Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Pa ako imas sve sada tip-top i ne svidi ti se RR, neces valjda sve od nule opet da radis, nego lepo vratis backup i nastavis tamo gde si stao :) Kao drugo, backup je backup... Nikada ne znas kada ce ti i zbog cega zatrebati...;)

Sent from my RN3 Pro
Uvek sve od 0 :)

Edit : totalni ;)

Amater ;)

Sent from my RN3 Pro

@nikitref

Jel i dalje koristis Mokee? Ili si nazad na MIUI? Kako si zadovoljan ako si i dalje na Mokee?

Sent from my RN3 Pro

Ne pratis na casu, vrati se nazad par strana, imas sve, ja linkovao, ROM, Kernel i fix ako zatreba...Skini samo sa opengapps sajta po zelji gapps(preporuka za pico), ARM 64, 6.0, pico

Sent from my RN3 Pro

A mogao bi mozda neko da preuredi ovu temu ! Kidence je ispisao pola teme , govoreci sta kako i gde. Mogao bi neko da isprebacuje sve to na prvu ili ti prvih par strana

Jao.. mora uvek neko cimanje :) ok

Te pico šta imaju od google apk ? Osećam ništa :)

..bes me malo... Skini onda full...imas sve ;p

Sent from my RN3 Pro

Skoro ništa

mPmBu75.png

Idi bre ,kome to treba :)

Pošto većinu google apk koristim morao bih sve redom da ih skidam ,mada ionako moram da ih updejtujem ako uzmem full gapps paket .

Hvala na ss

Edit: skinuo sam mini :)

Poslednja izmena:
Ali nemoj posle da mi kukas ovde kada budes imao battery drain prouzrokovan od strane gapps ;p
Polako, naucicete i vi nesto, ali ako budete citali i slusali sta pisem ;)

Sent from my RN3 Pro

Ma daj bre ,pričaš sa čovekom koji je koristio Nexus sa stock romom 6meseci ,čak nisam ni root imao :)

@kidence daj napravi prvu stranu da bude stickey, stavi sva ona svoja objašnjenja. lakše će biti i tebi i svima :D

Za to će morati da zove moderatora . Napiše post ili više njih i onda zove mod da on to sve postavi na prvu stranu teme :)

A jel mogu moderatori samo da prebace ove njegove postove na prvu stranu? Bilo bi extra da moze tako,taman da bude pregledno za sve nas...

Može, ali treba da izabere koji su postovi u pitanju i onda da cima moderator-a da prebaci

Pa moji svi postovi su korisni :) mislim stvarno... ;) ;) :)

Sent from my RN3 Pro

Postoji li RR i Radon kernel za Mi4c?

Poslednja izmena:
Auuu Kide nisi na 100%,nisi ni 95% ...sramota zaista

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Za ovu temu bi trebalo Kidence da bude moderator.

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Na miui 8 widgets nema da se postavi slika na ekran...ne kao wallpaper nego bas slika ili ceo albem da se menja...

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Sto se tice predloga Kidence za moderatora verujem da bi vecina ako ne i svi to podrzali,ali da pitamo prvo Kidenceta da li on to zeli,moze i hoce...

Probam MIUI 8. Kako da isključim predikciju teksta ? Nešto neće ?

Koju tastaturu koristis? GK ili Swift? Predikcija moze da se ugasi na GK provereno, samo zna ono da podvlaci crveno.To mora da se gasi preko ADB ili probaj da stavis na Alphabet umesto EN, tada bi trebalo isto trebalo da ne podvlaci.

Sent from my RN3 Pro

Nazad
Vrh Dno