Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Rekao sam ti vec pre 3 posta, 50% vise

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pisano već dosta puta na temi. 4g napolju oko 5,6h na wi fi u zatvorenom oko 10,11.

Kako se čita po XDA polako se izlazi iz Nugat developinga i okreću se polako Oreu. RR za sledeći build dobija Final pridev, AEX se takođe umirio. Kako stvari stoje, za mesec i nešto jače dana videćemo prve korektne Oreo buildove ☺.
Biće verovatno final za sve, osim za LineageOS, nastaviće weekly sa security update-ovima i raznim ispravkama do pojave official LOS 15 :).

Gledao sam po YT testove gde covek testira SD u igricama, i koliko tamo vidim, uopste ne seckaju. E sad, kako se u radu vidi da je MTK toliko bolji, kad ovaj uopste ne secka?

@r!sc! Može, naravno. Sledeći nightly će imati jači speaker. Ispravili su i to napokon https://review.lineageos.org/183151
Gledao sam po YT testove gde covek testira SD u igricama, i koliko tamo vidim, uopste ne seckaju. E sad, kako se u radu vidi da je MTK toliko bolji, kad ovaj uopste ne secka?
Možda malo brže pokreće aplikacije. Ok je MTK, da sada kupujem uzeo bih Note 4 SD verziju bez razmišljanja, zbog:

- Štedljiv procesor (manje se greje)
- Brži update
- Bolja MIUI podrška
- ~ duplo bolja baterija
- Odlična xda podrška (Android 8.0 update uskoro). Za prosečne korisniko ovo nije važno, jeste za nas koji ne gotivimo MIUI skin :D

Pisano već dosta puta na temi. 4g napolju oko 5,6h na wi fi u zatvorenom oko 10,11.

Ja još uvijek ne mogu da se naviknem na ovo čudo od baterije poslije s6.. Ovo je ubica od telefona u smislu autonomije.. Nikad ne gasim mobilni Internet i wifi.. Jedino je gps off
8ab32da14ec40e9d91f76522d0f19f52.jpg
377d7d11fb886026cdcc3c9a90ad1368.jpg

Ja još uvijek ne mogu da se naviknem na ovo čudo od baterije poslije s6.. Ovo je ubica od telefona u smislu autonomije.. Nikad ne gasim mobilni Internet i wifi.. Jedino je gps off
8ab32da14ec40e9d91f76522d0f19f52.jpg
377d7d11fb886026cdcc3c9a90ad1368.jpg

Ovo je obican Note 4, ne 4X?

Kad vidim ovo trajanje baterije odmah me zasvrbi da prodam ovaj moj Note 4 (samsung)...

Ne, ovo je 4x 3/16

Je li iko kupovao telefon od korisnika "bubac"?
Ima oglas ovde, na forumu.

Slobodno možeš da ostaviš preko noći da se puni jer svi novi telefoni imaju zaštitu a da koristiš dok se puni nije preporučljivo.Najviše štete imaš ako ga praznik do kraja te probaj da ne ideš bez potrebe ispod 20% npr. 4X global nema još srpski jezik ali ima hrvatski.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Pozdrav momci i svaka čast na aktivnosti teme! ☺️
Danas mi je RN4X ispao sa nekih 60cm na pločice i touch se razbio.

Imate li iskustava u vezi popravke? Da li naručiti alat sa AE i samostalno odraditi ili nositi u servis?

Pozdrav momci i svaka čast na aktivnosti teme! [emoji5]
Danas mi je RN4X ispao sa nekih 60cm na pločice i touch se razbio.

Imate li iskustava u vezi popravke? Da li naručiti alat sa AE i samostalno odraditi ili nositi u servis?
Ide ceo displej u kompletu, cini mi se da je 25 dolara.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

LOS led notifikacije uglavnom bela boja. Podešeno je na auto. Da li je ipak preporuka da se za svaku app ponaosob unese hex boje?

Jeste, auto ne radi baš sjajno. Nisam probao posebno za svaku aplikaciju. Onaj color picker ne radi kao na AEX-u, moraš da uneseš hex vrednost neke boje.

Length i speed ne rade.

Screenshot_20170904-230401.png

Poslednja izmena:
Ok. Mislim da je Kide u nekom postu ubacio hex vrednosti određenih boja, potražim kasnije.

Podesio i to je sada ok, jedino neće led za propuštene pozive, bilo koju boju da izaberem. Možda treba restart telefona [emoji846]?

Kako si podesio? Da li si probao da dodaš Phone aplikaciju?

Meni radi. Isključivo zavisi od Phone aplikacije, tj. boje koja je podešena za nju.

Vrh Dno