deklaracija
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2009
- Poena
- 350
I poneki razbijen displejOvo postade samo tema za romove i kameru [emoji23]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
I poneki razbijen displejOvo postade samo tema za romove i kameru [emoji23]
Securyti aplikacija/data usage/restrict data usageNikako ne uspevam da nađem na miui gde se nalaze restriction app mobile data, gde se to nalazilo u opcijama?
Hoću da zabranim korišćenje mobilnog neta za određenu aplikaciju.
Jel ti treba ovoNe vredi ne mogu da nađem...
Daj precizniju putanju.
To je ranije bilo po defaultu isključeno pa kad hoćeš da koristiš nešto što troši više bandwitha morao si u permisijama da daš dozvolu za mobilni internet, sad je sve po defaultu uključeno.
To je bilo u permisijama za aplikaciju toga sad nema?
Kod mene kad iskljucim neku aplikaciju samo mi prvi put kaze da ako hocu omogucim i sklonim ga iz notifikacija i vise se ne pojavljuje u notifikacijama.To tražim, al do toga više ne može da se dodje kroz settings menu kao ranije, nego mora da bude uključeno ograničenje saobraćaja (što ne želim) i onda to stoji u notifikacijama stalno
Имам исти проблем. Сваки дан скениран, и сваки 6,7 скен ми покаже ово чудо
Да ли би могао да објасниш шта треба да се уради, ако није компликовано?Neka app ti čita unose? Pregledaj privacy i zabrani pristup aplikacijama kojima ne treba uvid u SMS.
Ок, хвалаRado, ali nemam MIUI instaliran da bih iša korak po korak.
Pogledaj ovde: http://en.miui.com/thread-852833-1-1.html
P.s: au sto je losa baterija na poslednjem xiaomi.eu stable romu, jedva drugi dan izguram
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Ja sam uzeo kod kida r4 global i sa samsungovim senzorom je. Mozda mu je ostalo jos iz te serije, pa ako ti odgovara...proizvodnja je oktobar 2017. sto je jako dobro i za bateriju...jako malo stajao nekoriscen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari