Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Imas unbox i bench + gaming performance ovde https://www.youtube.com/watch?v=U74OhPUBnAA, nema kompletan review i dalje,ali kapiram da ce izbaciti u narednih 2 3 dana, steta sto nije full metal, ali je skroz ok kupovina za tu cenovnu kategoriju s obzirom da fura 625.Ja kolko sam provalio razlike izmedju 4x i redmi note 4 su taj polu plasticni bulid na redmi note 4x i podrska za vise 4g frekfencija u odnosu na note 4 sa mtk.

Hvala. Shvatio sam da je best buy redmi note 4. A 4x ima 5" ekran i 720p rezoluciju.

Hvala. Shvatio sam da je best buy redmi note 4. A 4x ima 5" ekran i 720p rezoluciju.

Ti mesas redmi 4 prime koji ima 5" i 1080p rezoluciju i snap 625 (kao i redmi note 4x), redmi note 4x koji je iste velicine kao redmi note 4 znaci 5,5 inch ekran full hd sve isto,osim navedenih razlika.

Poslednja izmena:
A da sad sam shvatio.

Ovi iz kinezi nisu normalni sa ovim prefiksima u imenu telefona, postoji i taj koji si naveo redmi 4x ali bez note,znaci 5 inch 720p i snap 430.
Doduse on i ne spada u istu kategoriju kao redmi note 4x i redmi note 4 ni po velicini ekrana ni po verziji soc-a ovo je neka oslabljena verzija redmi 4 prime modela sa slabijim proc i manjom rezolucijom.

Poslednja izmena:
Pa ono, nije ni komplikovano... Nude chipsete i opcije memorije u više veličina, tako da svako može da bira. Uz to je Mi higher end, a Redmi budžet, i to je to.

Pa ono, nije ni komplikovano... Nude chipsete i opcije memorije u više veličina, tako da svako može da bira. Uz to je Mi higher end, a Redmi budžet, i to je to.

Pa nije komplikovano lepo je podeljeno i to je ok, ali npr sta ce im ovaj prefiks sa redmi 4x kad vec ima 2 3 slicne verzija taj sa snap 4.. mogli su da stave L na kraju kao lite verzija ili tako nesto, vidis covek ne prati toliko i pomesao je .
Daleko od toga da ne mozes da se snadjes, al je nepotrebno pomalo konfuzno za nekog ko nije pratio desavanja.

Dupli tap za paljenje ekrana. Još nisam izvalio koji je idealan razmak između dva dodira da bi se ekran upalio :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

A, misliš dT2w, mislio sam da to nema na Miui-u?

Uglavnom ima. Sada kako radi to je vec upitno :)

Na RN3 sa SD dev rom nema, ili ja nisam našao to podešavanje, šteta.

Pa nije baš realno ,pre bih rekao oko 10h. s625 skoro ništa ne troši . Npr lenovo p2 može oko 14h lagano, 5100mah + amoled

Pa nije baš realno ,pre bih rekao oko 10h. s625 skoro ništa ne troši . Npr lenovo p2 može oko 14h lagano, 5100mah + amoled

Ti imas 10h sot na tvom redmi note 4?
Ako je tako to je zacementiralo moju odluku da ga uzmem. :)

Nemam jer nemam rn4 sa s625 :)
X20 fino troši bateriju :)

Oko 6h sot. Na 20ak sati up. Npr na rn3pro sam imao oko 6h i 30min na isto korišćenje.
Nije šampion u bateriji ali meni je dovoljno

Vratio se ja na Miui,stigao mi RN4x. Sledi podesavanje...

Послато са Le X620

Зашто ми не показује иконице у статус бару за ватсап, вибер, СМС...Ма ништа....

uploadfromtaptalk1488558725801.png

Show notification icons

Ћорав....Тотално....Хвала вам!

Hocu,taman da sve legne pa cu da napisem. Ne,ja vise volim ove fensi zlatne boje. I RN3 i LeEco sam uzimao zlatne a ovaj je napred beli pozadi zlatan i nije losa kombinacija...

Послато са Redmi Note 4X

Jel neko radio flash na Note 4X?
Koliko gledam po netu, prolazi lagano preko OTA updatera, dakle copy roma na memoriju i iz updater aplikacije "flash" za 10-15 minuta?

@kid
Zašto ne pričaš da je izašla global verzija Redmi note 4 s625 sa lte800 ? :)

Dreami Global Version Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 625 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM Mobile Phone 4100mAh Note4 Cellphone
http://s.aliexpress.com/ZB36RFrM

Kažu ruje da je to verzija za tajwan ili Indoneziju . Valjda je teži 10grama od kineskog moba.

http://mobile.mi.com/tw/redminote4x/

43a6564f82a679eed58b2197658c8e7e.jpg

Poslednja izmena:
Колико имаш СОТ-а лозничице?

Oko 6h za moje korišćenje. Mada još uvek nisam išao skroz wi fi. Uglavnom je bilo 30 posto 3g i 70% wi fi

e3ba14799230ea4a1c4e141e8db9c564.jpg

Jedno pitanje,jel ovaj rom ok ili je neko kinesko modifikovano cudo?

Послато са Redmi Note 4X

Ово је неки кинески вендор ром... Кувани....глобали стабилни имају 4 цифре у ознаци...Не 5
Батерија код мене...Све клот...
218c0c6c8b752231954d5e3f217b90ba.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno