Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Bitno je koji si twrp prvo flesnuo...Alka prvi, ili neki drugi, pa onda ostale preko njega...
Od 07.2016 poceo Xiaomi da ubacuje nove senzore na nekim primercima, a posle skoro na svim...
Isto sam primetio, na zadnih par desetina telefona sto mi proslo kroz ruke novije proizvodnje, Boe display su imali svi...

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Ja mogu živjeti i bez prednje kamere... Ne znam da li sam je zadnjih par godina i koristio ikada... Jedino što sad nakon sinoćnih majstorija imam opet ono podvlačenje crvenom linijom prilikom pisanja kao i kod MIUI-a, SK tastatura... Smijem li sa onom metodom kao i na MIUI da to isključim

Kidence hvala na informacijam.
Ako nekome treba nekih zipova neka se javi, danas ce sve biti na Google drive.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@despot77
Ugasi spell checker u opcijama, tj.pod Language and input...
Nije ovo MIUI, ovde sve moze :)

Sent from my RN3 Pro

Ima li kakvih vijesti o cm14 za naseg zmajceka?

Koliko znam već ima cm14 na xda, doduše ne znam kako radi.

Sent from my Redmi Note 3

Ja sam probao dva 7.0, još to ne radi kako treba.

Vratio se na CM 13, opet imam problem koji nisam imao na RR ROM - u. Gubim data, obadve kartice istovremeno dobiju znak uzvika i posle toga dobiju data, 3g, h+ ovde konkretno na poslu sada a i u gradu mi je danas isto radio, drži data minut pa izgubi minut i tako stalno. Ima li rešenja ?? Kidence reče da mi je nešto od programa koje sam ubacio ali iste sam imao i na RR i na CM...

To koristis default kernel iz CM? Ako koristis, flesni Radon i uzivaj ;)

Sent from my RN3 Pro

2.9 uradio, radi i dupli klik bez greške... Sada sam obrisao onaj proxy i šta još beše i ostavio čist APN i ubeđen sam da sam već to probao i ranije ali evo ga sada drži. Još i LTE dobio na istoj stolici. :) Svašta samnom.

E, kako podesiti dupli tap za uključivanje ekrana, imam Radon i Kernel Adiutor?!
Negdje je bilo u temi, ali ajd izbunari sad, "milion" stranica....

Našao sam u međuvremenu, kod mene bilo isključeno... Fercera...

Imas u opcijama i za zakljucavanje, dupli tap na status bar.

Moze i dt2w i dt2s ;) sve na tapkanje ;)

Sent from my RN3 Pro

Dupli tap na status bar mi je već bio podešen, ali ovaj dt2w me vrati na LGG2 :D
Ne smijem čačkati puno po ovome Adiutor - u...
Radi i ovaj sweep za buđenje...
@BaN3 jesi li sredio prednju kameru?

Poslednja izmena:
Meni je u avgustu stigao fon, mislim da je iz 6/2016. Bio sam jedan od pionira goodix-a na forumu i dugo mučio muku sa njim, ali srećom sada sve odlično šljaka. Na CM nightly-ju sam sad već pune dve nedelje. Najpre sam bio flash-ovao rom, pa Goodix patch koji popravlja FP, pa kernel (Radon 2.8), pa gapps, pa xposed. Sve odlično radi, zaista nemam nikakvih primedbi. Jedino što sam za ovih desetak dana primetio je da mi ne pušta video na B92 aplikaciji, ali to je zanemarljivo, s obzirom da imam savršeno funkcionalan uređaj. Ono što je interesantno je što nisam imao problema sa prednjom kamerom, tako da sam verovatno dobio hibridni primerak sa starom prednjom kamerom i novim FP senzorom :D

Dupli tap na status bar mi je već bio podešen, ali ovaj dt2w me vrati na LGG2 :D
Ne smijem čačkati puno po ovome Adiutor - u...
Radi i ovaj sweep za buđenje...
@BaN3 jesi li sredio prednju kameru?
Nisam. Na odvikavanju sam od selfija [emoji13]
Sutra cu probati, nije mi toliko bitna stvar [emoji4]

Lični rekord :D

1465f582bae9817d63ee8b23409349c5.jpg

2de671458da12881fa6beb2f465b55e3.jpg

Poslednja izmena:
Burazer mi juce pokazao nesto preko 12h. Jeste da je wifi ceo dan, ali opet :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Pa ovo nije realan sot... 11h sot na 13h usage...
Realan je na nekih 18-24h usage...
I kako ti je podesen cpu governor? Nije validno kaciti samo slike,svi koristimo razlicita setovanja...
Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Mogu i ja ostaviti upaljen ekran da se ne zakljucava citavu noc, sa minimalnim podesavanjima i kaciti screen :D Koristite te telefone lepo sta vam je :)

Ti koristis MIUI ;) Ti si def.kernel...

Sent from my RN3 Pro

Jel moze negde u Srbiji da se kupi displej za RN3?
Pravio sam se malo pametan i slomio sam ga.
Radi ali ne registruje dodir.
Hvala.

Odraće te ovde,naruči lepo iz Kine za 20$ i ako nisi vičan plati nekom drugaru pivo da ti zameni,20 minuta posla.[emoji2]

Da sam vican on bi sad radio.
Jednom sam ga razbio pre 6 meseci.
Kupio novi i sve je bilo kul. Sad je malo krenuo da se odlepljuje pa sam mislio to da sredim ali sam ga polomio.
Sam par tankih crta se pojavilo, ali displej vise ne registruje dodire.

Nazad
Vrh Dno