Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

mislim da to ima veze samo ako staklo fabrički ima rupicu na tom mestu. jer viđao sam na drugim telefonima kaljena stakla gde je led notifikacija bila pod staklom. a kod nekih čak i prednja kamera pod staklom (recimo j5).
U pravu si, presaltao sam se na ona stakla sto su u boji (realno, jedina koja valjaju za rn4x), pa gore i dole imaju full boju koja nije providna

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@vladof

Ova cuci kao salivena.

For Xiaomi Redmi Note 4X Case 5.5inch Carbon Fiber Soft Light Cover For Xiaomi Redmi Note 4X Phone Bag Case
http://s.aliexpress.com/jIzyuIfu
(from AliExpress Android)

Samo ako ti ne smeta karbon textura.

Sent from my Redmi Note 4X

Ljudi meni na RR baterija oko 6h SOT gura nemere vise, na miui sam gurao i po 10h ne znam sta je ovo

Uzeo sam AIXUAN , imali su i za RN3.
Case for Xiaomi Redmi Note 4 pro 100% Original AIXUAN Quicksand Frosted Shield Matte Back Cover Case For Xiaomi Redmi Note 4
http://s.aliexpress.com/ne6V36jU
(from AliExpress Android)

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

Ovo je za MTK RN4. Ne pasuje za SD625.

Sent from my Redmi Note 4X

Imaju sve, kao što sam napisao, imali su i za RN3 (koji je, inače, gotovo nemoguće pronaći na AE jer se ne proizvodi).
Jedino cena ako nekome ne odgovara da plati 7€ za AIXUAN.

Na AE je to najpovoljnija cena, ako se uzme u obzir Seller rating + free shipping.
To je QuickSand Frosted shield matte, uzeo sam QuickSand ..oni su skuplji. Pronalazio sam i ja neke AIXUAN, isto tu negde cena oko 2-3€, ali pozadi nema logo AIXUAN i ne izgleda kao QuickSand.

Interesuje me mišljenje šta je bolje kupiti Xiaomi redmi not 4 sa 4gb i 64gb (cena oko 215e ) ili Samsung galaxy c7 pro (cena oko 320e).
Dvoumim se između ta 2 telefona, a imam vremena razmisliti, jer još uvek nisam skupio novac.
Ako neko može da objasni u čemu je koji bolji i koliko i za šta bi se odlučio. (Specifikacije sam video, ali me interesuje neko stručno mišljenje ili iskustvo).

Mnogo je velika razlika u ceni, tako da moj izbor bi bio xiaomi... Kamera i izrada su sigurno na strani samsunga

Slazem se. Ogromna razlika u cijeni. Kamera i ako je bolja, ne moze to biti neka astronomska razlika. Sto se tice samog dizajna, Xiaomi ljepsi, samsung svaki isti.

Interesuje me mišljenje šta je bolje kupiti Xiaomi redmi not 4 sa 4gb i 64gb (cena oko 215e ) ili Samsung galaxy c7 pro (cena oko 320e).
Dvoumim se između ta 2 telefona, a imam vremena razmisliti, jer još uvek nisam skupio novac.
Ako neko može da objasni u čemu je koji bolji i koliko i za šta bi se odlučio. (Specifikacije sam video, ali me interesuje neko stručno mišljenje ili iskustvo).

U pogrešnoj temi pitaš. Odeš u deo foruma sta da kupim i tu postavi temu.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Aex dosta nestabilan, 6x soft reboot za 4 dana

Vracam se i ja na RR,desilo mi se da izgubi mrezu par puta od kad sam ga flesnuo na zadnji apdejt i onda mora restart. I inace ima problem sa FP al mi se to desavalo i na rr i na miui i sad na Aex,nece da mi otkljuca sa kaziprstom leve ruke,uredno ga registruje i kad treba da ottkljuca samo zavibrira i onda ne moze ni jednim drugim prstom nego mora pin. Svi drugi prsti uredno otkljucavaju. Probao sam brisanje i ponovo dodavanje otiska i opet isto,taj jedan prst je izgleda defektan ;)

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

iz čista mira mi od jučer ne svetli led dioda kad dobijem poruke preko vibera. a koliko se sećam radila je do jučer. tamo u postavkama kad menjam boje, sve uredno svetle, znači dioda radi, boje rade, ali ne svetli kad dobijem viber poruku.

zna li neko do čega može biti?

Moras viberu dati tu dozvolu, po difoltu je nema cini mi se

Sent from my MI 5 using Tapatalk

našao, hvala.

dosta se govorilo o kamera, nisam uspeo upratiti koji ekrani su najbolji?

Poslednja izmena:
Ljudi, posle iscrpnog iscitavanja ove teme, odlucio sam se za model Xiaomi Redmi Note 4x SD625. Zanima me, posto mi se ne ceka preko aliexpressa + porezi, da narucim ili kupim ovde u nekoj radnji, ili uzmem preko KP. Ako nije problem nekom clanu foruma da mi napise u pp ko je od prodavaca na KP od poverenja i sa kim nije imao problem oko eventualne reklamacije? Takodje i za radnje koje prodaju ovaj model. Hvala ljudi unapred, sjajan posao radite.

Imastu na forumu momka, @kidence nik slobodno kodnjega

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Tek sa poslednjim updejtom Bete smo dobili ovu opciju :)

Lol a kada staviš dnd ne čuje se ni zvuk dok gledaš youtube :) stvarno su se pogubili Kinezi oko dnd
180e88d280cc0f90a9890cb2068d02b0.jpg

Poslednja izmena:
Aex dosta nestabilan, 6x soft reboot za 4 dana

Developer na OP kaze da nema sta da popravlja, kad sve radi.
Nema nameru da se zamajava, ima druge obaveze.
Ne znam ko je pustio informaciju da je AEX the best current custom ROM ?
Ima ih čitav vašar, nije jedini.

Poslednja izmena:
Mislim da moraš da budeš registrovan .

Ima onaj capture pri registraciji sa ruskim alfabetom...........

Nazad
Vrh Dno