Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ja probah juče 5.7.4 RR i baš je super ali mi nije radio fingerprint senzor a probao sam sa Radon kernel i tamo selektovao fpc pošto mi tako piše u Aida64 ali ništa, probaću drugi put da flešujem Goodix ali za sad i Global Dev radi solidno.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ja kad sam flešovao radon ništa nisam čačkao za fp, ostavio sam prvo i radi odlično. Malo brže nego na MIUI.

Meni je na radon kernelu 3.2 fp lose radio, rijetko kad iz prve bi ubo, pa sam vratio na 3.1 i cdjeluje mi bolje, e sad da li je do toga ili ne...

Jel moze savet na šta da obratim pažnju da mi ne uvale neki kuvani kineski rom tj zelim telefon sa Global Stable romom da moze sam bez akrobacija da se apdejtuje i radi.
https://m.kupujemprodajem.com/Xiaom...80214-oglas.htm?filter_id=#mhs0-1482433852362
Zvao sam ovu ženu, pojma nema sta ima, ja je pitam za operativni sistem ona priča Snapdragon 650, reko pogledajte na kutiji sta piše a ona mi odgovara pa vidite vi sa slike :-D

Pa dobro ti je i rekla, ne može ona na kutiji da vidi koji je trenutno softver na telefonu.

Sent from my Redmi Note 3

Pretpostavljam da special edition verzija da uvek dolazi sa originalnim global stable romom?

Ne mogu da se setim, ali bi trebalo da dolazi jer kineske verzije softvera i nema :)

Sent from my Redmi Note 3

Ja sam kupio od Vere (isto Subotica) i imao je neki kuvani rom. Tako da verujem i da je i kod Smiljane ista situacija. Inače preporuka za ženu, kupio sam od nje prošle godine Meizu M2 Note (mada isto sa nekim kuvanim kineskim romom).

Vera kaze na moje pitanje za garanciju za redmi note 3 pro

Vera
Odgovori
Godinu dana traje garancija u servisu dobavljača.

:)

Garanciju nema, ide kao preko imei broja. To je ustvari kao neka softverska "garancija".

Pa tako gledano, 99% telefona ovde dolaze istim kanalom i svi imaju tu "garanciju" preko IMEI broja kod tog istog dobavljaca... Vecina sa KP uzima od istih/istog dobavljaca.A cisto sumnjam da ovi preprodavci sa KP cuvaju IMEI od svakog telefona jer vidimo da ne znaju ni koji ROM imaju na telefonu, a kamoli sta je IMEI broj... LOL
A ne pricam o tome sto pisu da imaju Global ROM na telefonima za koje isti ne postoji...

Sent from my Redmi 4 prime

Poslednja izmena:
Da nije ko stavio najnoviji dev? Imam utisak da su apdejtom samo ubacili MIUI forum app u ROM, da ne može da se uninstalliše...

Još jednom dadoh šansu 20161215 RR N, vidim srče bateriju samo tako.
Videću dok se ne slegne malo.
RR 5.8.0+radon 3.3.1+gaaps pico.
Na pixel i na Now launcher-u ne radi sweep2sleep iz Adiurot-a, mislio sam da ne instaliram Novu ovog puta.

Ma kakav crni 5.8.0 3x sam flešovao rom misleći da nisam nešto uradio kako treba i opet ista priča. Nezavršen proizvod. Ništa bez Nove, taj Pixel ne da nema opcija, nego je ono sramota izbaciti. Ali Gugl, ***.

ljudi, ozbiljno pitanje, jel vi samo drndate te romove telefone cudesa im cinite ili koristite za ono za sto se koristi??? sta samo menjate na njima, svaki dan imam dojam novi rom stavljate???

Pa vuče te kad imaš rutovan telefon da čačkaš nešto. Ja sam npr prvo ubacio Global Stable MIUI, pa prešao na Developer MIUI. Pa posle toga sam ipak odlučio da pređem na neki nezvanični rom, RR 5,7,4. Pa sam video da je izašao novi 5.8.0. Nisam bio zadovoljan i vratio sam se na 5.7.4 i ne mrdam više. :D Retko koji telefon danas i može da radi kako tebi odgovara bez čačkanja, pa makar to bio i flagship od 700-800e. :) Za većinu korisnika je dovoljno ono što ima, ali ima i onih koji nisu zadovoljni opcijama stock roma, bilo tw, lg ux, emui, flyme, miui....

ljudi, ozbiljno pitanje, jel vi samo drndate te romove telefone cudesa im cinite ili koristite za ono za sto se koristi??? sta samo menjate na njima, svaki dan imam dojam novi rom stavljate???

Ja sam dosad probao desetak romova, shto lolipop, shto MM i N... Sta cu kad je to jace od mene! [emoji14] A tek da vidis sta sam radio sa Xiaomi Mi2s, koji je bio jedan od najpopularnijih mobilnih.. To je neki poseban filing za nas koji probamo sve vrste romova kako bi izabrali onaj pravi tj. onaj koji ti najvise odgovara (pa cak i tad ti "kao" nesto fali). [emoji2]

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Pa vuče te kad imaš rutovan telefon da čačkaš nešto. Ja sam npr prvo ubacio Global Stable MIUI, pa prešao na Developer MIUI. Pa posle toga sam ipak odlučio da pređem na neki nezvanični rom, RR 5,7,4. Pa sam video da je izašao novi 5.8.0. Nisam bio zadovoljan i vratio sam se na 5.7.4 i ne mrdam više. :D
+1

TT

Ja sam prije RN3 imao stariji rijedak model koji je "zaglavio" na KitKatu i nisu postojali ROMovi. Dok nije crkao imao sam stalno glupe probleme s njim. RN3 mi sad radi kao san u odnosu na to i nemam razloga za nezadovoljstvo. Mislim da bez obzira na sklonost ka eksperimentisanju ako ubodeš nešto da radi, nećeš da diraš dok ne počne đavo da ti ne da mira. Najviše dosad sam čačkao ZTE Blade prastari upravo zbog nestvarno duge dev podrške za tu staru ragu - jedno vrijeme sam vozio na njemu sasvim upotrijebljiv 4.4 KK, iako je ROM jedva bio dovoljan za osnovni softver. :D

Na leto...;)

Sent from my Redmi 4 prime

Njega jesu ali ove ostale nisu, pa zato pitam, jer vidim da su ostale modele do u detalje naveli.

Note 3 su sve verzije. A MIUI9 ne znači Nougat, nažalost.

Vrh Dno