Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

@saobracajac96

Probaj Open Camera, vidim po forumima da je hvale, kao pravi najbolje slike od svih...

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

309618d571dcee7334e825345dcd8bd9.jpg
Jel postoji način da se ovo isključi,a da mi pritom ostane unlocking preko fingerprinta?Ono prevent from dialing in pocket(tako nešto) mi je uključeno bez mogućnosti da ga isključim

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ma gde iznad.. Ako malo sacekas uzimas ga za 210.
Jedini problem sto na oglasima 99% prodavaca su klasicni dileri i preprodavci pa im je svaka cena " fixna" ####li bi se za 1 evro

LG

ja stvarno pratim danima, ispod 230 a da mi izgleda pouzdano -nema...
plus su single sim,a mora dual... :) oni su jos skuplji

Izbacen custom xiaomi.eu rom za MTK verziju zasnovan na MIUI 8 rom-u....Ubacuje se preko TWRP...

https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424943704

Izbacen takodje Custom rom(RaineStorm ROM Pro 6.6.30) uradjen na bazi ovog xiaomi.eu rom-a sa odredjenim tvikovima...

(Based on 6.6.30 from Xiaomi.eu)
Play Store and GServices Updated
Restored Original BOOT.img from China Developer ROM
SuperSU 2.71 (root)
Some Lines to improve battery and smooth
Nice Icons added (updated to 01.07.2016)
Amazing bootanimation (thanks to @jader77)
Camera Mod's updated
Some nice wallpapers added
Some Tweaks to improve system stability
MultiLang (Thanks to Xiaomi.eu)
Deleted some xiaomi app's and China app'sMIUI 8 app's completed (including calculator)

Link ka rom-u... http://en.miui.com/thread-303493-1-1.html

Za sada izbacena verzija koja se flesuje preko TWRP, cekamo verziju za SP FLASH TOOL...

Mislim da je vreme da se rastajem sa Loxar-om :D

Ne verujem da cu veceras stici da flesujem, ali cim odradim pisem utiske :D

I naravno, nesto sto me je veoma razocaralo...

MEDIATEK DON'T RELEASE SOURCES AND XIAOMI AND OTHER COMPANIES CAN'T OPTIMIZE 100% DEVICE'S, AND IT'S VERY DIFFICULT TO UPDATE ALL DEVICES...

...Jedini problem sto na oglasima 99% prodavaca su klasicni dileri i preprodavci pa im je svaka cena " fixna" ####li bi se za 1 evr

Kada bi ti znao koje su zarade u pitanju kada se radi o kp i tim istim dilerima, bilo bi ti jasno zasto su cene fiksne, i ne bi ovako nesto izjavljivao. Ne pricam napamet, vrlo dobro sam upucen u tematiku.
Pre bih rekao da su kupci ti koji bi se j... za dinar. Em im ponudis jeftino, em ti traze jos jeftinije, i jos kada bi mogla i garancija na jedno 10 godina, i uz sve to da im doneses na kucni prag. ;)

Nema tu magije, i ne radi se o tome da neko ne zeli da tebi proda jeftino, vec nema prostora...

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

Poslednja izmena:
Da male su im marze.. Da smo drzavao kao sto nismo takvi dileri bi zavrsili u zatvoru za oduzetom imovinom koju su stekli obilazenjem placanja poreza ,ali ajde.. Srbima je bolje ovako

LG

Poslednja izmena:
Tebi kao kupcu je ipak bolje da oni postoje. Ili zelis da placas s7 edge 116000 din u Gigatronu umesto 600e na oglasu? :)

A da nismo drzava, to se slazem, sta da se radi, to je tek tema za sebe, i njome se ne bave ni oni koji bi trebalo da se bave... :(

Tebi kao kupcu je ipak bolje da oni postoje. Ili zelis da placas s7 edge 116000 din u Gigatronu umesto 600e na oglasu? :)

A da nismo drzava, to se slazem, sta da se radi, to je tek tema za sebe, i njome se ne bave ni oni koji bi trebalo da se bave... :(

Pa fora je sto ekonomija ne moze da postoji dok takvi dileri zgrcu milione i kupuju stanove.. Kada bi svi placali porez i nama bi plata bila veca i onda ti taj mob iz gigatrona ne bi bio skup kao sada ,itd itd. Sve je to povezano i mora od necega da se krene

LG

Jest, dileri zgrcu milione, kao da svaki gradjanin kupuje S7 ili 6s od dilera. Kolika im zarada 50-ak eura po telefonu iz najvise klase, a ovi iz nizih klasa ako zaradi 10-20 eura. Kod nas su telefoni do 250e trazeni, sve preko ljudi kupuju na rate kod operatera i dve godine nemaju sta da jedu da bi uzeli S7 ili 6s.

Da nema njih furao bi Samsung/LG/HTC/Sony sa giga rama i ubogim procesorom, a ti za 200e mozes finog kineza kupiti ili za 240-250 uzeti 5x.

Jok ne zgrcu..(mislio sam milione dinara) Pitaj ih koliko su stanova kupili na preprodaju mobova. ?
Samo cu ti reci da jedan klinac pilicar na cistu preprodaju, kupi na oglasima proda za vise ,zaradi oko 800e mesecno.. Pa ti gledaj koliko uzimaju vidjeniji dileri iz vojvodine
Nije ni cudno sto nam ovako ide kada ih vi ovde pravdate.. A trebalo bi da su na ovom forumu skolovaniji ljudi nego na nekom tamo kurir forumu

LG

Poslednja izmena:
Ti kao od njih ne kupujes telefone? Nisi uzeo peticu Nexusa od nekog sa KP ili odakle vec? Otisao si kod nekog operatera ili u neku prodavnicu i iskesirao 400-450 ili koliko je kostao?

Kakve sada to veze ima ? Ja pricam gde je srz problema ,u krajnjoj linije ne pomazu oni meni ili tebi nego dugorocno odmazu svima nama.. Mora se svim takvim ljudima stati na put ako hocemo da nam nekada prava prosecna realna plata bude oko 1000e.
Razmisljanje gde se pravda bogacenje protiv zakona klasicnom promenom teza nas je i dovelo do ovde,do prosecne plate od 200e.
P.s.
1 mob sam samo kupio od njih a promenio sam ih brda.

LG

Poslednja izmena:
Vazno obavestenje za sve korsnike MTK verzije koji zele da predju na MIUI 8 dev rom 6.6.30 sa nekog custom rom-a...
NE RADITE TO, upravo sam probao da odradim prelazak na China DEV 6.6.30 sa LOXAR rom-a i brick-ovao telefon.... Radjeno sve po uputstvu sa MIUI foruma http://en.miui.com/thread-294318-1-1.html
SP flash tool odradi sve kako treba, ali telefon nakon toga ne daje znake...MRTAV SKROZ.

Upravo radim na tome da ga povratim, pa cu napisati uputstvo ako uspem... :(

Poslednja izmena:
Kako se pokazao global rom za note 3 pro, ima li neki krupniji bug ili sve radi kako treba i ima li na njemu kineskih aplikacija koje bi se morale deinstalirati?

Sent from my 7045Y using Tapatalk

Vazno obavestenje za sve korsnike MTK verzije koji zele da predju na MIUI 8 dev rom 6.6.30 sa nekog custom rom-a...
NE RADITE TO, upravo sam probao da odradim prelazak na China DEV 6.6.30 sa LOXAR rom-a i brick-ovao telefon.... Radjeno sve po uputstvu sa MIUI foruma http://en.miui.com/thread-294318-1-1.html
SP flash tool odradi sve kako treba, ali telefon nakon toga ne daje znake...MRTAV SKROZ.

Upravo radim na tome da ga povratim, pa cu napisati uputstvo ako uspem... :(

Vracen u zivot :D

Otkljucan, ubacen TWRP i sada sam na RaineStorm ROM Pro 6.6.30, ali opet sam veci deo rom-a modovao,tako da sada vise dodje kao neki moj custom rom :D

Za sada ne radi lose telefon, ali cini mi se kao da malo laguje u odnosu na MIUI 7...najvise u kameri.

Videcemo kako ce se ponasati par dana...pa pisem utiske.

Upravo sam instalirao miui 8.Telefon je bukvalno poleteo,a i kvalitet kamere je po mom mišljenju drastično bolji.
Jedino što mi smeta je što ima nekog kineskog djubreta (većina može da se obriše,ali yellow pages u phone aplikaciji nije moguće ni disable-ovati) i što nema gapps-a.Sve ostalo je ok.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Cena za note 3 pro 32gb verziju je 210€ na KP. Ima li negde značajno jeftinije?

Koji su slepci ovi iz Xiaomi-ja... Onaj fix sto su odradili za pojacane boje u 7.1.3 verziji ROM-a za Tianma ekrane nisu ubacili u MIUI 8...Ja navikao na malo pojacane boje, a na MIUI 8 isprane uzas... jedva nadjoh i odradih sam fix... Nisu Kinezi bas normalni...

Sve lepo radi sem gapps-a.Nece da mi sinhronizuje kontakte nikako,a i Play Store je malo zezao u pocetku.Sad cekamo Global developer rom.
Pricam za Sd varijantu.

Koje si gapps stavio?

Ima verzija posebno za Miui.Mada kada se vec igras sa tim dev rom-om,odradi unlock sada, ubaci twrp i flesni xiaomi.eu rom i imas full rom... nema kineza, imas root i google servise...

Nisam video da je izašao,čim se završi utakmica bacam se na posao.Napred Island braćo! :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pametno ;D

Hmmh, izgleda da su moje slusalice od LG L90 slogirane, probao sam druge sluske od koleginice sa posla i prepoznao ih odmah. Sad sam probao i moje Superlux HD681 Evo i takodje ih je prepoznao ok.. Moracu da ispratim situaciju :D

Posle fijaska sa ekranom , ostalo mi je jedno neotpakovano kaljeno staklo , jedno korisceno ali skinuto (nisam siguran da moze ponovo da se aplicira na ekran ) dve maske one hard case (crna i bela) sa gumiranim zadnjin delom za bolji grip.
Ako je neko zainteresovan nek me p.m

Vrh Dno