saobracajac96
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2015
- Poena
- 69
@dinge Napiši da si dev i da razvijaš aplikacije
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Neće druže, posao sam i da sam " developer" i da mi je telefon brokovan,i još nešto na kineskom što sam našo na nekom tut. Neće sms, pa neće. U mi accounts stoji da mi je uređaj aktiviran... Ne znam šta radim pogrešno.@dinge Napiši da si dev i da razvijaš aplikacije
Hvala na savjetu [emoji6]Odradi samo flash rom-a iz twrp bez wipe...Pa kada odradis, obrisi cach and dalvick na kraju... Ako se nesto zeznulo, ovako ces srediti i sve ti ostaje kao sto je bilo.
Sent from my RN3 Pro
Imam radon v 2.4. Znaci flash rom, pa odma flash kernel i zatim wipe dalvik i cash? Da li da ubacim 2.5.1?Zaboravih, moraces i Radon kernel da flesnes na kraju, vratice to se posle flesa def.kernel iz RR rom-a... Ne znam koji Radon imas, ali 2.5.1 radi odlicno...
Sent from my RN3 Pro
I meni stigao OTA update... Doduse premisljam se da li da ga odradim jer mi se, po onome sto sam do sada video, miui 7 mnogo vise svidja vizuelno.
Je l ima nekih opipljivih prednosti MM u odnosu na LP? Ono sto sam video u change log-u za miui 8 mi ne deluje kao neke krucijalne razlike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari