Kod mene obrnuto, svaka sledeca je popravila nestoS tim novim verzijama na RN4 sve lošiji snimak. Po meni su najbolji oni prvi portovi od 36 mega, recimo verzija 1.1, 2.2.
A možda i Mokee izbaci septembarski patchSutra izlazi crDroid novi build sa septembarskim security patch levelom, pa eto sanse ko hoce da proba najsveziji i veoma hvaljeni rom...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Od svih miui romova najbolje radi ovaj miui pro, zadnji globe mnogo secka i koči šta su mu uradili nemam pojma, AEX se resetuje sam od sebe, Los dobro radi mada i on uspori prilikom skrola u hromu i da gubi GPS signal jako često, koristim runtastic...Slimrom posle par dana upotrebe počne da koči, paranoid svaki bild sve gori (ne radi ambijent senzor kako treba, loš WiFi signal), sve u svemu jedino RR vredi nečemu, jedino što mu baterija curka...
Danas sam sve riješio i podesio na mobitelu, provjerio većinu toga, i radi. Aplikacije i notifikacije sam si sredio, sve ok...Izgleda da su na MIUI 8 maknuli kontrolu nad ''message delivered'' izboru melodije, koja je osim toga jako tiha, ne vidim da se to nekako može kontrolirati ? A kontrola glasnoće ''ringtone'' kontrolira i glasnoću primljene poruke ? Ne znam, čini mi se da su i SMS i Viber poruke dosta tihe u odnosu na zvono telefonskog poziva. Šteta što kontrole glasnoće za poruke i pozive nisu odvojene
Koliko sistem zauzme ram-a na njima?crDroid, MoKee... Ne znam koji je bolji od ova dva, prvi je brz kao munja, drugi je kineski LOS i takodje odlican. Volim ne izvikane romove i dajem sansu drugim developerima koji takodje rade dobar posao... Evo ja sam jos na Mokee, bez bagova i super radi (kinezi znaju najbolje [emoji6]) i nema potrebe da menjam u skorije vreme (barem dok ne zavse posten Oreo).
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ne znam nista oko rama, ja to stvarno nikada ne gledam. Multitasking mi je u drugom planu. Gledam prvenstveno stabilnost sistema, fluidnost, autonomiju baterije, da nema velikih bagova tj. da radi sve kako treba i da ima dovoljno funkcija koje koristim. Evo ss...Koliko sistem zauzme ram-a na njima?
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Ne znam nista oko rama, ja to stvarno nikada ne gledam. Multitasking mi je u drugom planu. Gledam prvenstveno stabilnost sistema, fluidnost, autonomiju baterije, da nema velikih bagova tj. da radi sve kako treba i da ima dovoljno funkcija koje koristim. Evo ss...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari