Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

drugari uzeo sam rn4 skroz crni 3/32.

sta reci o mobu posle 5,6 sati sa njim. odusevljenje totalno... izrada miljama ispred rn3 a i dosta skupljih mobova.

ekran ,skrolovanje kroz tt i setingse bolje nego na htc10. ekran mnogo bolji iako su i kod jednog i drugog tianme. vibra motor dok se kuckaju poruke jedan od najboljih na koje sam naisao u poslednjih 5,6 godina.. jos 2 veoma prijatna iznenadjenja su oleophobic premaz (rn3 ga nije imao ili je imao neki jadan) i zvuk tokom razgovora koje je odlican ( ranije standardna boljka xiaomija) .

za sada ima onaj standardi bag sa chrome i 4g/vip (imao sam ga i na rn3) kada ne otvara iz prve neku stranicu nego napise da si offline pa posle 2,3 sekunde otvori.

detaljan review moba za par dana :)
Ja se izvinjavam sto upadam ovako, jel ima resenja za taj bag sa vipom i stim da nisi online, imam isti problem na lg g3 na aosp romovima?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Šta znam ,dok ga držim na 3g nema tih bagova . To jest nisam ih uočio još uvek

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Где има црни ноте 4 са СД ?

Sent from my GT-I9060 using Tapatalk

Nigde za sada.

Ja se izvinjavam sto upadam ovako, jel ima resenja za taj bag sa vipom i stim da nisi online, imam isti problem na lg g3 na aosp romovima?
Koliko ozbiljno je izražen taj problem? Ja sam primetio jer koristim voip, pa se desi da nije uvek online i da ima dosta ponovnih konekcija. Ali su prekidi dosta kratki, za sada ne mogu da kažem da mi nešto mnogo smeta (mada tu karticu ređe koristim za net).

Poslednja izmena:
Pa na google chrome cesto, nervira mnogo, desava se i na operi i firefoxu... Kod chroma sam primetio da pise nesto oko proxya

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Jel ste probali u APN type da izbrišete sve (obično piše default)? Ja to uvek ostavljam prazno, posebno se preporučuje na custom romovima, i za sada mi vip net radi odlično.

mi4c miui8

Probajte da obriste proxy adresu iz setovanja za APN. Cesto to zna da pravi problem.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel imao neko problem u roamingu da se nakaci na stranu mrezu? (mts broj)

Skoro sam bio u romingu i sve je radilo kako treba. Generalno telefon odlično radi. Jedan sim je MTS za voice, drugi Telenor 4G.

Zanimljiva stvar... Izbacili su jos 16. februara da izlazi MIUI 8.2 i rekose da ce od 22. da krene da se pojavljuje na OTA update. Meni se do danas nista ne pojavljuje. Otisao sam na Updater>>>Menu pa pritisnuo Download update i sad nesto skida. Sad mi stoji na Updater-u da nema novog update-a, a ispod downloading :)

Kako si me zeznuo što sam ovo pročitao .. krenuo da skida ja opet morao izađem vani i on nastavio na 4g.. pokušao da ga ubijem na sve načine i sada zabo ,skida net 400kb/s a ne pokazuje da skida Rom. *** krv

Ništa poskidao sve sistemske apk da ne mogu da koriste net i napokon stalo. Sreća :) kakav vrh sistem

Ne znam.. ubio sam ga na 60% :) verovatno je ponovo skidao isti to jest 8.0.4

Ovde sam ga ubio

5254fb2026252894945d1eb4fd007d19.jpg

Poslednja izmena:
Inače kako da namestim na miui da mogu da skidam apk sa google play preko 3g/4g neta ? Kada stisnem dl piše mi da čeka wi fi

Da ti nije to podešeno na playstore-u?

To je google setting, nije miui.

Nije.. uploadfromtaptalk1488304287986.png

Google setovanje je za auto update, ako misliš na auto update, provjeri je li ti podešeno "only on wifi".

Stavio sam i tu. I opet neće

To je do google, otelio sam se dok nije krenulo na S7E.

Moj drugar je imao isto iskustvo na RN3. Ja nisam uspeo da provalim zašto, a nisam siguran jeli kasnije rešio, mada se nije ni potrudio preterano...
Gledaj sa pozotovne strane, uštedećeš malo megabajta :)

Nazad
Vrh Dno