Jesu tihe, jako tihe, loše što ne mogu zasebno da se podešavaju. Na custom romovima je zasebno. Meni je i zvuk u globalu bolji na LOS-u.
Gotovo isti kernel https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=73824575
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Dešavalo mi se nekoliko puta da je zatrzao kad skrolujem po home screen-u, mada sam imao onaj earth live wallpaper pa može biti zbog toga.
Za početak sam batalio wall pa ću videti šta se dešava.
Svakako dajte preporuku ako imate
A cek gde su ta podesavanja za profile? Ja nemam to u xda kernel auditoru... Mozda neki drugi program koristis za tuning?Zzmove, ne zna lik da ga implementira. Nema ni hotplug. Idi u podešavanja za zzmove governor, i stavi profile_number 6.
Ja probao na darkness tako pa nije htelo [emoji15] ali posle kad sam promenio na zzmove, pojavile su se te opcije, nisam odmah ukapirao. [emoji5] To je to, hvala. Sutra probam sa tim governerom + fiops i/o scheduler.Imaš u CPU Governor Tunables za zzmove.
Jel moguce saznati pre kupovine,koji ima sony senzor kamere a koji samsung? Pre sve mislim na telefone koji se prodaju na kp,note 4x sa snapdragonom i 3gb rama.. Jel kupovao neko skoro..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari