Video sam i to da se može otključati preko Miui naloga. Dočekao me kineski (bez opcije engleskog bilo gde na stranici) u jednom koraku, pa sam batalio. Neka malo otkiseli par dana. Podesio sam sve aplikacije ručno ili preko njihovih backup to cloud opcija. Hvala u svakom slučaju svima na odgovorima za rutovanje.
Malo sam čitao za stakla i folije. Izgleda da nema stakla od ivice do ivice. Nema ni folije? Ovo moje se završava par mm od ivice ali isto toliko stakla se nije zalepilo. Ima li ko iskustva sa drugim modelima telefona?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jedno pitanje: Posto RN4X ne podrzava MHL, koliko vidim, kao i vecina Xiaomi modela, koji je najlaksi/citaj najjeftiniji nacin da ga povezem sa tv-om za pustanje/stream audio/video materijala?! Imam dve aplikacije, koje nisu dostupne za windows, pa da pitam, a android box mi se zbog toga ne kupuje.
ja sam uzeo ovo kad je neko od kolega okacio par strana unazad.
https://www.aliexpress.com/item/Ful...32688137994.html?spm=2114.13010608.0.0.SUyMPm
Mislim da je prednja strana ista na rn4 i rn4x, ali sacekaj potvrdu. A mozda se javi i kolega koji je uzeo i kaze svoje utiske.
Kad kazes da nisu dostupne za win, da li to znaci da imas htpc nakacen na tv i hteo bi i te dve android aplikacije da kompletiras? Mozda mozes neki emulator da iskoristis.
Konkretan odgovor na pitanje, nevezano za ovo gore, bi bio miracast dongle ili google chromecast. Direktna bezicna veza. Mislim da ne postoji nacin za screen share ako telefon ne podrzava mhl. Ako je komp nakacen na tv, onda mozes i bez dodatne opreme da podelis ekran na windows.
https://www.aliexpress.com/item/Ful...32688137994.html?spm=2114.13010608.0.0.SUyMPm
Mislim da je prednja strana ista na rn4 i rn4x, ali sacekaj potvrdu. A mozda se javi i kolega koji je uzeo i kaze svoje utiske.
Kad kazes da nisu dostupne za win, da li to znaci da imas htpc nakacen na tv i hteo bi i te dve android aplikacije da kompletiras? Mozda mozes neki emulator da iskoristis.
Konkretan odgovor na pitanje, nevezano za ovo gore, bi bio miracast dongle ili google chromecast. Direktna bezicna veza. Mislim da ne postoji nacin za screen share ako telefon ne podrzava mhl. Ako je komp nakacen na tv, onda mozes i bez dodatne opreme da podelis ekran na windows.
@acivi_nik, ja bi zaobisao redmi pro (sto zbog kineskog oled, sto zbog mtk). rn4x sa snap625 je ok.
Da li staklo i maska za note 4 odgovaraju za note 4x?
Hvala
nema po oglasima nista, ako ima neko obicnu providnu maskicu i staklo/foliju viska, neka se javi
imam ja ovo staklo
http://www.dx.com/p/9h-tempered-glass-film-for-xiaomi-redmi-note-4-transparent-447763#.WPo1LktE6Uk
Ne ide od ivice do ivice pa mi ne odgovara. Dajem za dž, samo da je neko nosi ili plati poštarinu.
Taj sa lte 800 nije rn4x, već je to globalna verzija RN4. Na samoj kutiji piše global version i sve je na engleskom nema kineskih slova, razlika je i u punjaču koji je standardni EU ne treba mu onaj nastavak. Broj piše i na nalepnici na poleđini telefona. Na 4x je Tenaa svetlo plava nalepnica, a na globalnoj verziji je ta nalepnica belaPreporuka za RN4X. Kome je stalo do LTE 800 odnosno Band20, neka obrati paznju da oznaka za LTE bude 2016102. To je za Taiwan i podrzava Band 20. 20160101 je bez B20. Pise na svakoj kutiji, tako da nije problem proveriti.
Da li uopste postoji neko koje ide od ivice do ivice, s obzirom da je 2.5d staklo?
Taj sa lte 800 nije rn4x, već je to globalna verzija RN4. Na samoj kutiji piše global version i sve je na engleskom nema kineskih slova, razlika je i u punjaču koji je standardni EU ne treba mu onaj nastavak. Broj piše i na nalepnici na poleđini telefona. Na 4x je Tenaa svetlo plava nalepnica, a na globalnoj verziji je ta nalepnica bela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari