Samo da javim da imamo i prvi primerak kod nas XRN3 pro-a kome je crkla ploča,tj. zapalio se skoro ko Note 7 [emoji95] Prvo je zakucao,i blinkala je crvena led lampica kao kad se uđe u edl mode.Sve živo sam probao da ga oživim,i taman kad sam hteo da ga odnesem Kidencetu da ga pogleda i on,zapalio se je neki čip ispod onih limića na ploči dok je bio na punjaču.Ako ima neko neki Note Pro sa polomljenim ekranom nek pusti pm.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Nije snimak bitan toliko koliko je bitno za ubuduce kako resiti da kada bas tako probija i kada si na nekom koncertu imas normalan audio snimak na videuTrebalo bi da moze sa nekim video pleyer-om koji podrzavaju Equalizer...
Npr. Vlc for Android beta ima solidan Equalizer, pa mozes probati sa njim da smanjis bas ili sta vec treba...
![]()
Sent from my RN3 Pro
Meni zadnja 3 dana mnogo brzo trosi bateriju. Jos mi je osvetljenje skoro na minimum, a preko leta je uglavnom bilo na maximum i to je auto iskljuceno. Sa ovakvim koriscenjem ranije bi mi ostalo preko 50% sigurno, evo danas 27%.
Pogledajte prilog 215744Pogledajte prilog 215745Pogledajte prilog 215746Pogledajte prilog 215747
Meni otvara fabricki weather normalno.Ali kad kliknes na temp ne otvara se aplikacija weather.
Uzeo sam novi rn3pro aplicirao za otkljucavanje bootloadera i danas dobio odobrenje. Skinuo sam miflash i flesovao global developer rom, a imao sam global stable. Pisalo je success i kada sam ga upalio samo stoji na onom ekranu kada ga upalis gde pise mi powered by android i idu one 3 tackice. Kako da ga spasim? Hvala.
@teletabis Pa svaki malo bolji serviser može da sredi bilo šta na ovom telefonu.
Pridruzi se novom forumu posvecenom android os-u i mobitelima koji koriste isti.
https://xda-balkan.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari