Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Nema zadrške.
Pogledaj da ti nije uključena neka opcija za double tap na home button pa zato imaš taj delay.

Imam za hold, screen off
E bila je double tap za recents, sistemski podešena. Isključio, sada je ok. Thx :)

Sve znate ,)

Još da srede vibraciju i AEX zaokružen :)

Poslednja izmena:
Lepo je napisao Chobby. Na AEX je po default-u podeseno tako da otvara recents.

Official LineageOS ne podrzava substratum, ne znam da li ti je to bitno.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Znam, nije bitno, ne skinujem. Šteta za PA, možda nastave dalje. Mada nije loše imati neku tamniju temicu ☺.

Ljudovi koje su vam se kamere pokazale kao najbolje, posto vidim da ima vise verzija ? ;)

Koji twrp da fleshnem, imam trenutno sam na stable 7.0 global 8.5.4.0 i pokusao sam da flesnem twrp ali mi izbaci gresku failed remote dtb not found kad pokusam da bootujem

@ragured Pogledaj ovo http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5190911
Znam, nije bitno, ne skinujem. Šteta za PA, možda nastave dalje. Mada nije loše imati neku tamniju temicu ☺.
Nastavice development. Nego, ovaj color engine nije savrsen. Kad otvoris settings aplikaciju, tokom animacije otvaranja aplikacije vidi se bela boja na kratko, pa primeni dark temu. I ne vide se neke ikonice u app shortcuts preko launcher-a. Sa substratum nije tako.

@lowlight ovaj https://www.androidfilehost.com/?fid=817550096634772061

fastboot flash recovery recovery.img

Ako hoces da koristis MIUI posle toga, flesuj u TWRP
lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip

Poslednja izmena:
Fala Zile :) Sad mogu da ubacim miui 9 :D nego kako da udjem posle u twrp, mora li opet u fastboot pa odatle opet flash pa boot ili ostaje twrp?

Poslednja izmena:
Mogao si iz updater-a da ubacis Recovery ROM zip, brise sve data podatke. Trebalo bi da radi i sa zakljucanim bootloaderom.

Drzi vol+ i power dugme istovremeno, kad se pojavi MI logo pusti, uci ce u TWRP. Ne treba ti fastboot boot komanda i ostace twrp.

Kada sam flesovao MIUI 9 recovery ROM zip iz TWRP (bez root-a i lazy flasher-a), uspesno se podigao, ali sam izgubio TWRP jer je bio zamenjen sa MI recovery.

Poslednja izmena:
Mogu li sad iz twrp da ubacim miui 9? Mislio sam tako al pise da ako sam na beta verziji da mogu, al nisam na stable sam pa mora preko xiaomi mi flesha, ja pokusao al nece baca mi ovu gresku mi flesh tool

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    101 KB · Pregleda: 129
Skinuo si pogresan rom...treba mido, a ne taj sagit.

Sent from my Redmi Note 4X

Skinuo si fastboot ROM za MI6 :D

Mogu li sad iz twrp da ubacim miui 9? Mislio sam tako al pise da ako sam na beta verziji da mogu, al nisam na stable sam pa mora preko xiaomi mi flesha, ja pokusao al nece baca mi ovu gresku mi flesh tool
Скинуо си погрешан зип ово је имиџ за МИ6...

Хахахахахаа шта сте бре навалили...као теријери

И доле десно бираш само clean only ово што си ти изабрао ће да флешне ром ,ако скинеш прави, али ће и да закључа бут лоадер.

Koji sam pacle :D a mogu li da skinem ovaj recovery od 1.4gb i fleshnem ga preko twrp\a?

Bravo @Zile995.
Mogu u penziju sa osmehom na licu :)

Sent from my Redmi Note 4X

Fino :)
MIUI? Koji build?
Koji senzor ima fon? Pretpostavljam Sony :) ...
HDR ili ne?

Poslednja izmena:
Имам овај телефон скоро од кад је изашао. Кида, све речи хвале. Препоручујем и Simon Thor маску за њега. До сада нисам видео никог да је има :D само што нема да се купи код нас, само кинези

Имам овај телефон скоро од кад је изашао. Кида, све речи хвале. Препоручујем и Simon Thor маску за њега. До сада нисам видео никог да је има :D само што нема да се купи код нас, само кинези
Bez uvrede ali skoro ne videh nesto ruznije x)

Ma naravno, a neko ga nema uopste :p
Salim se ;)

Stigao Cafele i sa ovim "staklom" u kombinaciji stiti telefon totalno. Obuhvata taman onaj deo stakla koji folija ne pokriva.
Mana je sto ova folija nema oleofobni premaz pa se masti kao luda i nije bas skliska pa prst pomalo zapinje.

Vrh Dno