- Učlanjen(a)
- 27.11.2016
- Poena
- 9
RR N + radon 3.5
Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]
Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]
Bas to!Ne nego treba da stavi na none i onda će čim stisne power dugme da ide na home screen.
Sent from my Redmi Note 3
Moze da se iskljuci u developer options ima opcija sigurno. Nisam na miui tako da ne znam kako se zove tacno ta opcija...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE
Nije mi odgovorio jos na KP. Iz garancije nisam shvatio da je ovakav problem iskljucen. Mogu uslikati garanciju pa da protumacite da li mrlja ulazi u toI javi koji prevarant sa kp je u pitanju![]()
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nije mi odgovorio jos na KP. Iz garancije nisam shvatio da je ovakav problem iskljucen. Mogu uslikati garanciju pa da protumacite da li mrlja ulazi u to
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Tu garanciju mozes odmah da iskoristis za neki remi, moze i za jos nesto ali nije za forumNs mobil se zovu ti od kojih sam uzeo.
Pogledajte prilog 219120
Tu garanciju mozes odmah da iskoristis za neki remi, moze i za jos nesto ali nije za forum
Mada probaj, zapreti, rade oni dosta preko kp.
Pitali su me za staklo, silikon, futrolu, moze i 2-3 komada za Special Edition verziju, pa da pitam ovde, mozda neko ima da ponudi ili neki hint gde da se trazi?
Koliko sam shvatio kod nas ih niko nema u ponudi, ni KP, ni po oglasima i opcija su samo Ali i slicni sajtovi ili?
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari