Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Totalno sam se smorio što sestra nije htela da uzme rn4x. Al dobro sad. Za 2 meseca stiže kumi Mi Mix, to će biti za *******ciju.

Joco os da mi pozajmis telefon na dan? :D

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Pa nebitno za prosečnog korisnika, a nama smetaju i sitnice... [emoji4] Meni je veća glupost ovo za alarm, i što se desi da mi ugasi wifi i autorotation... To se dešavalo kada sam uzeo telefon, onda se smirilo i evo sada opet posle factory restarta ponovo...
Da ti se ne iskljuci wifi nakon sto povezes tel sa kompjuterom? Ja sam isto bio zbunjen par puta otkud iskljucen wifi kad ono to im je "feature" u MIPCSuite-u da kad povezes sa kompjuterom, tel iskljuci wifi i koristi internet od kompa, a posle kad otkacis kabl wifi ostane iskljucen...

Wifi gasi kada se ulazi u CIT mode...(tj. kada se tapka na kernel da se udje u onaj test mode).Po izlasku iz njega, ostaje ugasen WIFI.

Sent from my Redmi Note 4X

Može može... :) Šta je uzela na kraju? P9L?
P9L. Sva sreća izboksovala je neke popuste i poklon vaučer, tako da je izašlo 24k kad je iskoristila taj vaučer. Što je prihvatljivo za P9 lite. One price za 35+k, samo mi se dizala kosa na glavi.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Meni se ovo čudo od telefona svidja, dodje mi da prodam moj LG G3 i uzmem ovaj iako je ovaj jeftiniji.
Nego imali kod nas gde da se menja baterija na ovom telefonu kada zvekne?
Vidim da ima integrisanu bateriju pa da vas pitam

jos od htc one nisam menjao bateriju ni na jednom telefonu. verovatno se ne zadrze dovoljno dugo ali i htc one jos uvek radi sa prvom baterijom

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Note 4x je stigao. Za sada sam zadovoljan kako radi i izgleda.

Edit: I kod mene je fabrički otključan bootloader.

Poslednja izmena:
Koji displej i kamera ? Klikni više puta na kernel version

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Identično kao kod ShamanNS.

Kamere:
-Front = ofilm_s5k5e8
-Back = ofilm_s5k3I8

Displej: mdss_dsi_nt35532_fhd_video

Fingerprint vendor: goodix

Šta se to dešava sada je i tianma postala retka pojava :)

Oznake kod Xiaomi za display bi trebalo da budu ovakve:

boe-nt35532

sharp-r63315

tianma-nt35596

Bez brige, BOE pravi odlicne display-e :)

Poslednja izmena:
Wifi gasi kada se ulazi u CIT mode...(tj. kada se tapka na kernel da se udje u onaj test mode).Po izlasku iz njega, ostaje ugasen WIFI.

Tačno. Uopšte nisam provalio da je do toga... [emoji4]

Jel i kod ostalih ima Google asistent? Koristim novu i odradio sam import za Pixel look, pa sada nisam siguran da li je do toga. Imam i na stock launcheru asistenta...

Polako, nauces :) Nov si u Xiaomi svetu, a koliko vidim i ostaces u njemu:) Kako se covek lako navikne da dobru bateriju :) Vremenom i MIUI postane dobar ;D

Moguće, moguće... [emoji4]
Odradio root, reklame su postale nepodnošljive. Nisam znao da treba i ovaj LazyFlasher File...

Pa ne treba? superSU zip odradi i tu ramdisk modifikaciju za dm-verity?

@Corvus Corax: Isto kupio kod Vladimira? :d

Pozdrav, i ja se danas ponovio sa rn4x, dobio sam kuvani rom 8.1.10.0.0... Moze li preko Updater-a da se ubaci 8.2.2.0 bez nekih dodatnih zackoljica?

Pozdrav, i ja se danas ponovio sa rn4x, dobio sam kuvani rom 8.1.10.0.0... Moze li preko Updater-a da se ubaci 8.2.2.0 bez nekih dodatnih zackoljica?

Trebalo bi da moze, bar ono sto sam ja gledao po YT, ista prica kao i za Redmi 4 Prime. Dakle skinus global stable rom, prebacih na memoriju telefona i iz Updater aplikacije pokrenes sa te lokacije update.
Samo, gde si nabavio fon?! Ovi nasi prodavci na KP, uglavno, odnosno oni najveci prodaju sa global stable romom.

Nova serija RN4X koja je usla kod nas ima taj custom rom...Prva serija je bila sa official...

Mja, imam i srBski, ћирилицу... Pola, ostalo engleski...

Na Aliju bi trebao da bude oko 150$ za 3dana.
Javi kada naši dileri krenu da ga prodaju :)

:) Baš ću ja da vidim kad će naši da počnu da prodaju :)
Ja čekam sledeći model, sa SD660 i 4GB ... :)

Poslednja izmena:
Da li sam slucajno obrisao post, nebitno... Uzeo sam uredjaj na KP, u Bg na Vidikovcu, kuvani jeste ali kupio sam sta sam hteo...

@Kidence
Doktore, moze li ovaj 8.2.2.0 preko Updater-a, bez root-a, twrp i ostalo...

Nova serija RN4X koja je usla kod nas ima taj custom rom...Prva serija je bila sa official...

Editovao sam build.prop, na 405 sam stavio density. Sada mi izbacuje error kada hoću da stavim wallpaper Ili lock screen u podešavanjima... Vratio na 480, i dalje zeza, obrisao skroz liniju, i dalje zeza. Odradio clear cache, ništa... Neka ideja?

Kako si editovao? Samo izmenio sa 480 ili dodao celu novu liniju?

@Iconic

Sumnjam da ce tako proci, tu je menjan ROM zbog ubacivanja jezika...Probaj...A moze bez root-a i ostalih *******cija, samo ako znas ;)

Dodao celu liniju...
Ako imaš neku ideju pomaži, ako ne šta je najlakše da odradim, da ubacim 7-cu dev preview Ili nešto drugo? [emoji4]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno