Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Pa zato sto je cista sreca u pitanju, isto kao carina...Meni je proslo prvih 18 posiljki bez carine(za neke sam ocekivao da platim), a 19-ta za koju sam bio ubedjen da prolazi bez dazbina je carinjena i precenjena...Tako i sa staklima,prva mi dosla cela, a onda peh 3 od 4 polomljena... Gde sve to prodje dok stigne do tebe, velika je sansa da se osteti...Meni su slali uzmedju dva stiropora, zalepljeno trakom...rekao bi covek nema sanse da se slomi i stigne razvaljeno...Dok neki put stave samo u karton i stigne celo... Uglavnom posalju drugo, ali ga bolje zapakuju i bude sve ok...Samo sto cekas predugo...

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
A meni ovaj lik, Vladimir, poslao drugi put u običnoj ptt koverti :D
Shvatio sam da će poslati nekako upakovano, da sam skapirao da će onako kao obično pismo, ne bih pristao da mi šalje.
Naravno, stiglo potpuno skrckano.

Na koju foru ti priznaju, tj. pošalju drugo sa Ali-a?
Uslikaš im sve kompletno, pa to bude kao neki dokaz, ili na reč?

Poslednja izmena:
Slikam, posaljem im sliku i dogovorim se da mi posalju drugo jer je ovo stiglo polomljeno...Za sada samo pozitovno iskistvo sa svim Kinezima.Neki put posalju i jos neki poklon uz to drugo sto ti salju...

Sent from my RN3 Pro

Carevi.
Samo jednom sam se zeznuo i ušao u TC Block70, od tada, više nikad. Kinezi preko Ali-a su verovatno viša klasa, ovi iz bloka 70 su dno, od tada imam averziju.

Sent From my RedmiNote3Pro

Cena Nillkin preko Ali-a je oko 700-800din, dok je ovde kod nas duplo veća cena.
Po ceni od 700-800 se prodaju Comicell i Teracell premium stakleta ;)
Kakav je procenat dešavanja da preko Ali-a stigne polomljeno staklo?
Pitam,jer ovaj lik, od kojeg sam kupio fon, dva puta šalje, dva puta izlomljeno.
7327ea45269aa467dd251aa22c4c521a.jpg

U ovoj kutiji koja + iznutra ima tvrdu plastiku u kojoj stoji staklo ne lici mi da tako lako moze da se izlomi...opet *** sve je moguce...ja bih opet narucio nilkin preko AE

Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti

7327ea45269aa467dd251aa22c4c521a.jpg

U ovoj kutiji koja + iznutra ima tvrdu plastiku u kojoj stoji staklo ne lici mi da tako lako moze da se izlomi...opet *** sve je moguce...ja bih opet narucio nilkin preko AE

Ima vise kombinacija. Recimo kinezi prodaju nillkin i bez te kutije za manje pare.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ima vise kombinacija. Recimo kinezi prodaju nillkin i bez te kutije za manje pare.

To onda nije nilkin...originalna kutija sa hologramom pozadi je dokaz da je nilkin..jedino tako i nikako drugacije...ili kupis direktno sa nilkin sajta.

Redmi SD došao ovom romom
cc8abc66b09fce1eb7089b9236638a4d.jpg

Međutim kako kod probao da odradim update na v7.5.3.0 stable global, javlja da ne može da verifikuje paket. Preimenovao u update. zip, stavio u root na internal storage... Moje pitanje je da li prilikom updejta procedurom iz posta 1808 ostaju alikacije, setovanja ili se mora naknadno sve ponovo setovati, instalirati?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

To onda nije nilkin...originalna kutija sa hologramom pozadi je dokaz da je nilkin..jedino tako i nikako drugacije...ili kupis direktno sa nilkin sajta.

Nillkin je. Porucivao sam ja za mi4 da proverim. Dobijes sve isto samo bez velike kutije jer im je valjda jeftinije slanje. Cak pri kupovini imas da biras koje ces pakovanje.

Nillkin je. Porucivao sam ja za mi4 da proverim. Dobijes sve isto samo bez velike kutije jer im je valjda jeftinije slanje. Cak pri kupovini imas da biras koje ces pakovanje.

E ***. onda,kineska posla...verujem ti

Kutija original, a unutra OEM :)
Jedino ako i na stakletu ima neki sticker ili šta već, da se zna da je to ono što si i poručio?

