Pa ja uvijek radim factory poslije apdejta na novu verziju androida.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Idi na global verziju, a sto se tice kamere srecno
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Bend20 ti je potreban, dakle Global.
Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk
Ma bez Band 20 je život nezamisliv. Evo ja umirem svaki čas po tri puta jer ga nemam. Od njega ti život zavisi zato budi oprezan.
Nemoj da se ljutiš, ali sve što si napisao i što bih naglasio, da ovome, nije istina![]()
Sve sto si rekao o lte na 800 i 1800mhz nije tacno. Nemoj da dovodis ljude u zabludu, bez ljutnje.Nije istina da je kod nas lte na 800 i 1800? Ako nije,idem sam pod mac,bato.
Mido kernel v3.5 stable od BrateloSlava
Frekvencije
![]()
![]()
Sve sto si rekao o lte na 800 i 1800mhz nije tacno. Nemoj da dovodis ljude u zabludu, bez ljutnje.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Postoji grupa na Telegramu.
Da ne idemo u off, moderator neka izbriše bespotreban šum, to će ujedno biti i odgovor.Ali nikako da kažete šta nije nije tačno. Pa da vas čujem, stručnjaci. Tupite o Band 20 ali sem tupljenja, nisam čuo ništa smisleno.
Da ne idemo u off, moderator neka izbriše bespotreban šum, to će ujedno biti i odgovor.
Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk
Hvala ti. Neman nameru da se družim s njim i njima nego sam hteo da vidim šta nudi. Cim se krije,nisu to cista posla![]()
Band 20 se koristi u ruralnim podrucjima zbog jacine signala tj talasa. To je ujedno za sada i najbolja frek, a koristi se sve vise i u gradu. Cuj slaba i na malim prostorima ...Ali nikako da kažete šta nije nije tačno. Pa da vas čujem, stručnjaci. Tupite o Band 20 ali sem tupljenja, nisam čuo ništa smisleno.
Negde sam citao da sa nekim kernelom ima brzo punjenje, funkcionise li to, i za koliko se napuni fon?
Band 20 se koristi u ruralnim podrucjima zbog jacine signala tj talasa. To je ujedno za sada i najbolja frek, a koristi se sve vise i u gradu. Cuj slaba i na malim prostorima ...
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari