Da ti se ne iskljuci wifi nakon sto povezes tel sa kompjuterom? Ja sam isto bio zbunjen par puta otkud iskljucen wifi kad ono to im je "feature" u MIPCSuite-u da kad povezes sa kompjuterom, tel iskljuci wifi i koristi internet od kompa, a posle kad otkacis kabl wifi ostane iskljucen...Pa nebitno za prosečnog korisnika, a nama smetaju i sitnice... [emoji4] Meni je veća glupost ovo za alarm, i što se desi da mi ugasi wifi i autorotation... To se dešavalo kada sam uzeo telefon, onda se smirilo i evo sada opet posle factory restarta ponovo...
P9L. Sva sreća izboksovala je neke popuste i poklon vaučer, tako da je izašlo 24k kad je iskoristila taj vaučer. Što je prihvatljivo za P9 lite. One price za 35+k, samo mi se dizala kosa na glavi.Može može...Šta je uzela na kraju? P9L?
Tačno. Uopšte nisam provalio da je do toga... [emoji4]Wifi gasi kada se ulazi u CIT mode...(tj. kada se tapka na kernel da se udje u onaj test mode).Po izlasku iz njega, ostaje ugasen WIFI.
Sent from my Redmi Note 4X
@Corvus Corax: Isto kupio kod Vladimira? :d
Pozdrav, i ja se danas ponovio sa rn4x, dobio sam kuvani rom 8.1.10.0.0... Moze li preko Updater-a da se ubaci 8.2.2.0 bez nekih dodatnih zackoljica?
Editovao sam build.prop, na 405 sam stavio density. Sada mi izbacuje error kada hoću da stavim wallpaper Ili lock screen u podešavanjima... Vratio na 480, i dalje zeza, obrisao skroz liniju, i dalje zeza. Odradio clear cache, ništa... Neka ideja?Nova serija RN4X koja je usla kod nas ima taj custom rom...Prva serija je bila sa official...
Sent from my Redmi Note 4X
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari