Nije problem, samo daj broj ziro racunaRedosled ide u evrima ne u koracima [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti
PrelaziAko fk.loznica kaze da prelazimo onda ok...ti Kidence nemas pojma [emoji12]
Flesovah ovu kameru,ali nece da snima nikako,cim pritisnem dugme za snimanje ugasi se sama [emoji30]Moze li ovo na MIUI8 jeli probao ko,i jeli stvarno bolja,vrijedi li je flash-ovati
Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Na kom ROM-u?Pricamo o SD kameri?Meni na xiaomi.eu ROM-u radi savrseno,sve funkcijeFlesovah ovu kameru,ali nece da snima nikako,cim pritisnem dugme za snimanje ugasi se sama [emoji30]
Na Global 6.7.29 samNa kom ROM-u?Pricamo o SD kameri?Meni na xiaomi.eu ROM-u radi savrseno,sve funkcije
Nije mi poznato do Rn3 pro ima evropsku verziju.Pozdrav, ovih dana treba da mi stigle note 3 pro verzija za evropsko tržište (tako je rekao prodavac). Može li neko da postavi link kako da odradim root? Na dosadašnjem fonu procedura je bila da se prvo otključa bootloader onda se flešuje twrp pa onda super su. Da li je i na noze 3 pro isto tako?i da li savetujete da prvo uradim zvanični update pa onda root ili prvo root pa update?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Pojavljuje se reklama svaki put prilikom exit-a.Ko beše predložio Boat Browser...
Hvala za Browser !
Trebalo bi sve da radi bio sam i na dev.global i radilo je.Na Global 6.7.29 sam
Prve anomalije, što se tiče kombo kombinacija koje kombijunu domaći preprodavci.Meni se samo jednom desilo da se zagreje baterija na 42c dok se puni.. ne znam zbog čega . Doduše ne punim sa fabričkim ali koristim punjač iste snage kao što je fabrički
Sent from my Redmi Note 3
Koristim Mi aplikacije, ne sve..recimo Weather ima lep UI i funkcionalan je, medjutim u dev MIUI 8 mi prikazuje pogrešnu prognozu.Zasto njihove aplikacije ne mogu da se sklone sa ekrana?
Special Edition sa istim hardware kao ovaj naš, običan Edition.http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/help/android-6-band-20-redmi-note-3-pro-t3403378
Interesantna tema... Pratim razvoj događaja![]()
Sent from my JY-G3N using Tapatalk
Još uvek si na dev MIUI 8 ?Prelazi
Mene baš mrzi da se smaram sa tim kuvanim romovima , mrzi me čak da pređem na stable miui7 i da ga nekako rootujem. Ostarila bagra
To kp/Vera valja priču.Nije mi poznato do Rn3 pro ima evropsku verziju.
Aj baš javi šta ti je stiglo.![]()
Prosledi licnce key,ako ga već delišPa imate licence key...snadjite seda dobijete full version i onda nema toga.
Sent from my RN3 Pro
Prosledi licnce key,ako ga već deliš
Šta fali MIUI browser-u?
Isto je i na samsungu, za dosta google aplikacija ne moze disable. Glupost.Da ne ispadne da lažem .. ovako je za svaku google apk ,totalni rebus .
Na ss je hangouts
Pogledajte prilog 206545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari