Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Poslednja izmena:
Upravo probao brt.....opet ne sljaka u 60fps...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Kako ti ne radi, evo pogledaj ss i meni radi, 60fps i fajl od 30 sekundi zauzima skoro 150MB... Snimljeno sa tom Gugl kamerom iz te Kenzo teme 31.08. build... Miui 9 romScreenshot_2017-09-02-21-17-54-326_com.mxtech.videoplayer.pro.png

Sent from my Redmi Note 4X

Neće dobiti oreo. 7.8.31 je MIUI 9, Nougat. Stabilan verovatno jeste, možda ima neke sitne bug-ove.

@fkloznica ga koristi dugo, on poznaje sve bug-ove :)

Sa xda [emoji23] [emoji116]
78146544531160f11e2113c423c3df9c.jpg

Haha.. Dobar

Kako ti ne radi, evo pogledaj ss i meni radi, 60fps i fajl od 30 sekundi zauzima skoro 150MB... Snimljeno sa tom Gugl kamerom iz te Kenzo teme 31.08. build... Miui 9 romPogledajte prilog 235712

A evo kako izgleda sa 30fps, fajl je oko 100MB, to je 50MB manje nego sa 60fps... i pogledaj samo bit rate, snimana ista stvar u istim uslovima...Screenshot_2017-09-02-21-29-25-947_com.mxtech.videoplayer.pro.png

Poslednja izmena:
Nznm brt,ja kad pustim taj video,ono,nista posebno,kao da je u 30fps...secka standardno

Loš ovaj sd625, helio x20 to gura lagano...bez seckanja.

Nznm brt,ja kad pustim taj video,ono,nista posebno,kao da je u 30fps...secka standardno

Loš ovaj sd625, helio x20 to gura lagano...bez seckanja.

Meni taj snimak nista ne secka, ni malo, taman posla ;) Miui je to ipak, a ne vasi custom romovi, mora da je to (malo ozbiljno, malo sala [emoji14]). Secka vam zato sto ste na custom romu, buuuuaahahaahah [emoji13] [emoji12]

Ma jok bre, kada @Sinda skapira da ljudsko oko ne vidi vise od 24fps...nece mu seckati...do tada i 120fps mu je malo :)

Miui snima po losem osvetljenju 17fps-a tako da se vidi kad je usporeno kad nije :D

Kao tvoj nickname iliti username [emoji1]

@Kidence
Tu foru da ljudsko oko nevidi razliku izmedju 24 i 120fps ostavi onima sa losim grafickim kartama,oni su je i izmislili :)

Sinda, jel vidi tvoje oko ovo ;)

uploadfromtaptalk1504386211710.jpeg

Batali snimanje, posveti se slikanju :)

Alaj brt...jel to ina nova kamera sto si modovao ti licno???

Igramo se malo... :) Losa kamera na ovim RN4(x), tako pisu po netu...

@spaxon
Prebaci snimak na komp,pusti ga,a u pozadini upali Fraps,pa vidi koliko ocitava...ako stvarno ocitava 60fps onda je to to. Mada mislim da su nase kamere u RN4 limitirane hardverski na 30fps i da nijedan sw to nemoze popeglati...

Moze kamera na rr da snima 60fps licno probao

I u low light-u??

Da, ali je tamno skroz, a preko dana je oke

Ljudi, da vi sad trebate sa kupute ovaj telefon, da li biste zrtvovali giga rama i uzeli SD ili zrtvovali procesor i uzeli 4GB rama?

Znam da 3GB nije malo, ali vise rama nikad nije na odmet.

Zrtvovao bih giga rama zarad 50% bolje baterije... mtk ima jaci procesor nego sd

Oko 5 valjda, javice se vec neko ko ima mtk

Kako se čita po XDA polako se izlazi iz Nugat developinga i okreću se polako Oreu. RR za sledeći build dobija Final pridev, AEX se takođe umirio. Kako stvari stoje, za mesec i nešto jače dana videćemo prve korektne Oreo buildove ☺.

Nazad
Vrh Dno