Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Imas pm...

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Jel ima ovaj telefon lockscreen notifikacije? To sam imao na Lg g2, sad sam trazio i ne mogu da nadjem da ukljucimAndroid-L-Lockscreen-PIN.jpg

Ma krs, nema nista :D hahahaaha
Naravno da ima, samo moras da podesis u Settings, pa Notifications, App notifications i u svakoj app koju zelis da izbacuje na lock screen notifikaciju aktiviras "Lock screen notifications" ;D

0a4a6262fff52350293b022ec7dd3cce.jpg

Sta je bolje kupiti meizu mx4 pro za 140 eura ili rn3 pro 2/16 za 130?

Sent from my 7045Y using Tapatalk

Upravo sam skupio dovoljno para za RN3 Pro pa mi trebaju brzi saveti vas koji već imate duže vreme telefon.

Kod koga je najsigurnije uzeti telefon sa KP da bi kasnije mogao da menjam Rom-ove (čitao sam nešto oko Global Rom-a i slično ali nisam pohvatao šta je šta) ?

Da li vredi 3gb verzija ili je to i dalje ne iskorišćeno ? Ciljao sam taj jači

Izbacen modovan 7.3.3 rom za MTK, pa ko ima problema(ako ima takvih) sa Loxar-om ili nekim drugim slicnim custom rom-om moze da proba ovaj...

http://en.miui.com/forum.php?mod=vi...&filter=typeid&typeid=679&typeid=679&mobile=2

Na pitanje, da li preci na ovaj rom u slucaju da imate ROM koji vam radi lepo, moj odgovor je ne. Nema nista vredno i bolje zbog cega vredi prelaziti...(u sustini sve se svodi na neke fix-eve)... :D

^Pa poslusaj rn3 sa dolby modom pa reci nesto protiv njega :) Sa dolby-ijem taj zvuk nije ni priblizno isti kao stock...

Drugar ce mi doneti Redmi Note 3 Pro iz Kine. Jel da uzima full netcom verziju?

Kod:
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/help/android-6-band-20-redmi-note-3-pro-t3403378

Jel se nekome desava da nece da mu prepozna slusalice? Meni u zadnje vreme kada ubacim sluske od LG L90, prepozna ih na par sekundi a onda izgubi ikonicu slusalice sa mikrofonom i pojavi se ikonica slusalice bez mikrofona i onda ne rade sluske vec preko zvucnoka pusta..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vec par dana sam na portovanom 6.0 romu, sve radi kako treba, maltene sve isto kao i na 5.1.1. Primetio sam da manje trosi bateriju dok spava, doze radi svoje.. Ukoliko budete flesovali rom, obavezno preko ALKA twrp-a jer meni nije hteo da se butuje sa 'obicnim' twrp-om..

Koriscenje telefona na godisnjem [emoji2]
cd5d7c9b449f88b970e25f2189c9d9e9.jpg
fb372b70362c8e46de571641f98034af.jpg
+ novi update mora restart.
dad183af06c5e9eaa49faed7d6723bb9.jpg

Drago mi je sto Xiaomi redovno azurira i ispravlja MIUI. Ovaj problem sa prepoznavanjem slusalica bi trebao da je resen. Azurirao sam na verziju 7.3.7.0 pa cu proveriti posle posla.

Ortak na telefonu nema Updater app, a kada ide na "about phone" i dole na dnu klikne "System updates" on ga sam vrati u pocetni meni.
Na telefonu je iz radnje MIUI Global 7.2 | Stable , 7.2.3.0 (LHOMIDA)

*redmi note 3 pro 16gb
Ako ima offical Global rom mora da ima Updater app, ako je rom menjan, prepravljan onda moguce da je ta app izbacena.Tako da on vise nema offical rom, nego custom i nece mu raditi OTA update.

Poslednja izmena:
@Dexxy S2 @dobrivoj
Drugari aj pogledajte sa desktopa kako izgledaju vaši komentari... pola sata skrolovanja kroz četiri 1080x1920 slike...
Imate na Tapatalku opciju use image editor da se smanje slike prilikom postavljanja.
A slike se omogu kačiti i kao attachmenti...
--------------------------------------------------------------------

Koliko članova ima Redmi Note 3 Pro?
Ima li nekih mana u izradi ili nečeg drugog na šta treba pripaziti prilikom kupovine?
Vera i ostali sa KP prodaju telefone sa global romom, ili nekim drugim?

Ja sam uzeo kod Vere...preporuka ...
Pogledacu gde je opcija za slike na tapatalku...

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Imam ja Redmi Note 3 Pro, kupljen od Vere sa KP. Kod nje mi se ne dopada sto malo kasni sa odgovaranjem na poruke, sto joj je dugo trebalo da mi nabavi i osalje telefon iako je drugacije bilo dogovoreno. Telefon stize sa nekim izmenjenim ROM-om i odmah sam flesovao zvanicni sa sajta. Ako licno preuzimas telefon, testiraj sve funkcije telefona da odmah znas na cemu si.

Imao sam par manjih problema sa telefonom, cesto mi se desi da nece da se ukljuci prenos podataka. Moram da prebacim preferred network sa 3g na 4g i obrnuto da bi se ukljucio. Automatsko osvetljenje ekrana ume da poludi i da se samo od sebe pojacava, telefon se malo vise greje za moj ukus ako se malo krace igraju zahtevnije igre. Takodje ne prepoznaje moje slusalice od lg l90 kako treba, to bi trebalo da je ispravljeno sa ovim azuriranjem.

To je Redmi Note 3 Qualcomm China Developer ROM Version: 6.6.23 (MIUI8) . Sam sam dodao google aplikacije i uklonio kineske (vecinu). Ima fabricki da mu ukljucis root u podesavanju....

Sad tek videh, ladno su ubacili Facebook aplikaciju u 7.3.7.0... Odmah uninstall.

Ima li neko ideju kako da uklonim ikonicu od slusalica sa notification bar-a
Drugarica pucala selfije preko stapa i sad nikako da se makne ikonica.

Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk

Ako ne pomaže restart najverovatnije ti je pokvarila ulaz

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kako mislis pokvarila,kad ponovo konektujem usrani selfi stap,ikonica reaguje i promijeni se,kad ga raskacim opet se vrati na staro. Posle restarta ikonica se nije makla.

Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk

To se meni dogodilo na g2ci,dogodi se neki spoj unutar džeka i on telefon misli da su slušalice stalno uključene

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno