Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Evo kako izgleda kad stap nije povezan,i kad je povezan.

49379b8871262f9092f2d8fd43e284f8.jpg
312cca1598f5ba20ebdf2cd759512a78.jpg

Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk

Pa da je otisao ulaz, ne bi detektovao kada se ubace slusalice...Ajde vidi jel ti radi zvuk u slusalici kada nekog zoves, ako je prespojio jack, neces cuti nista na slusalici... Samo probaj vise puta da ubacis, izvadis sluske i nestace...zabagovao nesto, desava se...

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

E svasta,kako me ovo sad nervira katastrofa.

Vidiš da mu detektuje samo promenu izmedju slušalica sa i bez mic-a.Moguće i da je zabagovalo nešto,probaj factory reset,ako i to ne pomogne pokušaj da očistiš ulaz alkoholom i čepićem za uši

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Idi u settings , pa about phone i tapkaj na kernel version dok ti ne otvori skriveni meni... Imas tu opcije za ulaz za sluske, pa vidi jel tu mozes nesto da uradis...da se vrati u normalu...

U skriveni meni pise da su slusalice povezane

7ca1955a080512140c843b2783be6767.jpg

A jel imas zvuk na slusalici? Jedino resenje je ovo sto sam ti rekao...da ubacujes i vadis vise puta sluske dok se ne izgubi ikonica...

Ma slusalice nisam ni probao da ubacim,ne znam ni gdje su mi[emoji1] ,sve je ovo selfi stap napravio.
Sad zamotah malo papira ubacih malo zavrceh i ikonica nestade,samo neka ostane sad na tome [emoji12]

Poslednja izmena:
Pa probaj :)

I meni prikazuje slusalice bez mikrofona pa moram vise puta da ih ukljucujem/iskljucujem da bi ih prepoznao i da pustaju zvuk. Znaci zadnje azuriranje ipak to nije resilo, jako me nervira kada se desi.. >.<

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ja mislim da je u pitanju hardverski problem.

Sent from my Redmi Note 3 PRO

@Marezz ajde slikaj jack na tim sluskama i okaci da nesto vidim(proverim)...

To je to, isti kao na vecini sluski... ja imam od iphone-a koje koristim i sada sam se igrao sa samsungovim od s3.Sa oba para radi extra, svaki put detektuje lepo i kada se ubace i kada se izvade... Kao da SD verzija ima taj problem, dok MTK radi sve u full-u...

Nisam pratio temu jedno mesec i po.... Jel sredjeno nesto po pitanju multitaskinga? Uzela bi sestra SD 16GB verziju, odgovara joj cena... Samo da nema problema oko notifikacija (viber, whatsup, fb, itd itd) i gasenja u pozadini....

Meni ne kasni nista, Doduse zakljucan mi samo viber za svaki slucaj, ali instagram, fb mesenger ne kasne, a nisu zakljucani. Viber ne smem da otkljucam da ga ne poremetim :)

uzeo bih od Vere sa kp, vidim da je povoljno a 1god garancije...

Znaci morao bih odmah neki rom da mu sibnem,koliko se secam,dolaze sa nekim cudnim? I onda samo zakljucavam aplikacije za koje hocu da stizu notifikacije i to je to?

Sestra nije zahtevan korisnik,hoce solidnu kamericu i da je brz u drustvenim mrezama i viberu i slicnim... Nista pametnije do 200e nisam nasao :D Samo da ne zeza to sa notifikacijama,i bice idealan za nju.

Mozda da pogledas i p9 lite. Ako budes imao srece za 210e plus 2god domace garancije.
Mislim da je u rangu ovog pro modela iako ima slabiji SoC

LG

A koji rom preporucujete ako se moze kinezu sugerisati prilikom nabavke, koji da stavi? Engleski od jezika me jedino interesuje, dq li je onda najbolji global sa google servisima,a da radi out of the box, i da ima ota update?

Sent from my 7045Y using Tapatalk

Globalni rom i to je to

Redmi Note 3 Global Qualcomm jedino ima OTA i radi out of box...oni Custom sto idu cesto uz telefon su krs i nemaju OTA.

Poslednja izmena:
Auu,kako sam se sad razočarao u ovu us*anu kameru.Lg G2,sa ubačenim modom,šije ovog našeg kineza uzduž i popreko.

Pa lepo je pisano vise puta da kamera i nije nesto. Bez obzira, daje korektne fotografije..

A dolazi li koliko kineskih aplikacija na global romu? I ima li na njemu neki krupniji bug?

Sent from my 7045Y using Tapatalk

Sije ga i P9 lite u slabom osvetljenju poprilicno... Sinoc bas poredio..

Kad bi braća kinezi odradili malo bolju optimizaciju sve bi bilo drugačije,ovako i s3 ima bolju kameru od nas

Mozda da pogledas i p9 lite. Ako budes imao srece za 210e plus 2god domace garancije.
Mislim da je u rangu ovog pro modela iako ima slabiji SoC

LG

ma pogledam ja, ali iznad tih 210e je,i to ne bas malo... :)
gleda ovaj joj jedva upada u budzet,a doplata od 40-50e za p9 lite,mislim da ne vredi

Ma gde iznad.. Ako malo sacekas uzimas ga za 210.
Jedini problem sto na oglasima 99% prodavaca su klasicni dileri i preprodavci pa im je svaka cena " fixna" ####li bi se za 1 evro

LG

Nazad
Vrh Dno