Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Od juce ne radi refresh weather..
Zadnja beta..

b4927dc2302fa542e80599e417dffc01.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa zar mislis da bih ja koristio nesto, a da ne valja??? :)
Na RR radi sve, FP 99 od 100 ;)
Radi cak i vise, uz odogarajuci kernel imas i dt2w, uz moj mod za sim imas 3g na oba sim-a...

Sent from my RN3 Pro
Eh, baš bih probao sad ali sam već vratio telefon vlasnici :(

Imas moj fon, platis pice i igraj se do mile volje...Samo nije na prodaju ;) Znam da ce ti se svideti kako to sve leti ;D

Sent from my RN3 Pro

Kad pomenu pice, mislim da bi bio red da izvedemo Kidenceta na gajbu.. dve.. xD

Ja sam izgleda u pogrešnoj temi pitao, pa ću pitati i ovde :)
Ako flešujem xiaomi eu rom na kate model da li će mi ostati twrp ili se dobije stock xiaomi recovery?

Sent from my Redmi Note 3

Xiaomi.eu ostavlja twrp.To je custom rom.
Samo flesujes za Kate Xiaomi.eu, ne za Kenzo ;)

Sent from my RN3 Pro

Može neko da mi kaže kako da najbrže/najlakše pređem sa global stable na developer rom za kenzo?

Xiaomi.eu ostavlja twrp.To je custom rom.
Samo flesujes za Kate Xiaomi.eu, ne za Kenzo ;)

Sent from my RN3 Pro
Hvala puno.
Pretpostavio sam da je tako, ali bolje da pitam :)

Da li na rr romu postoji ona opcija da se velicina ekrana smanji za lakse koriscenje jednom rukom? Ubih se kopajuci po meniju ali ne mogu naci, a siguran sam da sqm to negdje bio postavio

Nema koliko ja znam.

Ubacio Global developer rom uspešno i definitivno ne radi prognoza.

Zeznuo sam stvar :D kapiram sa mi nema pomoći, ali ajde da probam. Kako mi je Xiaomi odbio da otključa bootloader na sestrinom telefonu, tako sam odlučio da flash-ujem CM13 na nezvanični način, preko MiFlash-a uz sve one zavrzlame. Elem, kako su joj sms poruke bile bitne, koristeći Super backup and restore aplikaciju backup-ovao poruke (ili sam bar tako mislio). Prebacio sam internu telefona na komp, flesh-nuo CM13, I prilikom povratka poruka nisam našao na backup fajl u odgovarajućem folderu, već neki stari fajl iz septembra, od ranijeg backup-ovanja :/ da li znate nesto sto ne znam, mogu li ipak nekako da povratim poruke?

Samo da javim da imamo i prvi primerak kod nas XRN3 pro-a kome je crkla ploča,tj. zapalio se skoro ko Note 7 [emoji95] Prvo je zakucao,i blinkala je crvena led lampica kao kad se uđe u edl mode.Sve živo sam probao da ga oživim,i taman kad sam hteo da ga odnesem Kidencetu da ga pogleda i on,zapalio se je neki čip ispod onih limića na ploči dok je bio na punjaču.Ako ima neko neki Note Pro sa polomljenim ekranom nek pusti pm.

A je li? Ispod pise Sent from my Redmi Note 3.. :)

Jel ima neko resenje za aplikaciju za vremensku prognozu? Nece da mi se azurira stanje vec nekoliko dana, dobijam poruku "Couldnt connect to network"

Telefon je od drugara,ovaj moj radi ko zmaj [emoji4]

Ah, valjda nas nece zadesiti isto.. :D

Nisu ovo pravili Lg ili Samsung pa da se brinemo [emoji23]

Da li ima neko na kombinaciji RR+Radon problema sa slušalicama - sad sam ih ubacio i pucketaju i čuje se šum u njima - provjereno rade i provjereno nije do telefona jer je bez problema radio na MIUI... onda se jedno vrijeme ništa ne čujem ali kako uđem u app drawer opet počne ?

TT

@mgx

Go to /sytem/etc and editmixer_paths_wcd9326.xml, change "CLS_H_LP" to "CLS_H_HIFI" this should improve sound for you, I kept LP as default because HIFI produces noise for many users but you can try it, just edit the line, save file and reboot your phone. You can try both LP and HIFI modes and see what is best for you, screenshots attatched for reference, hope this helps.

2a65481cd67ec8ff129c4f2d51045bab.jpg

6bed359147a0b1a4ab299c80fdc98693.jpg

Sent from my RN3 Pro

Ja vec pisao ali nema odgovora za sada...
A je li? Ispod pise Sent from my Redmi Note 3.. :)

Jel ima neko resenje za aplikaciju za vremensku prognozu? Nece da mi se azurira stanje vec nekoliko dana, dobijam poruku "Couldnt connect to network"

Toeto :d :guitar: (doduše ja sam promijenio HIFI u LP)

@mgx

Go to /sytem/etc and editmixer_paths_wcd9326.xml, change "CLS_H_LP" to "CLS_H_HIFI"
this should improve sound for you, I kept LP as default because HIFI produces noise for many users but you can try it, just edit the line, save file and reboot your phone. You can try both LP and HIFI modes and see what is best for you, screenshots attatched for reference, hope this helps.

2a65481cd67ec8ff129c4f2d51045bab.jpg

6bed359147a0b1a4ab299c80fdc98693.jpg

Sent from my RN3 Pro

Pa naravno da jeste, kada Kide napise... To odmah proradi ;) hahahaa

Sent from my RN3 Pro

Zdravo svima,
Očekujem za par dana da mi stigne Redmi Note 3 Pro 2/16 kenzo model pa da vas pitam koji stock android ROM (CM,RR, itd) i kernel koristite i kako su se pokazali ?
Pogotovo bih volio da čujem iskustva sa CM 14.1(Android Nougat), vidjeh prekjuče je novi build objavljen na xda iako je vjerovatno još rano za očekivati da 7.1 romovi budu stabilni.
Nisam koristio MIUI ranije a i nemam neku želju da probam, pošto sam na prethodnom telefonu dugo koristio CrDroid sa 6.0.1 Marshmallow koji mi je bio sasvim ok.

A da procitas malo temu pre nego sto nesto pitas....!!!!

Sent from my RN3 Pro

Prvi SS sa RR baterijom sa Radon kernelom i bez KA podešavanja Screenshot_20161125-184254.png Screenshot_20161125-184318.png Screenshot_20161125-184331.png
Ipaky case... Malo poveća što nije problem ali su bočne lajsne dosta klizave..image-0-02-05-2ffe1d4298c6e00a89d62017cf164a5100e7fef3aee2621c99c3d33b1e99fb18-V.jpg
image-0-02-05-3b5a702593567d39c0d664ec8d6f10eb98f08454a8940ed934737697217099c7-V.jpg

TT

Poslednja izmena:
Ovaj zadnji weekly GD update radi odlično. Osim Weather, naravno. Bukvalno klizi sve kao podmazano.

Ubacio sam Developer rom i primetio da su obe sim kartice na 3G-u ? Na global romu je uvek jedna bila na 2G-u.

Tako je, na Devu rade.

Kako da se podesi da bolje radi zvuk na video snimku ako su u pozadini neke trube ili basovi...dobio sam neke snimke koji se cuju jako lose i nejasno skroz zbog basa koji ometa...nadam se da me razumete sta ocu da kazem :)

Vrh Dno