Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Redmi Note 4 (mido)
MIUI 9 7.12.5 Global Beta Closed

Changelog:
a5c28dfb277ba44d2f64bb8fb0aadcad.jpg

Nikako ne uspevam da nađem na miui gde se nalaze restriction app mobile data, gde se to nalazilo u opcijama?
Hoću da zabranim korišćenje mobilnog neta za određenu aplikaciju.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ideš dole na more
3b79a3b9cc543e997e1980900355c857.jpg

Nikako ne uspevam da nađem na miui gde se nalaze restriction app mobile data, gde se to nalazilo u opcijama?
Hoću da zabranim korišćenje mobilnog neta za određenu aplikaciju.

Securyti aplikacija/data usage/restrict data usage

Ne vredi ne mogu da nađem...
Daj precizniju putanju.

To je ranije bilo po defaultu isključeno pa kad hoćeš da koristiš nešto što troši više bandwitha morao si u permisijama da daš dozvolu za mobilni internet, sad je sve po defaultu uključeno.
To je bilo u permisijama za aplikaciju toga sad nema?

Edit,
Ovo tražim, izgleda da sada mora da bude ukljuceno ograničenje saobraćaja pošto kroz settings ne može do ovoga da se dodje

262af41532f631dbb29a9d52b5710363.jpg

Poslednja izmena:
Ne vredi ne mogu da nađem...
Daj precizniju putanju.

To je ranije bilo po defaultu isključeno pa kad hoćeš da koristiš nešto što troši više bandwitha morao si u permisijama da daš dozvolu za mobilni internet, sad je sve po defaultu uključeno.
To je bilo u permisijama za aplikaciju toga sad nema?

Jel ti treba ovo
f31893cf547bdcfd747a2e9c70469f39.jpg

Pa cek sada jesi to trazio ili koliko znam samo su izdvojili kao posebno podesavanje sto je po meni ok iskljuci sta oces ostavi sta neces....

To tražim, al do toga više ne može da se dodje kroz settings menu kao ranije, nego mora da bude uključeno ograničenje saobraćaja (što ne želim) i onda to stoji u notifikacijama stalno

To tražim, al do toga više ne može da se dodje kroz settings menu kao ranije, nego mora da bude uključeno ograničenje saobraćaja (što ne želim) i onda to stoji u notifikacijama stalno

Kod mene kad iskljucim neku aplikaciju samo mi prvi put kaze da ako hocu omogucim i sklonim ga iz notifikacija i vise se ne pojavljuje u notifikacijama.

Neka app ti čita unose? Pregledaj privacy i zabrani pristup aplikacijama kojima ne treba uvid u SMS.

Neka app ti čita unose? Pregledaj privacy i zabrani pristup aplikacijama kojima ne treba uvid u SMS.
Да ли би могао да објасниш шта треба да се уради, ако није компликовано?

Samo da se javim - odlican ovaj Cardinal na interactive governoru. Nisam flesovao najnoviju (12/05) verziju jer ova radi odlicno a ja nikad ne radim dirty flash. Sve u svemu preporuka za ovaj ROM.

Hocu da uzmem ovaj note 4x. Al me samo plasi da ne ubodem omni senzor. Nisam bas neki zahtevan korisnik, ali ne mogu nigde da nadjem kako snima omni senzor, fotke mi se cine sasvim ok. Jel ima negde neki sample? Ili ako moze neko da okaci da vidim? Bio bih zahvalan :)

Velika je verovatnoća da ćeš upravo njega ubosti.

Ja sam uzeo note 4x 32gb, prošle nedelje sa omnivision senzorom je.

Ok, telefon je best buy za te pare, iskreno prezadovoljan sam. Što se tiče fotki, ja nisam preterano
zahtevan korisnik i ne škljocam preterano često.

Ni na jednoj od ovih nije bilo prirodnog svetla, iskreno i nije bilo sunčanih dana nešto mnogo,
tako da su ovo sve u indoor uslovima.

IMG_20171202_211913_HDR.jpg

IMG_20171205_222549_HDR.jpg

IMG_20171203_182826_HDR.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo kod kida r4 global i sa samsungovim senzorom je. Mozda mu je ostalo jos iz te serije, pa ako ti odgovara...proizvodnja je oktobar 2017. sto je jako dobro i za bateriju...jako malo stajao nekoriscen.

Cekam da vidim da li ce se Cardinal pojaviti za Mi Max. Inace note 4x sa omni, pravi vrlo lepe slike. No, sa gcam, se izvlači maksimum iz te optike i senzora. Slike su zaista dobre, ne bih striktno vijao posebnu vrstu senzora

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Hvala, odlicne su fotke. Vidim da ima sad da se nadje na kp za oko 140e, sto se savrseno uklapa u moj budzet. A kakav je sto se video snimaka tice, mislim po dnevnoj svetlosti?

Ja sam uzeo kod kida r4 global i sa samsungovim senzorom je. Mozda mu je ostalo jos iz te serije, pa ako ti odgovara...proizvodnja je oktobar 2017. sto je jako dobro i za bateriju...jako malo stajao nekoriscen.

Meni vise odgovara 4x zato sto ima nesto slabiju cenu, hvala u svakom slucaju.

Mihajlosd, izvini, nisam te shvatio jel kid prodavac na kp, prodavnica, ili kida- glagol.
Justoneue, 135e je u logicshop-u. Pogledaj cene na sajtu mobilnisvet pre nego sto pogledas na oglasima.

Informacije o cenama na sajtu mobilnisvet su 95% netacne.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

U ovom slucaju su tacne. Sto se tice prodavaca na kp nesto mi se sve cini da drze ili iste ili skuplje cene nego u normalnim prodavnicama.

Ukratko - los! @justoneue

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala bivisu na uzorcima kamere, slike su krajnje zadovoljavajuce. Verovatno je prosek kamera u 2017. unapredjen ali uopsteno za mene je ovo solidan kvalitet, mada sam ja navikao na polovne jeftine telefone. Polomio sam moj lg g3 pa razmisljam da li da kupim xiaomi, polovne j510, p9lite i sl. 16gb model od 135e je primamljiv, mislim da cu ga na kraju ipak uzeti

Jedan savet, znam da je svaki evro bitan, posebno imajući u vidu prostore gde živimo.

Ali, vidi ako možeš da namakneš još koji evro i ipak uzmeš verziju od 32gb, jer imaj u vidu da
samo na OS ode oko 9gb u startu.

Inače da ne reklamiram store u kojem sam ga uzeo, nije Logik shop, tamo sam prvo gledao,
tada su imali samo roze.

Naleteo sam na drugu prodavnicu, jača je cenovno za desetak evra od logica, ali za razliku od njih
ovde sam dobio dve godine garanciju. I taj deo je bio presudan, zlu ne trebalo.

Vrh Dno