- Učlanjen(a)
- 26.06.2010
- Poena
- 240
Što je najgore, većina ih slika direktno iz Instagrama, WhatsAppa, Facebooka pa im slike ispadnu isto, slikali sa S3 ili S8. Već entuzijasti koji vole da slikaju i znaju to, podržavam da gledaju i jure što bolju kameru. Mada i tu npr ne znam kolike su baš drastične razlike npr između S6 i S8. Nekako su mi S6 i G4 prelomna tačka kvaliteta kamere. To je neki zaista vrhunski nivo. I mahom se sada sve više naglasak stavlja na low-light fotke.
Naravno, G4 stvarno ja sam bio odusevljen kvalitetetom fotki od drugara, ja koji uopste na to ne gledam kao nesto preterano bitno. A razlika izmedju S6 i S8 je sto marketing i prodavanje magle da bi se novi model prodao za 800e++, i to lagano prolazi.
Kako god meni je Xiaomi, posle iskustava sa Mi 5 serijom i Redmi 4 Prime, a nadam se maksimalno pozitivnim od petka i sa RN4X, a siguran sam da ce biti tako, postao referenca u odnosu na koju gledam telefone. Navikao sam se maksimalno na MIUI i stvarno mi odlicno lezi (npr. nikad ne bih sad uzeo stock android sto sam koristio na Nexusu, verujem da je mnogima to smesno, ali to ono mi je nekako bezveze), telefoni su im lagano bang for the buck, odlicne performanse, vrhnuska kamera i jako dobar kvalitet izrade. Easy pick.