Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Idi na global verziju, a sto se tice kamere srecno :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Bend20 ti je potreban, dakle Global.

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

Ma bez Band 20 je život nezamisliv. Evo ja umirem svaki čas po tri puta jer ga nemam. Od njega ti život zavisi zato budi oprezan.

MIUI stable, ne sinhronizuje mi google kalendar iako je sinhronizacija ukljucena i kao radi. Na racunaru ne vidim nista od dogadjaja koje sam uneo na telefonu. Neko ideju?
Nasao sam temu na miui forumu gde se savetuje editovanje baze kalendara nije do toga

Idi na global verziju, a sto se tice kamere srecno :)

Bend20 ti je potreban, dakle Global.

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

Ma bez Band 20 je život nezamisliv. Evo ja umirem svaki čas po tri puta jer ga nemam. Od njega ti život zavisi zato budi oprezan.

Znači taj senzor kamere dolazi nasumično i tu se ne može ništa.

E sad ako mi ne treba taj band20, onda bi mi izbor bio 4x (625) 3/16 koji je 25e jeftiniji od global 3/32. Može li neko malo bolje da objasni šta je zapravo taj band20, tj da li signal zavisi samo od njega ako sam u nekoj nedodjiji svaki drugi dan (mts korisnik)?

Mido kernel v3.5 stable od BrateloSlava

Frekvencije
1888a522ec5bad056f439eb8d20256b5.jpg

3e037b0a579c0e62f1e4d6d6e8738ad5.jpg

Za te frekve imate u temi, na pređašnjim stranama. Čak su data i iskustva vezano za prijem u pojedinim delovima gradova, delovima Srbije.

Ali nikako da kažete šta nije nije tačno. Pa da vas čujem, stručnjaci. Tupite o Band 20 ali sem tupljenja, nisam čuo ništa smisleno.
Band 20 se koristi u ruralnim podrucjima zbog jacine signala tj talasa. To je ujedno za sada i najbolja frek, a koristi se sve vise i u gradu. Cuj slaba i na malim prostorima ...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Negde sam citao da sa nekim kernelom ima brzo punjenje, funkcionise li to, i za koliko se napuni fon?

Negde sam citao da sa nekim kernelom ima brzo punjenje, funkcionise li to, i za koliko se napuni fon?

Preko punjača mislim da nisu ništa dirali (postoji bojazan da se nešto hardverski ne desi po zlu), ali su radili za brzo USB punjenje. Pojedini kerneli imaju tu mogućnost.

Aha, ja reko za punjach su ispeglali [emoji16]

Band 20 se koristi u ruralnim podrucjima zbog jacine signala tj talasa. To je ujedno za sada i najbolja frek, a koristi se sve vise i u gradu. Cuj slaba i na malim prostorima ...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Jeste,pobrljao sam frekvencije. Pogrešio sam. Losiji protok,veci domet,bolja penetracija zbog manje frekvencije.

Dal je moguce da nmg da proverim camera senzor, skinuo aidu64 nece da cita, probao preko terminal emulatora isto nece... Sta jos da probam?

7 puta pritiskanje na kernel u setingsima ?

Aha. Pokušaj devcheck

Nazad
Vrh Dno