Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Lose kesira ovaj RR, pa se @fkloznica zabrinuo :)

Sent from my RN3 Pro

Sve vise naginjes ka RR, sve si blizi prelasku.Dzabe se boris, sto pre flesnes...bice ti lakse :) hahahaha

Sent from my RN3 Pro

Sila je jaka moram priznati ali izdržaću ... :)

A i realno kada bih prelazio išao bih na cm a ne remix

Poslednja izmena:
Pa RR je samo bolja (doradjena) verzija CM-a... sve ono sto CM nema, RR ima :)

Sent from my RN3 Pro

Cm rr je odličan rom. Za ovih nekoliko dana koliko ga koristim, oduševljen sam. Nemam apsolutnu nijednu zamerku na sam telefon. Mnogo bolja kupovina od Nexus 5x. Jedino ako je kamera nekome prioritet, onda je bolje uzeti Nexus. Sve ostalo je na strani rn3 pro.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ja se plašim tih relativno nepoznatih romova zato mi se ne prelazi na rr. :)
Mogu ladno da ubace program koji krade šifre u rom ,plus mogu da mi uzmu otisak :)

Zato sam više za CM ,ako ništa poznatiji su

Znam ali sada sam prešao n5x i 6p teme na xda i tamo nije popularan.. a bitno mi je da prolazi kod geekova onda znam da je pravi :)

RR bi rekao da je više popularan kod telefona koji nemaju baš veliku podršku zajednice.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hahahaha, @fkloznica...nasmejao si me... Privatnost vise ne postoji...prvo Google-u dajes sve kontakte, Facebook-u slike, ostalima otisak, Samsungu od skoro "oko"... visinu i tezinu u sport tracker-ima... mislis da ti jos nesto preostalo...
;) ;) ;)

Sent from my RN3 Pro

A do skoro dok nije bilo permission da manuelno setujes, sto je svaka app mogla da ti pristupa svemu na telefonu...Nema privatnosti odavno, cim resis da imas telefon zaboravi na privatnost ;)

Sent from my RN3 Pro

Da ali ne mogu da prate šta pišem od šifri .. primera radi ovo je odg jedan dev rom sa xda.

It's funny, that people are afraid of us "collecting" data, and don't trust us that we keep that safe, but don't see that this would be a minor thing, since we could do everything to the device, like reading your mails, sms, yeah, we could even install a keylogger and collect your passwords...just like every custom rom could do - And before someone asks: No we definitely don't do that.

Da verujem indusu od 15god na lepu reč :) neka pre ću da me google i xiaomi kradu :)

Poslednja izmena:
Tolika briga oko svega, a kao i vecina koristis krekovan Win...
Necu vise u off...ali veliki brat je svuda, hteo ti ili ne... :)

Sent from my RN3 Pro

Ma znam ,samo da je popularniji medju 5x i 6p geekovima.. mada vidim ima ga u nexus5 temi ,možda ga stavim u ponedeljak :)

Ja sam odavno to rascistio sa sobom, cak i da nema u telefonu nista od tih spijunskih softvera, da je klot Andoroid, gotovo sam ubedjen da svi proizvodjaci imaju backdoor na svojim cipovima(procesorima) koji koriste po potrebi :) Tako da, ne brini... Mozes se paziti koliko hoces, jedini spas je pobeci u sumu ;)

Sent from my RN3 Pro

Da znaš ,šuma zakon samo prvo treba obezbediti dovoljno sredstava za takav život :)

Ima li rr opciju da sakrije neki program/ikonicu ?

Ja za to koristim Novu, da odradim hide(ako si na to mislio) :) Njegov def. launcher mi je odvratan :)

Sent from my RN3 Pro

Onda sam sutra na rr pa ako me smori mogu lako na miui8 :)

Koji je najbolji custom recovery za flesh tog Roma ?

Alka twrp, odradi backup MIUI-ja posle instalacije twrp-a, samo ugasi fp i pin pre backup-a da ne bi imao posle problem ako vracas MIUI.

Sent from my RN3 Pro

Pa ako imas sve sada tip-top i ne svidi ti se RR, neces valjda sve od nule opet da radis, nego lepo vratis backup i nastavis tamo gde si stao :) Kao drugo, backup je backup... Nikada ne znas kada ce ti i zbog cega zatrebati...;)

Sent from my RN3 Pro

Kao sto rece Kidence da ne bi posle imao problema ako vracas Miui

Vrh Dno