Nije dobro poređenje, jer im nisu isti procesori a to dosta utiče na kvalitet slika.https://www.youtube.com/watch?v=r9hX3EEE0Rg&app=desktop
Sony vs samsung
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
meni 32gb stoji u telefonu (kingston klasa 10)
Ja sam zapravo kupio 3 telefona...
2 komada redmi 4x i 1 komad redmi note 4x
Ova prva dva imaju datum 06/2017 i samsung zadnju kameru, note 4x sony zadnju, samsung prednju
Znaci ja sam profitirao sa sony senzorom?![]()
da, kazu ljudi da zavisi od toga koja kartica je ubacena. probacu jos neku kad budem imao priliku
Stavio sam release
Sent from my Mi Max using Tapatalk
Okaci SS procesa i potrosnje baterije..Tebi nesto tu bas ne valja.Kako izvlačite toliki sot od 10+ sati? Ja jedva 5-6 sati, redmi note 4x 3/32gb snapdragon je u pitanju.
Reci ako treba još nešto.Okaci SS procesa i potrosnje baterije..Tebi nesto tu bas ne valja.
Pa 7-8h moze da izvuce na 4g only...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Stabilni su. ElectraBlue ima više opcija i nema overclock i underclock CPU/GPU kao M-Kernel.Moze neko da mi kaze koji je kernel stabilniji,Bratelo ili Elektra? Ili ni jedan nego Velvet)
Stabilni su. ElectraBlue ima više opcija i nema overclock i underclock CPU/GPU kao M-Kernel.
Bratelo više puta update-uje kernel.
Velvet nije update-ovan.
Extra fora,upravo sam probao to podesavanje,i bas fino tecno snima u low light-u,cak i u 4k sa shuter 1/30 nema opadanja fps-aDa malo skrenem temu sa statičnih slika na video. Već je pominjana Footej Camera i to je jedina aplikacija na koju sam naleteo da može da zaključa shutter (na 1/30 ili koliko god) pri snimanju videa i onda nema više opadanja fps-a kad je mračno. Plus može ručno da se kontroliše ISO.
Skoro sve aplikacije za snimanje inače preferiraju da usisaju više svetla pa makar to značilo i pad na 15fps, ali cenim da je nekad ipak bolje imati stabilnih 30![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari