Biće verovatno final za sve, osim za LineageOS, nastaviće weekly sa security update-ovima i raznim ispravkama do pojave official LOS 15Kako se čita po XDA polako se izlazi iz Nugat developinga i okreću se polako Oreu. RR za sledeći build dobija Final pridev, AEX se takođe umirio. Kako stvari stoje, za mesec i nešto jače dana videćemo prve korektne Oreo buildove ☺.
Biće verovatno final za sve, osim za LineageOS, nastaviće weekly sa security update-ovima i raznim ispravkama do pojave official LOS 15.
Možda malo brže pokreće aplikacije. Ok je MTK, da sada kupujem uzeo bih Note 4 SD verziju bez razmišljanja, zbog:Gledao sam po YT testove gde covek testira SD u igricama, i koliko tamo vidim, uopste ne seckaju. E sad, kako se u radu vidi da je MTK toliko bolji, kad ovaj uopste ne secka?
@r!sc! Može, naravno. Sledeći nightly će imati jači speaker. Ispravili su i to napokon https://review.lineageos.org/183151
Ok je MTK, da sada kupujem uzeo bih Note 4 SD verziju bez razmišljanja
Ja još uvijek ne mogu da se naviknem na ovo čudo od baterije poslije s6.. Ovo je ubica od telefona u smislu autonomije.. Nikad ne gasim mobilni Internet i wifi.. Jedino je gps offPisano već dosta puta na temi. 4g napolju oko 5,6h na wi fi u zatvorenom oko 10,11.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja još uvijek ne mogu da se naviknem na ovo čudo od baterije poslije s6.. Ovo je ubica od telefona u smislu autonomije.. Nikad ne gasim mobilni Internet i wifi.. Jedino je gps off![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Može, to su i oni uradili. Sada ne treba da se podešava.Zar ovo ne može da se sredi modovanjem mixer_paths.xml-a? Tako sam malo podigao i nivo na AEX i radi lepo.
Ide ceo displej u kompletu, cini mi se da je 25 dolara.Pozdrav momci i svaka čast na aktivnosti teme! [emoji5]
Danas mi je RN4X ispao sa nekih 60cm na pločice i touch se razbio.
Imate li iskustava u vezi popravke? Da li naručiti alat sa AE i samostalno odraditi ili nositi u servis?
O neeee, dev je thp, sad će manje vremena da ima za aexEvo ga prvi Oreo na XDA![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari