Ne bih da mračim, ali puno ljudi se žali na zaglavljene piksele. Moj RN4X ih ima takođe. Mogu se videti kada se osvetljenje stavi na max i pusti crna pozadina. Primetio sam sinoć dok sam gledao neki tamniji klip, sitne zelene tačkice. Noću se bolje primete ili u mračnoj prostoriji. Izgleda su ekrani lošijeg kvaliteta generalno, možda za indijsko tržište, ne znam. Kucajte stuck ili dead pixels xiaomi, ima brdo rezultata na njihovom forumu i youtube.
Ne bih da mračim, ali puno ljudi se žali na zaglavljene piksele. Moj RN4X ih ima takođe. Mogu se videti kada se osvetljenje stavi na max i pusti crna pozadina. Primetio sam sinoć dok sam gledao neki tamniji klip, sitne zelene tačkice. Noću se bolje primete ili u mračnoj prostoriji. Izgleda su ekrani lošijeg kvaliteta generalno, možda za indijsko tržište, ne znam. Kucajte stuck ili dead pixels xiaomi, ima brdo rezultata na njihovom forumu i youtube.
Zanimljivo. Ja bih to pokušao da menjam ,ne verujem da postoji šansa da dobiješ još jedan tako loš. *** kod svakog moba je moguća slična situacija naravno malo više kod ovih jeftinijih mob , pogotovu što verujem da je veliki broj njih refurbished.Kod mene: 3-4 crvena pixela + još 5-6 zelenih/plavih. A 4 godine star Nexus 4 ni jedan.
Znači ubo sam džekpot, i blago žučkast i pixela tuce...
Kad bih probao da ga menjam mogao bih samo još gori da dobijem... Kao kad sam menjao monitor...
Zanimljivo. Ja bih to pokušao da menjam ,ne verujem da postoji šansa da dobiješ još jedan tako loš. *** kod svakog moba je moguća slična situacija naravno malo više kod ovih jeftinijih mob , pogotovu što verujem da je veliki broj njih refurbished.
Zato ja kažem za Kineza sa Alija nikada preko 200e
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zasto posle apdejta nemam vibraciju za otisak prsta ?
Sent from my Redmi Note 4X Black
Koji je ekran kod tebe? Tianma ili Boe?Kod mene: 3-4 crvena pixela + još 5-6 zelenih/plavih. A 4 godine star Nexus 4 ni jedan.
Znači ubo sam džekpot, i blago žučkast i pixela tuce...
Kad bih probao da ga menjam mogao bih samo još gori da dobijem... Kao kad sam menjao monitor...
+459Tianma "čist kao suza"... [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari