Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Meni je na kraju skinuo 8.0.4.0 isto :D
Medjutim, danas mi je iskocio 8.1.6.0 update notification i evo skida se. Nista od 8.2 jos uvek...

Da mtk :)

uploadfromtaptalk1488365574402.png

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

MTK verzija 2GB/16GB, global rom. Za sad mogu da kazem da telefon radi malo brze i da je resen problem sporog downloada sa Play Store-a.

Nee ubacili su i ptice iz dev Roma u stable :( sada je stable isti dev rom ,promenjena boja u setingsu ,not toggle su sada 4 u redu , mnogo dodatih opcija iz Bete.

Pohvala za januarsku sigurnosnu zakrpu :)

uploadfromtaptalk1488371473212.png

uploadfromtaptalk1488371479673.png

Edit:
Ubačen i Google duo koji ne može da se briše i disejbluje :)

Edit:
I novi zvukovi iz bete

Poslednja izmena:
Ajde da napišem koju o rn4 (x20) 3/32gb . Nabrajacu samo + i - pošto me mrzi da pišem duži opis :)

Plusevi :
Kesiranje iznenađenje,npr kao n5x sa 2.5gb Rama :)
Izrada preozbiljna,malo lošija nego na htc10.
Oleo premaz.
Odličan ekran iako je tianma.
Miui koji radi pa da kažemo skoro isto kao sense ( imao sam loše iskustvo sa htc10 na android 7 )
Soc zna malo da se zagreje (nesto manje od s808 )ali brzo se alu hladi što je plus.
Zvuk u toku razgovora nije tih ,totalno za mene OK.
Zvuk na zvučniku glasan ali ne i dosta kvalitetan.
Vibra motor ne deluje kao đubre na prvu loptu
Dosta dobar otisak. Ne masi uopšte .
Wi fi lepo hvata što se tiče dometa.

Minusi :
D2w zna da brljavi
Kamere su loše ali slika donekle izgleda bolje sa hdr ,za sada mi je dovoljna
Nedostatak lte800
GPU(mali t880) na soc nije optimizovan za većinu igara.
Miui kernel zna jako da throtluje ,očito zbog soc.
Baterija je za 30ak min sot slabija nego na rn3pro.
Nedostatak brzog punjenja.
Mislim da autoosvetljenje radi malo slabije ali nisam 100 posto siguran pošto ga uglavnom ne koristim.
I da, ekran bi mogao da je malo svetliji pri direktnom svetlu :)

Sve u svemu verujem da ako nešto ne rikne lagano sam na ovom mobu par meseci što je kompliment za mob samo takav :)

Ako nekoga nešto dodatno zanima neka pita :)

Poslednja izmena:
Sta ti je d2w? Ako nisi na telenoru nedostatak lte800 i nije veliki minus...

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока

Dupli tap za paljenje ekrana. Još nisam izvalio koji je idealan razmak između dva dodira da bi se ekran upalio :)

Зашто се пуни овако споро?!
Овај пуњач је крш...Неки....А?

Sent from my GT-I9060 using Tapatalk

Pa ono :) treba mu oko 2h i 30min. ***

Zna li neko kako na mi remote apk da nađem cisco risiver ?

Poslednja izmena:
Са 12% на 20% за пола сата?!
Много је то куме...Значи ноћу...Само...Мој телефон има радио и слот за СД картицу...Која је то верзија?
3гб 32гб црни скроз....

Poslednja izmena:
To je kod tebe nešto previše .. da li ga čačkaš dok se puni ? Imamo iste verzije :)

Не, ево сад сам га искључио па га пуним....Какав је ово фаст чарџ...Баш дил брејкер...Кад се сетим нексуса 5х...За 20 мин 27 процената...капирам да је јака батерија....Али ово је јадно...

Телефон се брже пуни са каблом од прастаре нокије е61и....Хебени Кинези...

