- Učlanjen(a)
- 27.11.2016
- Poena
- 9
Ma nije to, već ga zeza Draw over other apps. Traži koju aplikaciju treba da isključiš,ili poisključuj sve.
Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]
Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]
Jel su 150 mm ili 152 mm dužinedrustvo,
kao svaki laik porucio sam futrole za ovaj tel preko ebay...xiaomi redmi note 3pro
naravno stigle su one 2 mm krace jer nisam znao da postoji i ta varijanta
znaci imam ove dve futrole...ako je neko zaineresovan mogu ih dati upola cene![]()
ako ima nekog sa ovim verzijama telefona nek se javi u inbox
:wave:
Jel su 150 mm ili 152 mm dužine
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Jel imaš ovu mat još uvek, uzeo bih za devojku?drustvo,
kao svaki laik porucio sam futrole za ovaj tel preko ebay...xiaomi redmi note 3pro
naravno stigle su one 2 mm krace jer nisam znao da postoji i ta varijanta
znaci imam ove dve futrole...ako je neko zaineresovan mogu ih dati upola cene![]()
ako ima nekog sa ovim verzijama telefona nek se javi u inbox
:wave:
Ma da, dok se opet ne uzelim dobre kamereDobro došao, jel bese sa Sexusa 5x na Šaomi jopet?
Ma salim se, koristio sam i ja dosta modela, to ti je politika kuceMIUI I RAM management nikada neće ići jedan uz drugog![]()
Sigurno je već 2god ista situacija ,još od vremena kada sam ja koristio mi4.
Gledaj da ubacis neki cm i da valjano iskoristiš tih 3gb
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
*** jedino 6p. 5x sam zamenio jer mene mrzi uvece da punim telefon inace fast charge je keva, samo sto ga treba prikljuciti, a uticnica 3 metra od mene. A i volim da slusam muziku, a audio dozivljaj nije nesto.Ja sam pikirao Sexusa ali mi ne odgovara slaba baterija prvenstveno, onda sam se nameracio na Šaomi, uzeo caletu RN 3 Pro I oduševio se, sad čekam utiske za Mi5s i mislim da će to biti pun pogodak.
Izmeris gaosim toga kako sa sigurnoscu mogu to da utvrdim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari