Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Meni je super radilo sve eto 6 meseci. Svaki dan sam koristio samsung slusalice.. Probao sam jos jedne iste ali ista prica.. Probacu jos malo da ocistim jack i da ubacim parce alu folije na dno

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Vidi pa sprži skroz izlaz. Ne čačkaj kad ne znaš o elektronici ništa ili slabo.
Daj majstoru kakvom dobrom.

Lepo ja kažem. Redmi note 5 sa s630. 660 se čeka za neku novu liniju uređaja.

According to AndroidHeadlines reported that millet has prepared a new red rice Note 5 models, which will run based on Android 7.1.1 MIUI 9 system, and put on Qualcomm one of the most important processor this year Xiao Long 630.

As for the remaining parameters of the red rice Note 5, equipped with 5.5-inch 1080p screen, the camera combination is the front 13 million + rear 16 million, the battery capacity of 3790mAh, 3GB RAM + 32GB storage space and 4GB RAM + 32GB / 64GB storage space two Version.

Report mentioned that this new thousand yuan machine is expected to release at the end of this month, which 3GB memory version of the price is about 1350 yuan, while the 4GB memory version is expected to be about 1,500 yuan.

Sent from my Redmi Note 4

@zile

Šta se dešava sa oficijelnim los ? Cekalica još par nedelja ?

Sent from my Redmi Note 4

Poslednja izmena:
Ma kakvi, tesko da ce ovo biti RN5...ovo vise lici na Mi seriju, recimo neki Mi6c, Mi6s ili tako nesto...
Ja verujem da ce Redmi serija i dalje zadrzati FP pozadi i kameru/e na sredini.

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Dzabe kamera, ako ne srede softver :)
Edit:
Probah malo i Mi6 i kameru na istom, nisam odusevljen...i dalje tvrdim da to mora i moze bolje.

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Ako moze neka preporuka za zastitno staklo? Hvala unaprijed.

Steta na ovakav fon lepiti bilo sta....ja ga furam zastite bez,za sad se staklo drzi odlicno,mint stanje.

Imao sam Note 2, isto sam imao zastitu koja mi nije bitno uticala na sam izgled, a pogotovo ne na funkcionalnost. Ekran od 5,5" nije malen i vrlo lako se "kucne", govorim iz iskustva.

Poslednja izmena:
Nesto sam gledao ali da pitam za svaki slucaj, da li odgovaraju futrole za 4 i za 4x?

Ja imam 4,a uzeo sam za 4x i savrseno odgovara.
Futrola je fenomenalna. Nemam cime da slikam da vidite, ali jako kvalitetna i lepo izgleda.
06c45156ecc9a935934e592562560853.jpg

A štiti telefon eventualno od sletanja većeg komarca...
Takav case služi jedino da reši problem klizavog telefona... pod uslovom da i sam case nije klizav :D :D

Ma da i ja furam te samo zbog suvih ruku i klizavog metalnog tel. I laptop mi je aluminijumski pa da se ne odere kada tel zavrsi na njemu
Za ozbiljniju zastitu sto ruzniju i deblju gumu ili silikon

A štiti telefon eventualno od sletanja većeg komarca...
Takav case služi jedino da reši problem klizavog telefona... pod uslovom da i sam case nije klizav :D :D
Doslo je takvo vreme da je 90% ljudske populacije negativnog stava/razmisljanja.
Nijedan telefon mi nije ispao (u slucaju pada ova zastita ne bi bila od velike pomoci) tako da o tome necu da razmisljam. Ova zastita je cisto da se izbegnu ogrebotine po ledjima i sa strane. I telefon je mnogo lepsi. [emoji6]

Ja sam porucio onu Coffele silikonjaru,cisto da imam za posao,inace ga nosim bez zastite. Btw,juce bio u Telekomu da produzim ugovor,i dok sam cekao papirologiju,uzmem da cackam malo A5 2017,P10L i P10....najvise me interesovala kamera u LL,i svugde je to lose,pa cak i na S8 se vidi šum....okreni obrni,nevidim ama bas nijedan razlog da napustim ovaj RN4 global,i predjem na neki od navedenih telefona,razmazio me RN4 za ovu cenu,to je to :)

Sve si lepo rekao. ☺️ [emoji106]

Pored Samsung i Sony kamere za Redmi Note 4/4X, postoji i Omnivision kamera. Da li je neko dobio RN4 sa ovom Omnivision kamerom i kakvi su mu utisci sto se tice kvaliteta fotografija i videa?

Sent from my Xiaomi RN4x

Ja sam porucio onu Coffele silikonjaru,cisto da imam za posao,inace ga nosim bez zastite. Btw,juce bio u Telekomu da produzim ugovor,i dok sam cekao papirologiju,uzmem da cackam malo A5 2017,P10L i P10....najvise me interesovala kamera u LL,i svugde je to lose,pa cak i na S8 se vidi šum....okreni obrni,nevidim ama bas nijedan razlog da napustim ovaj RN4 global,i predjem na neki od navedenih telefona,razmazio me RN4 za ovu cenu,to je to :)

Ta prica, i ja sam uzeo Caffele silikon, ultra thin, bar ga oni tako krste, 0.6mm, odlican je.

Pitanje jedno za forumaše, da li verzija telefona XRN4x i XRN4 global ima na svim svojim modelima LED notifikaciju sa leve strane, a XRN4 „obična" verzija sa desne?

Na RN4x je sa leve strane, a za RN4 ce ti vec neko odgovoriti...

Sent from my Xiaomi RN4x

Zahvaljujem. Kod mene je XRN4 global 4/64 verzija, a naručio sam staklo za XRN4xpro što bi trebalo da odgovara, inače kinez mi je poslao staklo gde se svetlo za LED notifikaciju nalazi sa desne strane.
Jutros mi šalje ovakvu poruku:
„Thank you for your email! Our screen can only fit for 4GB RAM version of Xiaomi Redmi Note 4X Pro.
Not fits the 3GB RAM Verson of Xiaomi Redmi Note 4X.The holes between the two phones are not the two phones are not the same".

Ja imam 4x sa 3/32Gb...ma to je sve isto cini mi se, sem RN4 mtk verzije.

Sent from my Xiaomi RN4x

Isto tako sam i ja shvatio.

Trebalo bi da se fizički razlikuju samo RN4 i RN4X, ma da su dosta zakomplikovali sa MTK i SD kombinacijama... koliko sam shvatio oba čipa postoje i kod RN4 i kod RN4X... :trust:

Još im je falio model 4y koji bi bio sav od plastike i imao svetlo za LED notifikaciju na poleđini. Što bi jednostavno kada može komplikovano.

Jeli može neko da mi kaže, zašto ovo zaštitno staklo (ako je uopšte od stakla) se savije kao da je od plastike? Mislio sam da kaljeno staklo dobija samo tvrdoću, a ne i elastičnost. Inače uvek bilo što je nešto tvrđe to je krtije a ne elastičnije.

Vrh Dno