Ne znam hahaPa valjda za toliko znaš ruski![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Kad se restartuje tel od logo-a.Шта је то софт рибут на АЕХ...?
Ima bagova ova kamera, na video snimku kad kliknem da fokusira na odredjeno mesto treperiI nova verzija kamere 1.3b ☺
https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=782469&view=findpost&p=64397161
OneDrive DL: https://1drv.ms/u/s!Auh7gLqwGJDoi7wrveWovjA7sMhPcg
AEX - meni radi savršeno i to još od pre par verzija, ne menjam ☺:
![]()
Za snimljene razgovore tj "Recorded calls" pritisneš ikonicu Record i u donjem desnom uglu su ti svi snimci !!!I meni je 5.2 taman kada postoje hw dugmići, 5 je malo, 5.5 je veliko za jednu ruku.
U pravu si, ili recimo rešenje za održavanje sa AV alatom
Meni ne smeta previše opcija, ali mi smeta što su nelogično raspoređene. Ni posle par meseci nisam uspevao iz prve da pogodim gde se šta nalazi. Na kraju sam isključivo najbrže dolazio do tražene opcije preko search settingsa. Ali nekada ni to nije pomagalo, recimo do "Recorded calls" nema načina da se dođe nikako osim posle samog razgovora pa da se klikne na snimak, onda se pokaže interfejs.
Kopaonik [emoji3]Indija ?![]()
Pegla se to skoro svakodnevno i napredak je evidentan. Mislim da će napraviti da bude puckica. Čudo je šta dobar softver može da napravi. Probaj verziju 1.3a koju je zakačio Žile, na njoj bi trebalo da nema problema.Ima bagova ova kamera, na video snimku kad kliknem da fokusira na odredjeno mesto treperi
ZAP-e, u pravu si. I ti neki će morati da mogu. [emoji12]Kakav problem? Većina može a neki ne [emoji14]
Sent from my MI 5s using Tapatalk
AOSP-CAF, Slim, ParanoidAndroid, LineageOS.Pozdrav ljudi, nabavio sam 4X/3GB pa me zanima koji custom ROM je najbolji, trazim neki koji je najblizi stock Androidu sa sto manje aplikacija. Takodje da li postoje neke razlike kod custom ROM-ova u odnosu na MIUI, tipa kamera losija, scanner ne radi, slab signal i slicno.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari