Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Pustio je posle... Hm, pola godine otprilike. I od tad se nije povećavala fleka, ali sa druge strane nije ni crk'o displej.

Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk

Pa to mu onda dođe na 180-90 koliko je i kod nas otprilike. Još ti uštedi nedelje čekanja.

Redmi Note 3 MTK

Da ali naši neće nabavljati lte20 jer je 20$ u startu skuplji. Znači kada bi ga dovukli bio bi oko 210e

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Aha.. a koja je fora s tim lte20? Šta nam to znači u praksi? Nisam baš upućen. Ja sve vreme gledam ove sa KP 4x.

Redmi Note 3 MTK

Pa za 4G kod nas se koriste band 3 I band 20, neke bazne stanice su na jednom, neke na drugom bendu, tj frekvenciji.
Ako telefon ne podržava onda ne može da se nakači na tu frekvenciju.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Zavisi i od mreze Telenor koristi uglavnom band 20, VIP manje pretezno van gradova, a MTS gotovo i da nema band 20. Ko je mts nece ni osetiti taj nedostatak

Pu... Ja sam u Telenoru. Nisam nešto lud za 4g, ali opet treba imati to na umu. Kakva je situacija u Beogradu i okolini ako neko zna, Telenor 4g, band 3 ili 20? Tu se najviše krećem..

Band20 uglavnom

A taj znači jedino da se naruči od preko? Kod nas neće stizati. To je onaj čist 4 sa SD, a ne 4x, jel?

To niko ne zna. Ni jedan odgovor na tvoje pitanje :) možda ga nabave možda i ne ,možda je 4x možda ne :) možda stvarno ima lte20 a postoji mala šansa da nema itd itd

Hahahaha Kinezi i njihove zavrzlame. Onda ako se uzima preko KP, jedino na licu mesta proveriti pre kupovine ako već prodavac ne može sa sigurnošću da tvrdi.

Žao mi što SD verzija nema chamfered edges kao MTK. Lepše izgleda a i nekako bolji osećaj u ruci. Ali opet ne isplati se samo zbog toga uzeti MTK, kada je na 4x baterija osetno bolja, kao i kamera. Mada i tu beše ima nekih razlika, da li je Samsung senzor ili Sony, kako već...

Šta 4x nema chamfered ćoškove ? Fino se xiaomi tu ustekao :)

Ali istina je da MTK verzija skoro ima izradu kao htc10 pa je i za očekivati bilo da se malo ustekaju..

Nema koliko sam ja video u poređenjima. Samo 4... Zato sam i bio za MTK verziju sve dok nisam video da su kamera i baterija osetno bolje na SD verziji. Za bateriju sam i očekivao zbog s625, ali me kamera iznenadila.

^^ gde si gledao poređenje kamere ? Možda je to bilo Samsung VS imx258

Ne mogu sada da ga pustam . Da li je rekao koje su kamere u pitanju ? Pošto 4x isto može da dođe sa Samsung kamerom

Ne, ovo je klip samo sa izradom telefona. Sad sam skontao da nismo na istu stvar mislili, chamfred je vrsta zakrivljenosti i na 4x je ekran od ivica blago zakrivljen na dole isto kao i na note 4. A vi ste mislili na ove metalne linijice na ćoškovima...

Poslednja izmena:
Ne, ovo je klip samo sa izradom telefona. Sad sam skontao da nismo na istu stvar mislili, chamfred je vrsta zakrivljenosti i na 4x je ekran od ivica blago zakrivljen na dole isto kao i na note 4. A vi ste mislili na ove metalne linijice na ćoškovima...
Da znači nema te fensi linijice brusenog alu ? Onda krš ..

*** da su ostavili izradu note4 i ubacili s625 u njega ,uh.

@kid
Kod 4x postoji šansa da dođe i sa imx258. Pa šatro sa tom hvata bolje slike

Koliko sam ja nesto gledao, Redmi Note 4 India dolazi sa tim Sony senzorom(ne svi, ali ima ih poprilicno), ja ovo sto sam kod nas proverio, sve Sljamsljung senzor...Moze da stave i najbolji senzor kada MIUI ubije sliku svojom kompresijom...

Sent from my Redmi Note 4X

Ta zakrivljenost displeja je 2.5D staklo a ne chamfer. Chamfer je obrada ivice kao npr na Note 4.

Pa to sam i kazao... [emoji4] Shvatio sam posle na šta ste mislili...

Pardon onda :D

Elem, em izbacili ivice, em band20, još i krš senzorčinu... Ja sam gledao poređenje na yt, neki kanal "android From China" ili tako nešto. Španac neki.

Nisu izbacili band20 ,on ne postoji na MTK verziji :)

Nazad
Vrh Dno