Vidi pa sprži skroz izlaz. Ne čačkaj kad ne znaš o elektronici ništa ili slabo.Meni je super radilo sve eto 6 meseci. Svaki dan sam koristio samsung slusalice.. Probao sam jos jedne iste ali ista prica.. Probacu jos malo da ocistim jack i da ubacim parce alu folije na dno
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Po ovome to je Sony IMX 234 sensor za RN 5, a ovi telefoni su sa tom kamerom:Hvala @zile.
http://m.gsmarena.com/leak_details_...0_660_chipset_3790mah_battery-news-25997.php#
Još info , čak i sa slikama. Meni deluje fejk no videćemo.
Doslo je takvo vreme da je 90% ljudske populacije negativnog stava/razmisljanja.A štiti telefon eventualno od sletanja većeg komarca...
Takav case služi jedino da reši problem klizavog telefona... pod uslovom da i sam case nije klizav![]()
![]()
Ja sam porucio onu Coffele silikonjaru,cisto da imam za posao,inace ga nosim bez zastite. Btw,juce bio u Telekomu da produzim ugovor,i dok sam cekao papirologiju,uzmem da cackam malo A5 2017,P10L i P10....najvise me interesovala kamera u LL,i svugde je to lose,pa cak i na S8 se vidi šum....okreni obrni,nevidim ama bas nijedan razlog da napustim ovaj RN4 global,i predjem na neki od navedenih telefona,razmazio me RN4 za ovu cenu,to je to
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari