Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Proveri i permisije fajla, ja sam tako ostao bez zvuka kad sam nesto cackao...

svasta sam probao, i dirty flash zadnjeg developera opet ne bi li overwrite-ova file i nista pomagalo nije, pao je clean install posle svega

Face unlock radi korektno, malo zna da poglupi ali radi :)

Na Cardinalu radi brutalno. Otključa i kad stojim za stolom sa strane, uošte ne direktno iznad telefona.

Ima opcija kao unapredi, poboljšaj, tako nešto. Idi na to 3-4 ciklusa, udalji telefon dok skenira, pa jedan ciklus gore, drugi od dole, sa strane, itd. Kad te lepo skenira, radi perfektno. I pri lošem osvetljenju i sa kapom, ma sve živo.

Dobro radi i ova verzija MGC_5.1.011_7.0H_C2API_v.1.0_AllinOne
IMG_20171203_055011NVHPix.jpg
IMG_20171203_055525NVHpix.jpg
IMG_20171203_162146.jpg

Poslednja izmena:
Jel ovo hdr auto ili on? Baš lepo ispegla slike. Izvlači jedno 90% mogućnosti sigurno iz ovog našeg senzora.

Generalno svaka verzija gcam pravi skoro iste fotke, razlike su mizerne, a sto se tice prednje, jedino arnova poslednja verzija ima hdr+ obradu i razlika je ogromna

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ali Arnovu kritikuju u low-lightu da je slabija nego originalna BCG, zar ne?

Ne znam, meni su iste... Moguce da ima razlike kako koja radi u odnosu na senzor

Oooo covjece kakve su slike dobre(nemos vjerovati) , moram staviti gcam ostavio bi miui.. Znaci root i ubacivanje gcam(senzor mi je omnivision).. Zamolio bi vas samo za verziju gcam-a koju mi predlazate?
Slike u nocnim uvjetima kada usporedim sa vasim sa hdr gcam drasticna razlika..

Sent from my iPad using Tapatalk

Mozes ovu MGC_5.1.011_7.0H_C2API_v.1.0_AllinOne ili ako ti je bitna prednja kamera, onda ovu GCam5.1.016-Arnova8G2-V1.4beta ali na njoj ne radi video (ja koristim miui kameru za snimanje)

P.s: au sto je losa baterija na poslednjem xiaomi.eu stable romu, jedva drugi dan izguram

Mozes ovu MGC_5.1.011_7.0H_C2API_v.1.0_AllinOne ili ako ti je bitna prednja kamera, onda ovu GCam5.1.016-Arnova8G2-V1.4beta ali na njoj ne radi video (ja koristim miui kameru za snimanje)

P.s: au sto je losa baterija na poslednjem xiaomi.eu stable romu, jedva drugi dan izguram

Ja sam preskocio zadnji update, nije doneo nista sto mi je znacajno, a svaki put moram da rootujem i instaliram dolby i mod za kameru ispocetka...

Koja su podesavanja za ovi prvu MGC_5.1.0.11_7.0H_C2API_v.1.0.AllinOne

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Na njoj rade bilo koja podesavanja, a ja koristim nexus 6p

Dobar ovaj Cardinal rom,bas je brz i fluidan. Videcu kako ce se baterija ponasati. Nego moze li se nekako sat u status baru pomeriti na sredinu i iskljuciti ona ikona baterije na Mokee sam to uz pomoc xposeda ali koliko vidim nema ga jos za oreo...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Svakog dana novi Oreo ROM :)

Evo jedna slička:

5793da454f.png

Full res:

https://1drv.ms/i/s!Auh7gLqwGJDoi8MWAhYUdoX5lFGHmA

Ако неко има оне вредности за подешавање боја преко кернела....ргб контраст и слично...нека подели или баци линк....знам да је имао у теми али не могу да га нађем....

Imaš ovde :)

Ako neko ima image retention, nekao postavi RGB slajdere ovako:

fb9a4f135d7400a43d22926d03c4bb54.jpg

Poslednja izmena:
Промакло....је*ига...
Жиле хвала

Jel probao neko ovu novu verziju cardinal roma jesu ispravljeni oni sitni bagovi moze li se koristiti

Ne, trenutno samo LOS14.1. Probaću Cardinal sa kernelom, nisam želeo da koristim oreo zbog lcd burn in-a, a sa KCAL ću srediti sada to.

Ne, trenutno samo LOS14.1. Probaću Cardinal sa kernelom, nisam želeo da koristim oreo zbog lcd burn in-a, a sa KCAL ću srediti sada to.

Mozes li nesto vise reci o tom lcd burn in?Mislio sam da to moze samo na amoled-u?Sta treba da podesim da se i meni ne desi?

Ako ne primećuješ urezane status bar ikonice i ostale UI elemente, ne moraš da podešavaš RGB vrednosti. Na LCD-u nije trajno urezana slika, pikseli se mogu oppraviti posle određenog vremena.

Ovde imaš slike i opis problema.

Ne pate svi paneli od toga. Postoji razlika... Meni je tianma panel i na android nougat-u ima taj problem. Na marshmallow-u je sve ok.

Ovo postade samo tema za romove i kameru [emoji23]

Ako ne primećuješ urezane status bar ikonice i ostale UI elemente, ne moraš da podešavaš RGB vrednosti. Na LCD-u nije trajno urezana slika, pikseli se mogu oppraviti posle određenog vremena.

Ovde imaš slike i opis problema.

Ne pate svi paneli od toga. Postoji razlika... Meni je tianma panel i na android nougat-u ima taj problem. Na marshmallow-u je sve ok.

I meni je tinama panel..Nisam puno ni koristio romove pa mozda zato,na miuiu sam stalno.Znaci kad instaliram ovaj Cardinal treba da podesim u kernel auditoru kao sto je u tvom postu 7520 ili kao sto je ovaj simba postavio u 4968?

Ako tvoj tianma nema probleme zbog loše kalibracije, ne moraš da koristiš moje vrednosti.

Vrednosti iz 4968 posta menjaju kontrast, boje itd. Vidi da li ti odgovaraju ta podešavanja :)

Nazad
Vrh Dno