Sent From my RedmiNote3Pro

Redmi SD došao ovom romom
cc8abc66b09fce1eb7089b9236638a4d.jpg

Međutim kako kod probao da odradim update na v7.5.3.0 stable global, javlja da ne može da verifikuje paket. Preimenovao u update. zip, stavio u root na internal storage... Moje pitanje je da li prilikom updejta procedurom iz posta 1808 ostaju alikacije, setovanja ili se mora naknadno sve ponovo setovati, instalirati?

To ti je kuvani ROM, imas jednu brojku vise u oznaci... 7.3.6.0.(0)
Gubis sve, ali odradi backup...Pa odmah kopiraj sa telefona u komp folder Backup, nalazi se u MIUI folderu na internoj memoriji.
Posle vratis taj folder isto u MIUI folder i uradis restore iz podesavanja.
Backup ne sadrzi slike i viber i ostale chat app(njihove konverzacije) koje traze aktivaciju. Sadrzi aplikacije i podesavanja telefona.

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Ok hvala na brzom odgovoru.

I još jedno pitanje da li je na ovom kuvanom romu koji imam zaključan bootloader?

Poslednja izmena:
Stigao RN3 Pro za burazera, flesovao global stable po uputstvu sa #1808 posta.

Imam pitanje, nudi mi neki update, nightly, da li instalirati to ili ne?

@Antonio

Ugasi telefon, drzi power i volume + , ako udje u recovery nemas, ako izbaci neku slicicu ili se restartuje imas.
@RB
Nightly update na zvanicnom romu? Hmmm...daj SS ;)

Sent from my RN3 Pro

Evo. Gde li gresim? :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1470737075980.jpg
    uploadfromtaptalk1470737075980.jpg
    727.7 KB · Pregleda: 158
  • uploadfromtaptalk1470737099213.jpg
    uploadfromtaptalk1470737099213.jpg
    666.7 KB · Pregleda: 156
:) to je ovaj zadnji update...Odradi slobodno.Cini mi se da polako peglaju stvari za prelazak na Global Stable MIUI8...Ali po ovome ispada, da ce sada izbacivati cesce update...

Sent from my RN3 Pro

Aha, hocu. Hvala! Sta jos uraditi kada je svez telefon, dajte neki savet? :) Zasto njihove aplikacije ne mogu da se sklone sa ekrana?

Zato što su "sistemske" :)

Sent from my Redmi Note 3

A ako bi se Nova instalirala, resilo bi problem kapiram?

Verovatno. Bile bi ti u app drawer umesto na desktop ,ali opet možeš da ih strpas u jedan folder i koristiš miui lancher

Ma root je zakon.Resava sve probleme i bolesti ;)

Sent from my RN3 Pro

Ma root je zakon.Resava sve probleme i bolesti ;)

Sent from my RN3 Pro

Nemoj mi to raditi, jos cu i da uradim na kraju to. :D Posto je burazerov, bice global stable i da uziva u telefonu. Ja bih sve to uradio da je moj, ali ko zna, mozda prodam Nexus 5 i uzmem ovo kao sto je loznica uradio :)

Ja bez root-a ne mogu, pokusao mnogo puta i nema sanse...Cim vidim prvu reklamu koju mi izbaci , tu je kraj....

Sent from my RN3 Pro

Jel normalno da se greje telefon dok se puni originalnim punjacem? Mislim solidno vruc. Kada stavio na punjac od Nexusa, hladan je skroz dok se puni, ali zato je punjac od 1.2 ampera.

Meni se samo jednom desilo da se zagreje baterija na 42c dok se puni.. ne znam zbog čega . Doduše ne punim sa fabričkim ali koristim punjač iste snage kao što je fabrički

Pa jel ce mu smetati da se greje dok se puni? Sa ovim drugim mojim je leden telefon bukvalno. Probacu da punim tim punjacem moj da vidim da li se greje.

Seca snaga punjenja=vece zagrevanje=krace vreme punjenja...Ako dobro meri softver, sa njegovim org.punjacem vuce 1.5A.

Sent from my RN3 Pro

Jel normalno da se greje telefon dok se puni originalnim punjacem? Mislim solidno vruc. Kada stavio na punjac od Nexusa, hladan je skroz dok se puni, ali zato je punjac od 1.2 ampera.
Mislim da je normalno, greje se otprilike dok se ne napuni do nekih 50%, pretpostavljam da do tog procenta puni maksimalnim kapacitetom. Stavi ga na punjac sa 50-55% i nece se zagrejati ili hoce ali jedva primetno.
Ni meni se ne greje sa slabijim punjacima

Meni puni oko 1800mah/h i uglavnom ne ide temp preko 39c. Samo mi se jednom skoro pregrejao :)

Vrh Dno