Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4X Dual 16GB 3GB RAM Snapdragon 625 jel ok cena 145evra? Planiram da uzmem telefon, i do 150 evra ovaj dodje neki bestbuy?

Odlična je cena!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Навићићеш се....

Kad ce 7.0 stable, vidim za mi4c izasao kad je i nama ova ver 8.2.10..?

Kakav je Global Dev? Prvi utisci?

Razmazio me je AOSP. Ovde primecujem neka seckanja u recentsu (swipe levo-desno), isto i na lock screen-u. Nema razlike, sto se mene tice moze ovo stable da bude.

Ali notification panel je katastrofa, moze samo u desno da se brisu notifikacije, tu nista nisu menjali.

Split screen nisu uveli, kao i last app.

Ako neko ne zna, kad prelazite sa Global Dev na LOS/AOSP, ne treba da flesujete firmware zip.

Ako neko ne zna, kad prelazite sa Global Dev na LOS/AOSP, ne treba da flesujete firmware zip.
Prešao sa global stable (MM 6.0) na RR (koji je N 7.1.2) i nisam flešovao firmware, da li je trebalo? Može link?
Do sada se jednom restartovao u toku razgovora (u pet dana jedan restart), može li to da ima veze? Hvala.

Poslednja izmena:
Pardon, od 159 e

... што опет код нас у Србистану изађе преко 200 евради плус чекање плус неизвесност...

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Danas ekran (nav bar sam mogao da spustim) nije hteo da reaguje nekih 5-10sec, a malopre se restartovao sam od sebe dok sam slusao muziku. [emoji53]

Auuuu ovaj rr bas gledam xda temu, pa da li ovaj rom ima, a da nema neki bag? Ljudi se zale na sve vrste bagova, te kamera, te vibracije, te batery drain, te skroling lag, pa onda dt2w, samo problemi sa ovim romom? Jel koristi ko rr, kakvi su vam utisci?

Sent from my Xiaomi RN4x

Ne koristim RR. Bolje predji na AEX ili neki AOSP ROM.

Sve je to skoro isto na LOS based ROM-ovima. Njih necu da probam kad su doradjeni i LOS ROM-ovi.

Koristim ja RR od pocetka, radi lepo...na pocetku je bio po koji FC, sada nema ni toga...Sasvim stabilan ROM, u rangu RR za RN3pro.
A to sto pisu, ne obaziri se... Isto kao i na MIUI forumu...ne bih da komentarisem :)

Sent from my Redmi Note 4X

Mozda je jedini problem dt2w, ali to se moze resiti. I mozda malo losiji scroll.

A ovo ostalo, ma to Indusi pisu gluposti, ko zna kako su flesovali.

Meni je izgleda crkao headphone jack. Koje god slušalice da ukljucim nekako duboko i cudno se cuje. Probao restart par puta, ocistio sam jack ali nista. Rip

Gubi ti masu na izlazu.

Ja od juče vlasnik redmi note 4.
Osveženje posle iphone.
Prvi utisci pozitivni. Štelovanje izuzetno jednostavno. Kažu sagovornici da me odlično čuju, samo drugačije. O tome već pisano ovde. Ja čujem odlično.

Hvala članu KIDENCE.

Gubi ti masu na izlazu.

Jel mora da se menja deo ili da pokusam sam nekako da popravim? Ocistim alkoholom?

Jesi pre koristio te slusalice? Ja sam jedva nasao slusalice za rn4 global, ne znam u cemu je fora ali treba da imaju na dzeku tri crtice a ne dve. Mozes da probas i da zalepis 2,3 mm selotejp trake na dzek od slusalica, pri dnu, pa vidi rade li tako.

Prilozi

• IMG_20170703_192819.jpg
    IMG_20170703_192819.jpg
    9.1 KB · Pregleda: 143
Koristio sam standardne samsung slusalice koje imaju 3 linije, mada lepo je radio i sa PC headsetom koji ima dve.

Telefon imam 6 meseci, Mi Sound Enhancer mi je upaljen poslednja 3 meseca na General i extra se culo cak i na ovim jeftinim slusalicama.

Radio sam jutros, slusao radio/muziku, napravio pauzu i kad sam nastavio probam da upalim radio kad ono ne hvata nijednu stanicu. Vadim i ubacujem opet, restartujem aplikaciju i pomislim da su crkle kad ono ispade da je jack odsvirao svoje... Inace hvata normalno fm radio ali mora na zvucnik ofc.
081ccd45583ed4f6d380addaeec2baf1.jpg

Jel moguće da ne znate šta znače linije. Treća linija je za mikrofon.

Pre sam imao nekena i radio je samo sa slusalicama koje sam dobio uz njega. Od lg. Samsunga i dr tel od kojih sam imao slusalice culo se ko iz bunara kroz plasticnu casu na kanapu. Te slusalice od nekena tj dzek je bio milimetar duzi...

Meni je super radilo sve eto 6 meseci. Svaki dan sam koristio samsung slusalice.. Probao sam jos jedne iste ali ista prica.. Probacu jos malo da ocistim jack i da ubacim parce alu folije na dno

Nazad
Vrh Dno