HahaNe diraj mi RR... Najkomletniji ROM od sve dece
Sent from my Redmi Note 4X
Dobro došao na forum
Na 4 global nema srpski nego samo hrvatski.Sanse za displej bez mrtvih piksela i sony senzor se svode na srecu, sta ti zapadne... Ne verujem da ces imati mrtvih piksela ali isto tako mislim da su manje sanse da dobijes primerak sa sony senzorom... Ja koliko znam ima srpski jezik i na 4x i na 4 global...
To staklo je ok, a maskica imas i boljih...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Koji battery profile biras kod "kuvanja" roma?Evo kolika je baterija na poslednjem globeROM 7.8.24 (Miui 9). Brutalna, samo cu to reci. Ali ni blizu nijedan custom rom, neka me neko demantuje slobodno. Antutu 61.710, sva jezgra su ukljucena, nista nije pipnuto od nikakvih podesavanja za ustedu energije ili koriscen neki dodatni softver. Osvetljenje na 50-60% na Auto namesteno, wifi samo koriscen tj. bez mobilnog data.Pogledajte prilog 235413Pogledajte prilog 235414Pogledajte prilog 235415Pogledajte prilog 235416Pogledajte prilog 235417
Sent from my Redmi Note 4X
Kao i uvek "Balanced", a podesio sam ovako, a evo ga i trenutno stanje. Izvlacio sam i na prethodnim globerom (miui 8) i do 18h SoT uz (moje) normalno koriscenje telefona, a u proseku ~14h ne znam da'l si pratio temu.Koji battery profile biras kod "kuvanja" roma?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Na custom romovima definitivno bolje slika nego bilo koja druga kamera, pa i od default stock cm kamere. Naravno tu mislim na dnevne fotke, steta samo sto ipak lose slika nocu gde ima dosta suma i vide se te "zvezdice" kao sto kazes.Ja ne znam sta ste se svi naprzili na HDR+ kameru, kao da je bitno samo da radi...? Radi ona, ali su slike neupotrebljive, jer na svim tamnijim delovima dobije tackice, kao zvezde na nebu recimo... Ne obrade se do kraja slike, ne znam da li je do telefona (procesora), ili same aplikacije.
Rekao sam vec da je postojala i modovana kamera na nexusu (izvucena sa pixela). Isto su se javljale te tackice, ali samo dok pise da je obrada u toku. Cim se zavrsi, tackice nestaju.
Koja je razlika između miuiPro i xiaomi.eu ROM-a kad je isti build u pitanju?Da, baterija na miui 9 je svemir...ako kažem da sam pre neki dan restartovao telefon jel sam pomislio da su zabagovali %...ja nikada ne punim telefon do kraja, max do nekih 80% i sada imam 72%, a 3.5 SOTa.. Znači sa 8% baterije tri sata SOTa....neksus 5x je imao toliko SOTa sa punom baterijom....
Koristim miui pro rom...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari