Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ako fk.loznica kaze da prelazimo onda ok...ti Kidence nemas pojma [emoji12]

Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti

Svakim danom naucim od Vas nesto novo :D

Sent from my RN3 Pro

Koje bi po tebi bile najvece prednosti tog roma u odnosu na MIUI global stable, a koje mane, ako ih ima.
i ako ti nije problem, u kratkim crtama koji je redosled koraka za flashovanje RR roma sa global stable

Redosled ide u evrima ne u koracima [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Neke velike mane nema, mozda taj sto led ne mogu sve boje da se podese...Inace rom je stabilan, brz, dobra baterija, dobra kamera, otisak radi savrseno.Mnogo bolja resenja za neka podesavanja.
U odnosu na MIUI je velika razlika u multitaskingu, nije agresivan RAM manager(ne gasi sam app) fluidniji, lepsi :) Po meni bolji u svakom pogledu i smislu.

Sent from my RN3 Pro

@valeksandar

Za MTK najbolje Mokee, radi kao sat... Ja ga koristio i bio prezadovoljan.Sada ga koristi moj drugar i kaze da je bas zadovoljan i telefonom i ROM-om.

Sent from my RN3 Pro

Hvala, Kidence. Ja se tako s vremena na vreme raspitujem a još nisam ni podneo zahtev za otključavanje bootloadera.

Ako fk.loznica kaze da prelazimo onda ok...ti Kidence nemas pojma [emoji12]

Prelazi :)

Mene baš mrzi da se smaram sa tim kuvanim romovima , mrzi me čak da pređem na stable miui7 i da ga nekako rootujem. Ostarila bagra ;)

Sent from my Redmi Note 3

Pozdrav, ovih dana treba da mi stigle note 3 pro verzija za evropsko tržište (tako je rekao prodavac). Može li neko da postavi link kako da odradim root? Na dosadašnjem fonu procedura je bila da se prvo otključa bootloader onda se flešuje twrp pa onda super su. Da li je i na noze 3 pro isto tako?i da li savetujete da prvo uradim zvanični update pa onda root ili prvo root pa update?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Moze li ovo na MIUI8 jeli probao ko,i jeli stvarno bolja,vrijedi li je flash-ovati

Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Flesovah ovu kameru,ali nece da snima nikako,cim pritisnem dugme za snimanje ugasi se sama [emoji30]

Flesovah ovu kameru,ali nece da snima nikako,cim pritisnem dugme za snimanje ugasi se sama [emoji30]

Na kom ROM-u?Pricamo o SD kameri?Meni na xiaomi.eu ROM-u radi savrseno,sve funkcije

Poslednja izmena:
Ko beše predložio Boat Browser...

Hvala za Browser !

Poslednja izmena:
Pozdrav, ovih dana treba da mi stigle note 3 pro verzija za evropsko tržište (tako je rekao prodavac). Može li neko da postavi link kako da odradim root? Na dosadašnjem fonu procedura je bila da se prvo otključa bootloader onda se flešuje twrp pa onda super su. Da li je i na noze 3 pro isto tako?i da li savetujete da prvo uradim zvanični update pa onda root ili prvo root pa update?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Nije mi poznato do Rn3 pro ima evropsku verziju.

Aj baš javi šta ti je stiglo. :)

Verovatno redmi note 3 pro sa global stable romom bez kineza koji iskacu kada se upali ;)

Svi kineskih shopovi šalju sa global romom sada. A i ako ne pošalju, svako može lako da predje na global stable sam.

To ga ne čini evropskom verzijom telefona u svakom slučaju.

planiram da uzmem redmi note 3 pro 32gb. e sada, jel obavezno to flešovanje što se spominje na prethodnih 200+strana? koje su mane originalnog sistema, da li baš mora da se čačka? da ne bih nešto z***. ako su poboljšanja ogromna, naravno da bih prešao. ali, ako je taj video npr što je 4k interpoliran softverski ništa nisam dobio, samo troši više prostora. ako je, ponavljam, OGROMAN napredak, molio bih da me preusmerite na post u kom je opis kako i šta. pošto je ovde sve pogubljeno, trebalo bi da se stavi faq u prvi post. hvala

Ja sam kupio pre neki dan redmi note 3 pro samo 2gb/16gb verziju i sa miui 7 sam prezadovoljan.
Probao i miui 8 ali mi se nesto i nesvidja a i usput ima 2-3 gb manje mesta nego miui7 sto mi znaci na mojoj 16gb verziji.
Nema potrebe menjati nista sve radi perfektno.
A usput pisano je ako otkljucas bootloader ode garancija sto nekima koji narucuju iz kine nije vazno a ja sam ga ovde uzeo.
Mane softwera po meni su sto ima mnogo google aplikacija(drive,talkback,gmail itd ) sve ostalo zasada radi super.

Poslednja izmena:
I ja sam ga batalio zbog reklama

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pa imate licence key...snadjite se ;) da dobijete full version i onda nema toga.

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Meni se samo jednom desilo da se zagreje baterija na 42c dok se puni.. ne znam zbog čega . Doduše ne punim sa fabričkim ali koristim punjač iste snage kao što je fabrički

Prve anomalije, što se tiče kombo kombinacija koje kombijunu domaći preprodavci.
Bio sam na kraćem putovanju, kako sam žurio, na brzinu izvadim punjač iz 'lopova' [mulsti socket adapter] , spakujem se i krenem.
Dodjem na destinaciju..u veče vidim moj RN3Pro blinka, prijavljuje da mu aktiviram Batery saver.
Uzmem punjač, da ga ubodem u utičnicu..gledam..ne može, nešto fali :D
Moj adapter ostao u 'lopovu' , zalepiću ga 'smrt lepkom' :)

Elem, meni se greje do 37C. Ali je zato USB deo koji ide u originalni punjač na jedno 70C. Ne smem da ga dodirnem prstima.

U dev MIUI 8 mi fali prikaz koliko do kraja,dok ne napuni bateriju.

Zasto njihove aplikacije ne mogu da se sklone sa ekrana?
Koristim Mi aplikacije, ne sve..recimo Weather ima lep UI i funkcionalan je, medjutim u dev MIUI 8 mi prikazuje pogrešnu prognozu.
Nadam se da će ispraviti sa GlobalStable.

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/help/android-6-band-20-redmi-note-3-pro-t3403378

Interesantna tema... Pratim razvoj događaja :)

Sent from my JY-G3N using Tapatalk
Special Edition sa istim hardware kao ovaj naš, običan Edition.
Baš su se setili gde će da žickaju kintu.
I šta sad..dobićemo band 20 kroz sledeći MM GlobalStable?

Prelazi :)

Mene baš mrzi da se smaram sa tim kuvanim romovima , mrzi me čak da pređem na stable miui7 i da ga nekako rootujem. Ostarila bagra ;)

Još uvek si na dev MIUI 8 ?

Nije mi poznato do Rn3 pro ima evropsku verziju.

Aj baš javi šta ti je stiglo. :)
To kp/Vera valja priču.
Ona daje evropski ROM koji nema kineski software i ima EU punjač, bez adaptera..i jednogodišnju garanciju ostvarivu u BGu.

Pa imate licence key...snadjite se ;) da dobijete full version i onda nema toga.

Sent from my RN3 Pro
Prosledi licnce key,ako ga već deliš :D
Šta fali MIUI browser-u?

Poslednja izmena:
Ne fali ni jednom nista, samo postoje bolji i losiji... ;) Stvar licnog izbora... ko ne zna za bolje, koristi stock ;)

Sent from my RN3 Pro

Vrh Dno