Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

MIUI 8.1 Global Developer rom. Osvetljenje 45%, 1h 5min data. Za 2h više sot-a mi izvlači od rr roma sa radon kernelom pri istom setapu.

059e57acb09da37dc2617daec2298c10.jpg
d86a6cf3b498f024475e7fd1907a348a.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Da li na MIUI nekako može da se podesi sledeće:
1. Kada mi stigne poruka i obrišem iz notifikacija da mi ostane broj primljenih poruka na ikonici? Broj nestane čim obrišem iz notifikacija.
2. Kada mi stigne više poruka od iste osobe da prikaže broj poruka, a ne da stoji 1?

Kratko - ne.

Prijavljujem se u klub, nakon sto je brat kupio mi5 morao sam i ja da predjem:)
Za sada me muci samo jedna stvar, kako da potpuno ugasim lock screen, da cim kliknem power button mogu da koristim uredjaj

Uđeš u podešavanja za fingerprint ,izbrišeš ga..Mislim da se time disejbluje i pin pattern. Nisam na MIUI-u, govorim napamet, ali je tu sigurno to što tražiš.

Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]

Sta si ti pitao, a sta si ti odgovorio ? Ti ustvari hoces da se telefon ne odkljuca odmah samo pritiskanjem pover dugmeta ? Udji u podesavanja i stavi neki svipe patern ili fingerprint. Ako je to to sto ti hoces.

Ne nego treba da stavi na none i onda će čim stisne power dugme da ide na home screen.

Sent from my Redmi Note 3

Tako sam i ja razumeo. Dao sam mu tačan odgovor, što se deklarišeš deklaracijo :)

Ne nego treba da stavi na none i onda će čim stisne power dugme da ide na home screen.

Bas to!
Nisam znao da je pitanje bilo toliko komplikovano:)
Meni treba "none" varijanta,da potpuno ugasim lock screen, bez swipe,paterna i pina, nezgodno mi je da uvek svajpujem, sve sam pretrazio ali nisam nasao

Skontao sam ja šta hoćeš ali nisam siguran da na miui romu to može da se isključi. Znam da na cm13 može sigurno ☺️

Moze da se iskljuci u developer options ima opcija sigurno. Nisam na miui tako da ne znam kako se zove tacno ta opcija...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE

Možda:
Settings - Lock screen &password - Set screen lock - Skip swipe screen - uključiti

Moze da se iskljuci u developer options ima opcija sigurno. Nisam na miui tako da ne znam kako se zove tacno ta opcija...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE

Uspelo, bila je opcija u developer options:)
Jos kada bih uspeo da namestim da se pali na fingerprint umesto na power button....

To može sigurno, meni se tako palio ali ne znam napamet da ti kažem kako je bilo podešeno.

Cekaj, zar nije po defaultu, fingerprint da odma pali ekran, bez swipe itd

Jeste tako po defaultu.

RR N + radon 3.5

Prilozi

• Screenshot_20170111-050059.png
    Screenshot_20170111-050059.png
    79.1 KB · Pregleda: 112
  • Screenshot_20170111-050111.png
    Screenshot_20170111-050111.png
    64.9 KB · Pregleda: 115
  • Screenshot_20170111-050127.png
    Screenshot_20170111-050127.png
    153.8 KB · Pregleda: 119
I javi koji prevarant sa kp je u pitanju :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nije mi odgovorio jos na KP. Iz garancije nisam shvatio da je ovakav problem iskljucen. Mogu uslikati garanciju pa da protumacite da li mrlja ulazi u to ;)

Nije mi odgovorio jos na KP. Iz garancije nisam shvatio da je ovakav problem iskljucen. Mogu uslikati garanciju pa da protumacite da li mrlja ulazi u to ;)

Jesi kod Vladimira kupio? I meni se ista mrlja pojavila, isto posle oko 5-6 meseci, nisam tražio garanciju ali tako nešto.
Meni se još jedan bag pojavio- kad izvučem slušalice fon ostane u headphone modu. Sad uspevao sam da rešim aplikacijom - ostane u modu i iglicom sam uspevao da iščačkam, da vratim na normalan mod. Isto razmišljam da vratim telefon. Jesi zvao prodavca?

To sa slusalicama se javlja od nošenja po džepovima pa upadne prljavstina i onda se upali mod kao da su slušalice unutra, ja sa tim kuburim odavno, jos od Nokia telefona ali ocistim, izduvam i to je to, sve posle radi fino.

Aj bas javite ako je kod Vladimira kakvo ce biti stanje sa garancijom. Da vidimo je li puna pisana :)

Ns mobil se zovu ti od kojih sam uzeo.
uploadfromtaptalk1484145657068.jpg

Nadam se da im je pokrivanje garancije kudikamo bolje od pravopisa.

Ja se izvinjavam , nisam dobro procitao , pa sve u brzini daj nesto da napisem , pisalo mi se nesto po forumu hahhaha.
Odlicni rezultati weltschmertzz na koliko ti drzis tu osvetljenje i koliko ti je dnevno upaljen mobilni net , a koliko wi fi?

Pitali su me za staklo, silikon, futrolu, moze i 2-3 komada za Special Edition verziju, pa da pitam ovde, mozda neko ima da ponudi ili neki hint gde da se trazi?
Koliko sam shvatio kod nas ih niko nema u ponudi, ni KP, ni po oglasima i opcija su samo Ali i slicni sajtovi ili?
Hvala!

Anybody?

Vrh Dno