Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Trebalo bi da moze sa nekim video pleyer-om koji podrzavaju Equalizer...
Npr. Vlc for Android beta ima solidan Equalizer, pa mozes probati sa njim da smanjis bas ili sta vec treba...

372d57ccb7d8f438f1fcb2d10555eba9.jpg

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Samo da javim da imamo i prvi primerak kod nas XRN3 pro-a kome je crkla ploča,tj. zapalio se skoro ko Note 7 [emoji95] Prvo je zakucao,i blinkala je crvena led lampica kao kad se uđe u edl mode.Sve živo sam probao da ga oživim,i taman kad sam hteo da ga odnesem Kidencetu da ga pogleda i on,zapalio se je neki čip ispod onih limića na ploči dok je bio na punjaču.Ako ima neko neki Note Pro sa polomljenim ekranom nek pusti pm.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nisi prvi :) :(.

Inače ako se neko pita oko servisa.... Trenutno stanje po tom pitanju je "zaboravi". BGE zvanično "nema podršku za ovaj model", a ostali mogu da odrade nešto sitno ako je u pitanju neka klasika (tipa taster ili konektor).

EDIT:

Da "skratim" muku nekome u budućnosti. Trenutna podrška/zvanični položaj na ovim prostorima je čisto trgovačkog karaktera kako bi se iskoristilo interesovanje za ove telefone ali ništa dalje od toga. Znači svaki pokušaj da se nešto uradi preko:
https://www.facebook.com/SrbijaXiaomi/
http://serbia.miui.website/
https://www.facebook.com/xiaomiphonesserbia/?ref=py_c
ili ti preko TM tj BGE neće biti od neke koristi.

Poslednja izmena:
Trebalo bi da moze sa nekim video pleyer-om koji podrzavaju Equalizer...
Npr. Vlc for Android beta ima solidan Equalizer, pa mozes probati sa njim da smanjis bas ili sta vec treba...

372d57ccb7d8f438f1fcb2d10555eba9.jpg

Sent from my RN3 Pro
Nije snimak bitan toliko koliko je bitno za ubuduce kako resiti da kada bas tako probija i kada si na nekom koncertu imas normalan audio snimak na videu :)

Ne možeš imati dobar snimak s koncerta, to mogu lumie i htc m7 i m8 valjda, oni imaju te neke haac mikrofone koji mogu da snimaju u hladnom okruženju.
Ovde je jednostavno hardver limitiran.

Sent from my Redmi Note 3

@teletabis Pa svaki malo bolji serviser može da sredi bilo šta na ovom telefonu.

Meni zadnja 3 dana mnogo brzo trosi bateriju. Jos mi je osvetljenje skoro na minimum, a preko leta je uglavnom bilo na maximum i to je auto iskljuceno. Sa ovakvim koriscenjem ranije bi mi ostalo preko 50% sigurno, evo danas 27%.
15204122_10211169621698082_11056926_o.jpg15271419_10211169621138068_626361732_o.jpg15271508_10211169621298072_2132135723_o.jpg15271523_10211169621658081_807125007_o.jpg

Btw proradila prognoza :)

Ali kad kliknes na temp ne otvara se aplikacija weather.

Ja sinoć ubacio rr 5.8.0 baziran na cm 14.1, za sada radi ok, nadam se da neće biti nekih većih bagova da me demantuju :)

Sent from my Redmi Note 3

Moze li neko da mi kaze koja je ovo ikonica u notification baru (prva levo), klinci neki cackali fon i pojavilo se samo, ne mogu da provalim od cega je , ni nakon restarta se ne sklanja.
15208050_10209469575989453_1521702597_n.jpg

Uzeo sam novi rn3pro aplicirao za otkljucavanje bootloadera i danas dobio odobrenje. Skinuo sam miflash i flesovao global developer rom, a imao sam global stable. Pisalo je success i kada sam ga upalio samo stoji na onom ekranu kada ga upalis gde pise mi powered by android i idu one 3 tackice. Kako da ga spasim? Hvala.

Ja klikcem ko lud nista se ne desava....zadnja 8 beta verzija...

Uzeo sam novi rn3pro aplicirao za otkljucavanje bootloadera i danas dobio odobrenje. Skinuo sam miflash i flesovao global developer rom, a imao sam global stable. Pisalo je success i kada sam ga upalio samo stoji na onom ekranu kada ga upalis gde pise mi powered by android i idu one 3 tackice. Kako da ga spasim? Hvala.

Prvo paljenje obicno traje malo duze..koliko cekas na to vec? trebalo bi posle 5 10 min da se upali

ok odustao sam od onoga i metnuo global kina rom, pa cu polako odatle videti sta i kako :) Probao sam da flesujem kina dev rom i iskoce neka kung fu slova i samo se restartuje fon u krug. Kako ja uopste da dodjem do dev roma. Probao sam oba stable i oce da ih pokrene ali ni sa jednog ne mogu preko update aplikacije da instaliram dev rom. :(

Poslednja izmena od urednika:
@teletabis Pa to ni kinezi mislim da ne znaju da urade [emoji2] Bolje da čekaš neki sa polomljenim ekranom,odradiš zamenu ploča i voila,nov telefon [emoji5]

@fro: Nisi uopste morao da otkljucavas bl da bi flesovao oficialne romove (stable & dev). Probaj ponovo sa global dev i pazi samo koja opcija je cekirana za uredjaj kad skidas rom sa sajta (Qualcomm, MTK, SE ...).

Pa nisam otkljucao jos jer mi ne da miunlock aplikacija. Zato i hocu da instaliram neki dev rom.
edit: Sad sam stavio global stable rom sa sajta i mogu na pocetku odabrati srbiju, na onom sto je dosao sa telefonom nisam mogao.

Poslednja izmena od urednika:
Treba da mi stigne u četvrtak ovaj telefon, uzeh ga od vere sa kp 32gb pro al ima samo neku special edition verziju. Ima li neke bitne razlike u hardveru ili je samo razlika u softveru?

Nazad
Vrh Dno