Hebeni kompleksaši ne treba da kupuju hebene kineze...

mi4c miui8

А да га мало посрчеш комплексашу а?

Није га нигде било, имам информацију да неће бити доступни још пар месеци...

Телефон се брже пуни са каблом од прастаре нокије е61и....Хебени Кинези...

Hmm. Moguće da ti ja kabal loš . Mada i to me čudi ,OK su im kablovi u originalnom pakovanju

Nema mesec dana nego max 7 dana. I to je samo 1dna boja u igri.

Cenim da će kod naših preprodavaca biti za oko mesec dana.

Poslednja izmena:
@fkloznica
Nema mozda celih mesec dana al ima jedno 15 dana sigurno,potpuno nebitno.Ima crni i sivi, tako da nije samo jedna boja.
Ovaj crni izgleda bas dobro.

Poslednja izmena:
Pa ono :) treba mu oko 2h i 30min. ***

Zna li neko kako na mi remote apk da nađem cisco risiver ?
Znam da baš nije pravi odgovor na tvoje pitanje ali mislim da nema na mi remote cisco.

Ja koristim peel remote i tamo ima, uz adaway reklame nisu problem, a može i widget da se postavi.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Aj neko ako moze da objasni razlike izmedju tog novog note 4x i crne note 4ke? Osim procesora ima li nesto drugo?
Vise ne razumem Xiaomi, svakog meseca novi modeli.

Poslednja izmena:
Dobro istina ,znam kada sam gledao da je bila samo jedna :)

Toliko je svež da još uvek nema review kod ruja tako da će morati malo da se čeka :)

Ja sam odustao od njega zato što su stavili plastiku na leđa ,to jest nije full ali kao ovaj sa MTK. Imao sam losa iskustva sa tom plastikom na rn3 pa sam sada gledao da je izbegnem .

Punjenje bi trebalo da je 2h 30min ako je sve normalno. Preko toga na 2A punjaču mora da je neki problem. Na USB je druga priča - preko kompa mu treba 3-4 puta duže do 100%

Dobro istina ,znam kada sam gledao da je bila samo jedna :)

Toliko je svež da još uvek nema review kod ruja tako da će morati malo da se čeka :)

Ja sam odustao od njega zato što su stavili plastiku na leđa ,to jest nije full ali kao ovaj sa MTK. Imao sam losa iskustva sa tom plastikom na rn3 pa sam sada gledao da je izbegnem .

Imas unbox i bench + gaming performance ovde https://www.youtube.com/watch?v=U74OhPUBnAA, nema kompletan review i dalje,ali kapiram da ce izbaciti u narednih 2 3 dana, steta sto nije full metal, ali je skroz ok kupovina za tu cenovnu kategoriju s obzirom da fura 625.Ja kolko sam provalio razlike izmedju 4x i redmi note 4 su taj polu plasticni bulid na redmi note 4x i podrska za vise 4g frekfencija u odnosu na note 4 sa mtk.

Poslednja izmena:
Da to su ti klipovi i opisi iz Indije ,tu je predstavljen 20ak dana pre nego u Kini :) s625 dosta manje troši od x20 i GPU mu je bolji. Nisam siguran baš za te LTE bandove

Da to su ti klipovi i opisi iz Indije ,tu je predstavljen 20ak dana pre nego u Kini :) s625 dosta manje troši od x20 i GPU mu je bolji. Nisam siguran baš za te LTE bandove

Ovaj lik nije indijac, pusti pa vidi lik je iz Spanije cini mi se, jedini koji izbacuje popularne kineske telefone i tablete sa review na eng, za bandove imas listovano na gsm areni otvori obe verzije pa ces videti, a i logicno je da snap varijanta ima podrsku za vise bendova.
Vezano za gpu i manju potrosnju,logicno je da je primetno jaci x20 vise trosi jer je brzi u svemu osim u gamingu ,snap 625 i jeste napravljen sa namerom da bude manje power hungry mid range chip.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno