Nastavice development. Nego, ovaj color engine nije savrsen. Kad otvoris settings aplikaciju, tokom animacije otvaranja aplikacije vidi se bela boja na kratko, pa primeni dark temu. I ne vide se neke ikonice u app shortcuts preko launcher-a. Sa substratum nije tako.Znam, nije bitno, ne skinujem. Šteta za PA, možda nastave dalje. Mada nije loše imati neku tamniju temicu ☺.
Скинуо си погрешан зип ово је имиџ за МИ6...Mogu li sad iz twrp da ubacim miui 9? Mislio sam tako al pise da ako sam na beta verziji da mogu, al nisam na stable sam pa mora preko xiaomi mi flesha, ja pokusao al nece baca mi ovu gresku mi flesh tool
Mozes.Koji sam paclea mogu li da skinem ovaj recovery od 1.4gb i fleshnem ga preko twrp\a?
Bez uvrede ali skoro ne videh nesto ruznije x)Имам овај телефон скоро од кад је изашао. Кида, све речи хвале. Препоручујем и Simon Thor маску за њега. До сада нисам видео никог да је имасамо што нема да се купи код нас, само кинези
Lepa sivka ☺
Bez uvrede ali skoro ne videh nesto ruznije x)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari