- Učlanjen(a)
- 21.03.2017
- Poena
- 19
@djokosrb odakle ti stiže fon?
@djokosrb odakle ti stiže fon?
Mislim da je Boa.Skroz solidna slika. Jesu i odlični uslovi, ali kao što rekoh samo da nije nešto us*ano da bude slabije od trojke i za mene dovoljno. Koji ti je senzor kamere?
Upravo to... Do duše, zanemario bih podršku SD verzija da je MTK bolji u performansama, čak ni baterija nije toliko presudna. Ovako SD ima podršku, štedljiviji je, bolje optimizovan... Uz sve to ovi što se prodaju u Kini bi trebao po difoltu da budu sa Sony senzorom kamere. Tako da mi je prednost MTK verzije samo dizajn (chamfered edges). Mislim da ni surova snaga Helio X20 soc-a nije drastično veća od SD625, pogotovo da se oseti u svakodnevnom radu bez gejminga.
Koji ti je senzor na MTK? Kako ti se čini baterija?
Da li neko zna kako da se disable noise reduction, drugi mic ili slično? Ja kod sebe tu opciju nemam. Snimanje zvuka je katastrofa, ako otpevas ili pustis konstantan ton, posle jedne sekunde audio kreće da se utišava i bude očajan, jer se aktivira očigledno noise reduction i snimak postaje 'robotizovan'. Ako moze neko ko ima RN 4X da proveri, probao sam i nekoliko različitih aplikacija, isti problem, hvala.
Gde je CITBOA je displej. Senzor kamere ti je ili Sony ili Samsung. Uđeš u CIT i vidiš.
Koja je razlika sem veličine ekrana između Redmi note 4x i Redmi 4 pro? Šta je bolje uzeti ako zanemarimo razliku u veličini?
Jel bese 950 ili nesto slabije? Taman da uporedimo kamere,ali ako je 950 onda je sve jasno.Da, kolega sto je uzeo kaze da mu se RN4X napuni za 2 sata, iako nema fast charge opciju, sto je slozicete se vrhunski rezultat. Slicno se meni ponasao i R4P.
Sada samo docekati cetvrtak/petak i da prosledim ovu Lumiu dalje....
A kome treba mikrofon i telefoniranje?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari