Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Nije potrebno sve, zavisi šta želiš. Samo unlock i TWRP mora. Posle možeš da flešuješ ROM (i pico gapps) koji već ima root ili da radiš root postojećeg ako misliš da njega koristiš. Sve ove ostale stvari su opcione, možeš ako hoćeš, a ne moraš.
Znam da su opcione ali mi trebaju neke s kojima ću moći zalediti ili deinstalirati razne aplikacije i procese, tako da dobijem na SOT-u. Želim koristiti orginalni MIUI rom, nekada je bilo da beta verzija MIUI-a ima root sa sobom ? Iako bih radije stabilnu verziju....

Konačno reših problem sa tihim speakerphonom tokom razgovora.
Stavio sam sledeće vrednosti u system/etc/mixer_path_mtp.xml

<ctl name="RX1 Digital Volume" value="88" />
<ctl name="RX2 Digital Volume" value="88" />
<ctl name="RX3 Digital Volume" value="89" />

Ево анимација са ИОСа ако неко воли, феноменалне су, нема лаг и сл. Скрипта прави и бекап па ако вам се не свиди вратите се...Pogledajte prilog [UNIVERSAL]iOS_animation_by_MAdMiZ.zip

Раде на Аосп и Миуи ромовима(нисам проверавао на миуи)
Ево како изгледа и ради на ЕАХ
http://cloud.tapatalk.com/s/5961df65bc649/SCR_20170709_094330.mp4

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel normalno da se punjac greje dok se puni, vreo je skoro, telefon se malo zagreje, tokom rada je hladan, ali punjac skoro da ne mozes da pipnes?

Ево анимација са ИОСа ако неко воли, феноменалне су, нема лаг и сл. Скрипта прави и бекап па ако вам се не свиди вратите се...Pogledajte prilog 232662

Раде на Аосп и Миуи ромовима(нисам проверавао на миуи)
Ево како изгледа и ради на ЕАХ
http://cloud.tapatalk.com/s/5961df65bc649/SCR_20170709_094330.mp4

Lepo ti klizi ovo ☺

A šta je skraćenica ios?

I operating system, ranije iPhone OS.

Nije ovo bas iOS animacija, a gde je kad se izlazi iz app? Ni kad se ulazi u app nije bas kako treba. Ako hocete da menjate animacije skinite Novu i u njoj promenite, ima par.

Nije ovo bas iOS animacija, a gde je kad se izlazi iz app? Ni kad se ulazi u app nije bas kako treba. Ako hocete da menjate animacije skinite Novu i u njoj promenite, ima par.

Који ром имаш, не ради на неким МИУИ-има како прочитах малопре...Свеједно које су и како се зову, анимације екстра :D

Poslednja izmena:
Ma ja imam iPhone, pa sam pogledao video, mislio sam da su napravili baš iOS animacije [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kome je slab zvuk, otkljuca BL, bootuje TWRP(ne mora da flesuje), flesne iz TWRP Dolby Atmos sound mod i uziva u jacini na zvucniku [emoji5]

Sent from my Redmi Note 4X
Kako da ovaj postupak odradi osoba koja nikad nije rutovala telefon? Takodje osoba nema pojma sta je BL, TWRP itd.. [emoji2]
Ovaj stock rom mi je super, ali vidim da vi koji ste rutovali dobijate dosta korisnih stvari pa rekoh ajde i ja samo ne bih da nesto s*ebem. ☺️

Konačno reših problem sa tihim speakerphonom tokom razgovora.
Stavio sam sledeće vrednosti u system/etc/mixer_path_mtp.xml

<ctl name="RX1 Digital Volume" value="88" />
<ctl name="RX2 Digital Volume" value="88" />
<ctl name="RX3 Digital Volume" value="89" />
Sa ovim vrednostima je jaci zvuk na zvucniku.

Koristim AEX, radi provereno.

Btw. nekako mi je brzi i fluidnij od LOS-a i RR-a, ovaj AEX.

Uzimao neko RN4x preko KP u skorije vreme a da ima na stanju? Mađari svi na odmorima :/ ako može na PM

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Malo off-a, da li se zna kad izlazi note 5, imam note 3 pro, ali mi cetvorka nije dovoljan upgrade...

Malo off-a, da li se zna kad izlazi note 5, imam note 3 pro, ali mi cetvorka nije dovoljan upgrade...
Krajem meseca. Evo i kutije :)

8ad6a2d473f64234bea47874a237dc8c.jpg

Neće ti ni 5 biti upgrejd pošto dolazi sa s630.

Sent from my Redmi Note 4

Poslednja izmena:
Ali bi mu zato bio i te kako apgrejd Xiaomi X1, rhher vidi u temi kineski telefoni...
fkloznica, to je RN5A sa tim SD630, a svi znamo da je "A" slabija verzija Redmija, tako da ce biti sigurno i punokrvna verzija RN5 i to u ko zna kakvim sve verzijama i konbinacijama, razlicitim kamerama, ekranima, itd haha. :) U svakom slucaju bice zanimljivo to sve posmatrati i posle odabrati...
https://www.gizmochina.com/2017/07/...-launching-soon-leaked-shot-package-surfaced/
Ps, evo opet pominju bateriju manjeg kapaciteta, zarad tankoce telefona, ali srecom samo za "A" verziju izgleda. "The thickness of Redmi Note 4 is 8.5mm. However, in a bid to reduce the slimness of the Redmi Note 5 to 8 mm, the phablet may house a smaller battery of 3,790mAh battery."
Sent from my Xiaomi RN4x

Poslednja izmena:
Eh kad bi samo podigli dijagonalu ekrana na 5.7".....:(

Samo ako će smanjiti bezele, inače ne pristajem. :D
Ne znam šta seru sa smanjenjem baterije, meni ovo nije debelo uopšte. Ali ne bi oni bili Xiaomi kad ne bi nešto usrali.

Sent from my Redmi Note 4

Sto se mene tice,RN4 je idealan sto se debljine tice,nevalja ni da je previse tanak fon ***....hebala ih debljina,nek porade na kamerama malo.

Sto se mene tice,RN4 je idealan sto se debljine tice,nevalja ni da je previse tanak fon ***....hebala ih debljina,nek porade na kamerama malo.

+1

Apsolutno debljina je sasvim ok, kao i težina i sam oblik, jedino bi bilo dobro da se malo poboljša ta kamera... realno jedini minus Redmi Note serije.

Već 2 godine imam G3 i najviše mi ide na živac baterija koja je katastrofa tako da sledeći telefon je 99% Xiaomi

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Pa generalno kamera je bas losa, uporedjujem ip6 zenin i ovaj moj, ip daje daleko kavalitetnije fotke od rn4x a fazon ip6 izasao 2014 a ovaj ove god xD

Da, samo sto je iP kad je izasao kostao 600e, a ovaj 180e.

Kad god se restartuje telefon aplikacije koje zahtevaju Overlay permission mora im se dozvoliti ponovo. Postoji li neki fix za ovo?

Nazad
Vrh Dno