- Učlanjen(a)
- 21.03.2017
- Poena
- 19
Upravo to.
Sudeci po Nougatu rekao bih da cu se najlakse prilagoditi AEX-u. Kod Xenon-a me nerviraju neke sitnice koje nema, plus one sto ima meni ne trebaju. RR ima previse tih dodataka, nekako mi ne znam, too much
LOS zameram samo nedostatak 2-3 opcije, ali opet njihova je filozofija jasna. Osnovno, utegnuto, a ostali ko hoce da dodaje i optimizuje - slobodno. Ali eto do sada mi se AEX pokazao kao zlatna sredina a i moguce da je cak i najbolje radio (do poslednjih par verzija kada su se desavali neki bagovi, duple notifikacije itd). Sada se evo ukljucio i Cardinal... Od njega me odbija to sto moram da prepravljam governor. Nervira me da ubacujem aplikacije za tako neke smesne stvari. Sacekacu da srede to narednim buildom. A i da vidim iskustva drugih, nisam zapazio Cardinal do sada pa ne znam sta da ocekujem ni sto se tice performansi, baterije ali ni podrske, angazovanosti, itd.
LOS za sada radi super. Cak i ovaj delay kod otkljucavanja ne primecujem jer retko kad gledam u telefon dok ga otkljucavam. Uglavnom radim nesto, blenem negde pa i ne primetim tih par delica sekunde. Svakako zanemarljiviji je taj delay nego nesto u samom radu sa telefonom.
Sudeci po Nougatu rekao bih da cu se najlakse prilagoditi AEX-u. Kod Xenon-a me nerviraju neke sitnice koje nema, plus one sto ima meni ne trebaju. RR ima previse tih dodataka, nekako mi ne znam, too much
LOS za sada radi super. Cak i ovaj delay kod otkljucavanja ne primecujem jer retko kad gledam u telefon dok ga otkljucavam. Uglavnom radim nesto, blenem negde pa i ne primetim tih par delica sekunde. Svakako zanemarljiviji je taj delay nego nesto u samom radu sa telefonom.