Kod mene obrnuto, svaka sledeca je popravila nesto 🙂 sad video nije taman sto je bio veliki problemS tim novim verzijama na RN4 sve lošiji snimak. Po meni su najbolji oni prvi portovi od 36 mega, recimo verzija 1.1, 2.2.
A možda i Mokee izbaci septembarski patch 😀Sutra izlazi crDroid novi build sa septembarskim security patch levelom, pa eto sanse ko hoce da proba najsveziji i veoma hvaljeni rom...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Od svih miui romova najbolje radi ovaj miui pro, zadnji globe mnogo secka i koči šta su mu uradili nemam pojma, AEX se resetuje sam od sebe, Los dobro radi mada i on uspori prilikom skrola u hromu i da gubi GPS signal jako često, koristim runtastic...Slimrom posle par dana upotrebe počne da koči, paranoid svaki bild sve gori (ne radi ambijent senzor kako treba, loš WiFi signal), sve u svemu jedino RR vredi nečemu, jedino što mu baterija curka...
Danas sam sve riješio i podesio na mobitelu, provjerio većinu toga, i radi. Aplikacije i notifikacije sam si sredio, sve ok...Izgleda da su na MIUI 8 maknuli kontrolu nad ''message delivered'' izboru melodije, koja je osim toga jako tiha, ne vidim da se to nekako može kontrolirati ? A kontrola glasnoće ''ringtone'' kontrolira i glasnoću primljene poruke ? Ne znam, čini mi se da su i SMS i Viber poruke dosta tihe u odnosu na zvono telefonskog poziva. Šteta što kontrole glasnoće za poruke i pozive nisu odvojene
Koliko sistem zauzme ram-a na njima?crDroid, MoKee... Ne znam koji je bolji od ova dva, prvi je brz kao munja, drugi je kineski LOS i takodje odlican. Volim ne izvikane romove i dajem sansu drugim developerima koji takodje rade dobar posao... Evo ja sam jos na Mokee, bez bagova i super radi (kinezi znaju najbolje [emoji6]) i nema potrebe da menjam u skorije vreme (barem dok ne zavse posten Oreo).
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ne znam nista oko rama, ja to stvarno nikada ne gledam. Multitasking mi je u drugom planu. Gledam prvenstveno stabilnost sistema, fluidnost, autonomiju baterije, da nema velikih bagova tj. da radi sve kako treba i da ima dovoljno funkcija koje koristim. Evo ss...Koliko sistem zauzme ram-a na njima?
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ne znam nista oko rama, ja to stvarno nikada ne gledam. Multitasking mi je u drugom planu. Gledam prvenstveno stabilnost sistema, fluidnost, autonomiju baterije, da nema velikih bagova tj. da radi sve kako treba i da ima dovoljno funkcija koje koristim. Evo ss...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari