Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

vidim da su ljudi flesovali rom za rn4 sd na 4x, ali nigde ne pise da li su svi romovi kompatibilni pa zato pitam.
po miui forumu uglavnom kazu da je samo u mrezi razlika. Ajd sad plastika vs metal i tako neka sitnica u dizajnu, kao i bluetooth verzija koja nikoga ne interesuje.

Pa najvise me interesuje izrada.. sve ostalo mogu da sam resim, dok kvalitet izrade(plastika, alu) mi najvise znaci...
Isti su to telefoni, ali uzalud ja pisem...vi svi imate neke svoje izvore gde pola toga nije tacno...Nebitno.

Sent from my Redmi Note 4X

Isplati li se prelazak sa Redmi Note 3 MTK na 4x? Kad prodam trojku, morao bih da doplatim 110€. Ili možda P9 Lite?

Zato što je pustio lepak od displeja na trojci. Prodaja za 80€ je ful.

Zašto bih prešao na 4x? Podrška, kamera, baterija, izrada.. verovatno i performanse nešto bolje.

Nisam izdrzo da sve bude out of box, upravo sam root-ovao i smanjio DPI na 405 i instalirao AdAway... Koliko je ovo lepse, to se ne moze opisati :) ako vas zanima kako da root-ujete fon na MIUI sa (unlocked BL), bez flesovanja TWRP-a zbog OTA update-a... recite da napisem.

Poslednja izmena:
...plastično objašnjeno :)

Ja se iznenadim kad uzmem nečiji telefon i kad vidim koliko reklama ima :)

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Zato što je pustio lepak od displeja na trojci. Prodaja za 80€ je ful.

Zašto bih prešao na 4x? Podrška, kamera, baterija, izrada.. verovatno i performanse nešto bolje.

Onda ok, druga prica, nisi lepo napisao u prvom postu:d
Za 190e 4X je vrh prica. Moj odgovor se odnosio na poredjenje sa RN3 Pro bez falinke ili kvara.

Ja sam se navikao na reklame :) već 6meseci bez adaway

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ma kakvi...nema trika da mogu reklame da trpim.Jos ovaj 480 DPI na MIUI je uzasan...Na 405 sve to izgleda mnoooogo lepse i bolje na 5.5".

Ma plasi se da root-uje...misli da ima validnu garanciju... ;)

@Kidence: Ma stavi 360 dpi :D :D

@fkloznica: Kakav si ti mazohista :D

Ma koja garancija. Prosto me mrzi da se smaram sa time ,posle kada izađe neka nova verzija Rom-a cimaj se da fleshujes itd itd. Ovako Ota i udri.
Nemam više snage za root I smaranja

Drzim 405 jos od RN3 MTK... to je prava merka za 5.5"...

I ja kao Loznica... Bez root-a trenutno... Jedino gde me nerviraju reklame je YouTube...

Ja sam mislio sa ste vas dvoje ozbiljni, kada ono medjutim... ;)

I ja sam bez roota na honor 8 jer imam validnu garanciju pa mi žao :)
Reklame su me nervirale u tapatalk pa sam kupio pro verziju i rešio taj problem :)
Stvarno može telefon i bez roota da se koristi a bio sam teški protivnik toga :D

Sent from my Honor 8

Ma mrzi ne nešto da se mačujem. Taman postavim sve na svoje mesto i onda sve iz početka... Kad mi dosadi malo stock onda ću početi da čačkam...

Kada sve sredis, onda telefon ide dalje :) nema tu vise cari :)

Са чиме смањите дпи неком апликацијом или едитовањем?

Ček ja i dalje ne kapiram. Ekran ima fiksnu rezoluciju. Dpi čega vi menjate?

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Da gledam sada na alixpresu šatro akcija na 4x za 7dana. Ako padne na 150$ lte20 verzija ima da je narucim :)

Da gledam sada na alixpresu šatro akcija na 4x za 7dana. Ako padne na 150$ lte20 verzija ima da je narucim :)

Koliko će te naši zacepiti za pdv, carinu?

Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno