Sta cete za 200e ocekivati, da neki developer danonocno radi i da se bas posveti i ispravlja bugove, sta ima. Kad telefon prodaju 150$ racunajuci i HW koji je mozda 100injak $, pa mogu misliti koliko developere plate, i nesto malo reklame. Lova je pokretac i motiv za rad *** [emoji23]
Mislim da je 150$ super cijena, bas ono minimum, i kako god da radi nema se pravo zlabi. Jos da daju garanciju, nigdje ih ne bi bilo.
Telefon je i zamisljen kao uzmi i vozi dok traje, vidis da nema ni servisnih mreza, garancija (garancija kao u nasim piljarama), dijelova itd, klasicna kineska manjerazredna firma u napredovanju. Vec Lenovo je svjetlosnim godinama kao ozbiljnost firme. *** slepaju se na ime i tradiciju IBMa. Huawei se dize, TP Link nije los, ima ih jos dobrih itd itd.
Jos uvijek kinezi debelo kaskaju za velikim igracima, cak i njihove najbolje firme, i bzvz mi je uporedjivati kao sto rade ovde.
Bas imam neku huawei, tp link mreznu opremu, kad to uporedim sa DLinkom, Netgearom, Linksysom... iste klase, smijesno koliko ovi drugi bolje i pouzdanije rade, imaju bolju sw podrsku i redovnije drajvere i firmwaree. Mnogi bi ovde rekli isto je to, jasta je... [emoji23]
Tako i moj stari, njemu je dobro sve sto je jeftino, ako je malo skuplje u startu ne valja.[emoji23]
Sent from my G