Lol... [emoji1] Svašta možeš pročitati...
Čisto da sačuvam ljude od problema. Meni dobro došao savet. Ili da nađem nekog da mu platim gajbu dva piva da mi pomogne ako nešto za..hebem na telefon. Pa mogu da experimentišem i nešto da naučim.
Lol... [emoji1] Svašta možeš pročitati...
Tako je.Pise da daje 3 meseca
Znaci, vidis ih samo u mraku na max brightness?Pogledajte prilog 226979
Eto kako su izgledali zaglavljeni pikseli. Nekoliko komada sam spasio "masiranjem" ekrana mekom krpom preko plasticne neke oble drške od makaza (preko kaljenog stakla sam, mrzi me da je skidam, možda bi bolje bilo direktno po ekranu, ne znam). I ja sam kupio fon od dotičnog Vladimira sa KP, rekao mi je tada da ih dovoze iz Mađarske, ali otkud znam.
U Srbiji se koristi b3 i b20 LTE, 4X ima samo b3, a global ima i b3 i b20.Da li kod nas se koriste lte koje poseduje global version?
jedno glupo pitanjejel pasuje tempered glass od redmi note 4 na redmi note 4x?
hvala unapred na odgovoru
Koliko modela, koliko opcija u okviru istog modela - ludilo...
Gledam na Kimovilu Redmi Note 4 Global je sa Snapdragonom. Bez Global je sa MTKom. Kod nas prodaju verziju sa MTK, a pise Global ROM.
Takodje, kod nas Xiaomi Redmi 4 32/3gb PRIME Snapdragon 625 dok na Kimovilu ne mogu da ga pronadjem.
Ima i Note 4x sa MTK i Snapdragonom.
Nisam neki zahtevan korisnik, ali voleo bih da ga ne menjam dugo. Imam Jiayu S3 i zadovoljan sam. Ipak, zenin je vec pomalo pregazilo vreme... Znate kako to vec ide.
Sta je od ovih Redmi (Note/Mi) preporuka ~200€? Preporucili ste 4x na zadnjih par strana, ali sad se ispostavlja da ima problema sa zaglavljenim pikselima.
Da li neko na KP daje garanciju od godinu dana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari