Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Pa valjda za toliko znaš ruski :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa valjda za toliko znaš ruski :)

Ne znam haha :D
9be7e8deb0e7458de26908fb51d15706.jpg

4962 ?
:)

Probaj, kamera je za MI5S. Radi na mido, za kenzo ne znam.

Шта је то софт рибут на АЕХ...?

Koristite neki custom kernel? Probao sam onaj Prima i ispade lošiji od onog sto je došao sa romom.
Jedino me još interesuje od Braćele Slavena

Od kako sam dobio update na nougat notifikacije me izludjuju. Ranije kad mi npr stigne mejl pisalo je ko salje. Sad pise "new message",onda moram sa dva prsta da povucem i onda izgleda glupo kao na slici.
dd941395363030b962ad968dd91e035d.jpg

Yup. To je bug u Nougat-u na ovo modelu. Nadam se i ja brzoj ispravci.

I meni je 5.2 taman kada postoje hw dugmići, 5 je malo, 5.5 je veliko za jednu ruku.

U pravu si, ili recimo rešenje za održavanje sa AV alatom

Meni ne smeta previše opcija, ali mi smeta što su nelogično raspoređene. Ni posle par meseci nisam uspevao iz prve da pogodim gde se šta nalazi. Na kraju sam isključivo najbrže dolazio do tražene opcije preko search settingsa. Ali nekada ni to nije pomagalo, recimo do "Recorded calls" nema načina da se dođe nikako osim posle samog razgovora pa da se klikne na snimak, onda se pokaže interfejs.
Za snimljene razgovore tj "Recorded calls" pritisneš ikonicu Record i u donjem desnom uglu su ti svi snimci !!!

Nije komplikovano samo ga treba ubosti [emoji2]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

1a207fe20ade4db08222368c9a65b457.jpg

Poslednja izmena:
Ima bagova ova kamera, na video snimku kad kliknem da fokusira na odredjeno mesto treperi

Pegla se to skoro svakodnevno i napredak je evidentan. Mislim da će napraviti da bude puckica. Čudo je šta dobar softver može da napravi. Probaj verziju 1.3a koju je zakačio Žile, na njoj bi trebalo da nema problema.

Ima problem sa fokusom na svim 1.3 verzijama.

Ja koristim neku verziju 4.4.012 i lepo shljaka samo sto je snimak taman

Hocu da vratim tel na fabricka podesavanja. Nije valjda da sa tim formatira i karticu, jer ovako kako pise to ce uraditi kada idem na reset phone?
e7e14956672dfa8a7cb4af839f72140c.jpg

Ma to je najmanji problem. Da li preko hard reseta moze da se resi problem, bez formata kartice?

Kakav problem? Većina može a neki ne [emoji14]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Pozdrav ljudi, nabavio sam 4X/3GB pa me zanima koji custom ROM je najbolji, trazim neki koji je najblizi stock Androidu sa sto manje aplikacija. Takodje da li postoje neke razlike kod custom ROM-ova u odnosu na MIUI, tipa kamera losija, scanner ne radi, slab signal i slicno.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Pise ti apsolutno sve u temi... Rekao bih da je kamera jedina boljka kod custom romova, ali i to se pegla... Lineage je po meni najpriblizniji stocku

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, nabavio sam 4X/3GB pa me zanima koji custom ROM je najbolji, trazim neki koji je najblizi stock Androidu sa sto manje aplikacija. Takodje da li postoje neke razlike kod custom ROM-ova u odnosu na MIUI, tipa kamera losija, scanner ne radi, slab signal i slicno.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
AOSP-CAF, Slim, ParanoidAndroid, LineageOS.

Preporucujem LineageOS. Kamera je malo losija, slow motion snimanje baguje, flashlight je "zut".

Sent from my Redmi Note 4X

Moja preporuka za RR....

Nazad
Vrh Dno